Z půlsekundové ztráty do půlsekundové výhody. Masakr.
Netvrdil tu Helmutko, že to bylo čistě upgradem z Miami?
Mám veľkú radosť z Landa Norrise a z McLarenu, napriek tomu, že už to nie je ten pravý McLaren…
Konečne niekto preverí RedBull a donúti ich vydať zo seba opeť to najlepšie.
Snad je to takhle gramaticky správně
Ještě si zapomněl tu část, že Zak je cirkusák a nenechal bys ho nic řídit
Marko sa najprv musi ukludnit a dat si lieky. Ano pohar konstrukterov pojde asi do Mclarenu ak to takto pojde dalej ale Max o titul asi nepride to by musel Lando vyhrat vsetky VC a to neviem ci je realne. V kazdom pripade uvdime. No ako povedal Mclaren vo vysielacke v Madarsku bude potrebovat Piastriho
Ver bol s pokazenym autom (nezatacalo mu to do zakruty) druhy… mame este 9 VC, ked vzdy bude druhy, tak ma 162 bodov, ked bude Lando vzdy prvy, ma 225 bodov. Takze staci, ked si postrazia, aby Lando nebral body za naj kolo
To byl understeer, ne poškození monopostu
Nemusel by vyhrat vsechno, i kdyz po poslednim zavode ciste teoreticky me nenapada kdo jiny by mohl vyhrat, zni to neuveritelne. Spis Verstappena by mel nekdo, aspon dva vozy pravidelne porazet, coz nejni nerealny.
Nezmysel.
Konstrukterov RB strati ale Maxo si 4 titul pohodlne podrzi.
Lando je pod tlakom = nesme búrať, robit chyby, musí končiť v nedelu pred Maxom.
Nic z toho Maxo nemusí a nie je pod tlakom.
No tak snad se Horner vzbudi. I kdyz pochybuji, zacina mi uz delsi dobu pripominat Binotta a Wolfa v 2022.
To co vyhlasuje Max uz delsi dobu, zacina dochazet naplneni. Tak uvidime. RBR muze Maxovi libat nohy, bez neho by uz byl out. Protoze rekneme si uprime. V soucasnosti jsou jen dva piloti kteri konzistentne dorucuji vysledky a to jak v kvalde tak v zavode. Max a Lando.
Russell je rychlej v kvalifikaci, v zavode jak kdy. Moc spoleh na nej neni.
Hamilton ma zavody solidni, ale chybi mu rychlost na jedno kolo. Okruh mu musi sedet, jinak se musi prodirat zezadu.
Leclerc zatim nijak neoslnuje, byt to samozrejme muze byt autem, totez Carlos.
Piastri muj druhy nejoblibenejsi, bohuzel v tuto chvili kvalit Landa nedosahuje.
Perez, ach jo. Vsichni opevuji jeho vcerejsi vykon (ktery urcite za posledni dobu, byl lepsi), ale realita je takova, ze nebyt sabotaze Mercedesu smerem k Russellovi, tak Checo skoncil sedmy, pouze pred Hamiltonem, ktery startoval ze 14 mista, z te osmicky na spici. To si moc nepolepsil.
Sumasumarum. RBR je v soucasnosti auto na urovni Ferrari a jen Max dela rozdil. McLaren je sice v soucasnosti nejrychlejsi auto, ale spolehlive dorucuje vysledky jen Lando a take on predstavuje rozdilovy faktor. Zadny jiny pilot na soucasnem rostu tohle konzistentne nepredvadi.
V tuto chvili se zda, ze Lando se velice priblizil Maxove urovni a presto ze Max ma naskok, tak to vypada ze zaludskou sedmu na konec ma liznutou Lando. Jen jde o to zda to zahraje dobre.
Kazdopadne Lando, McLaren, Brown, bezesporu dobra prace.
Jestli chce Max titul, tak je na tom podobne. Musi dojizdet druhy, nesmi bourat, delat chyby. A Lando ma nejlepsi formuli, Max rozhodne druhou nejlepsi formuli nema.
Ak Maxo raz, dvakrat vypadne, v podstate nic sa nedeje, vie si to utrhnut, vyhrat.
Maxo ale nemusi vyhravat a to je sakra rozdiel.
Ak vypadne Lando 2x = ma po titule.
Uvidime. Ja myslim ze tak lozene to nema.
Uvidime.
Kazdopadne Landovi fandim.
yo, v kvalifikacii s tym istym nastavenim nemal understeer, ze…
Ty výmluvy jsou trapný, samozřejmě, že ovladatelnost se mění v závodě
Jak sa meni ovladatelnost v zavode? Ze mas na kvali oversteer a na zavod understeer?
ovladatelost sa v zavode samozrejme meni, lebo maju 100 kilo benzinu a v Q maju napr. 10 kilo… ale s tym urcite pocitaju dopredu a hlavne v teame ako je RB, ktory bojuje o majstra. Ta zmena ale nieje taka velka, ze nevie vybrat zarkutu Preto si myslim, ze tam mali nieco pokazene.
Na to som narazal
Jenže Max si na ten understeer stěžuje několik závodů, hlavně RBR by hned přispěchal, pokud by tam měl Max poškození