Emerson by s tebou nesúhlasil, pozri si jeho hodnotenia, kto je lepší z dvojice, tam by Max veľmi vysoko nebol a Max v inom tíme ako Red Bulle nejazdil, tak dosť ťažko ho hodnotiť, podľa mňa v inom tíme vyhorí, vidno na každom, kto príde do toho tímu, tak s ním jazdiť nevie, s Maxom by to bolo opačne, ak by nepostavili auto na jeho jazdecký štýl a pochybujem, že by bol nejaký tím ochotný robiť to, čo Red Bull, lebo je to tímový šport
Tady aspon vidíš jaký dno tady je. Já včera dostal od ježka za to, že sem si dovolil zeptat se na fotku Jose z GP Rakouska, že prý nechutně zjištuju osobní info o uživatelích nebo co - nonsense nejhrubšího kalibru. xdd
A tady si kluci vesele poslaj osobní fotky lidí, dělají si z nich srandu, posílají sem profily, vysmívají se zaměstnání vzdělání atd…žádná charakterní laťka tu nastavená není, jen totální blbost a pokrytectví - ztráta času.
ja sa mu nesmejem
@puff jos mi ju neposlal, vygooglil som si ju sam
a uz to je skor len skusanie kde je latka adminov fora
ak to chapem spravne tak svoju identitu sem poslal prvy on ci sa mylim?
Hledal holku, tak jsem mu sem posílal profil.
Ale to už je x let.
pekne
15151
PracingHorse je dobrej.
Jen chce ban, ale to se udělat i jinak než takhle.
ako sa to da urobit?
Zmáčknout nahoře vpravo X a jít spát.
A zapnout to až další měsíc až se ti to uleží v hlavě.
nerozumieme si
Prostě ti ban nedám.
Konec.
Ja ju nemám. Nie som ako niektorí žebráci tu, čo si ukladajú info o ľuďoch a ešte aj ich príspevky a potom ich po rokoch vyťahujú.
Na LinkedIne ju mal a neviem či nie aj na fb.
Skús @airobot , to je najväčší znalec miestnych šimpanzov.
Za to tu nikto ban ešte nedostal čo viem.
Tu sa dávajú bany za kritiku admina alebo zelených šimpanzov.
vsak ty si tu vypisoval nieco na lgbti a na druhy den si mal ban
Ja som ban ešte nemal, to bol iný Jos.
A aj ten ho mal za kritiku admina alebo šimpanzov, nie?
Či buzeranti sú tu najviac chránení?
ja som to tak pochopil…
Pekny flastr, jen co je pravda.
Buziky tu nechceme tak s tim hosi prestante jo…
S buzíkmi si tu najviac hrkútaš. Bobíku ty budeš latenťák, preto máš tieto silné reči proti ním. Je to obranný mechanizmus.