Mel bys o tom neco vedet, cista rasa…
Landa a Matasek posilaji pozdrav.
Černý voči, černý tělo
To neni můj kamarád!
No, staci se podivat na ty jejich tydenni nakupy, plny nakupni voziky nesmyslnyho zradla, vypasena prasata, mami ja chcu jeste tohle…jak je tohle mozny, to nikdy nepochopim a nasi mladi maji houno, jen aby byl klid.
Taky me to stvalo teda spis celkove lidi v obchode. Vyresil jsem to tak, ze mi nakup dovazi rohlik. Zkus to taky.
Mohl bych to zkusit, mas dobrou zkusenost?
Jen nektery drobnosti se asi nevyplati kdyz pochybi…tak musis vyrazit.
Nejlepsi vynalez, co Cupr mohl vymyslet. A to vymyslel neco jako damejidlo. :)) Nevim, kde bydlis a jaky tam mate moznosti… Na rohliku si muzes vybrat maso, zeleninu i ovoce od lokalnich farmaru. Ja uz na to nedam dopustit. Pouzivam rohlik kazdy tyden uz 4-5 let. Melo to sem tam nejaky chyby, ale jsou hodne flexibilni a na problemy rychle reaguji s resenim. Pokud mas neco rozbityho a nebo ti to neprislo, tak ti to bud dovezou (podle tvoji lokality) a nebo ti daji kredity ve stejny hodnote + neco navic. Pokud reklamujes vicekrat, ze mas neco rozbityho/chybi to v nakupu, tak uz te system vyhodnoti a kazdy tvuj nakup se musi pri dorucovani fotit pro kontrolu.
Ja uz mel jednou u nich nahazenej takovej zkusebni kosik, pak jsem se na to vybodl, chtel jsem hlavne perlicky a brezovou mizu
Texty, ktore su cim dalej tym viac pravdivejsie. A bude hur! Staci sa ist pozriet do Viedne.
Byl jsem letos v Berline na FESPA. Stacil mi jeden vikend… Nebyla to barva lepsich zitrku.
Chudak pradeda, co proti Turkum valcival, sa teraz musi v hrobe obracat.
Uvidime. Treba mas pravdu. Max by mohl prestoupit do Mercedesu, nebo do Ferrari. Pokud se tak stane, budeme vedet jak na tom je.