Ľudia niekedy nevidia, aký je skvelý človek, hovorí Bortoleto o Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Mel bys o tom neco vedet, cista rasa…

Landa a Matasek posilaji pozdrav.

Černý voči, černý tělo
To neni můj kamarád!

1 Like

No, staci se podivat na ty jejich tydenni nakupy, plny nakupni voziky nesmyslnyho zradla, vypasena prasata, mami ja chcu jeste tohle…jak je tohle mozny, to nikdy nepochopim a nasi mladi maji houno, jen aby byl klid.

Taky me to stvalo teda spis celkove lidi v obchode. Vyresil jsem to tak, ze mi nakup dovazi rohlik. Zkus to taky.

1 Like

Mohl bych to zkusit, mas dobrou zkusenost?

Jen nektery drobnosti se asi nevyplati kdyz pochybi…tak musis vyrazit.

Nejlepsi vynalez, co Cupr mohl vymyslet. A to vymyslel neco jako damejidlo. :)) Nevim, kde bydlis a jaky tam mate moznosti… Na rohliku si muzes vybrat maso, zeleninu i ovoce od lokalnich farmaru. Ja uz na to nedam dopustit. Pouzivam rohlik kazdy tyden uz 4-5 let. Melo to sem tam nejaky chyby, ale jsou hodne flexibilni a na problemy rychle reaguji s resenim. Pokud mas neco rozbityho a nebo ti to neprislo, tak ti to bud dovezou (podle tvoji lokality) a nebo ti daji kredity ve stejny hodnote + neco navic. Pokud reklamujes vicekrat, ze mas neco rozbityho/chybi to v nakupu, tak uz te system vyhodnoti a kazdy tvuj nakup se musi pri dorucovani fotit pro kontrolu.

Ja uz mel jednou u nich nahazenej takovej zkusebni kosik, pak jsem se na to vybodl, chtel jsem hlavne perlicky a brezovou mizu :yum:

Texty, ktore su cim dalej tym viac pravdivejsie. A bude hur! Staci sa ist pozriet do Viedne.

Byl jsem letos v Berline na FESPA. Stacil mi jeden vikend… :slight_smile: Nebyla to barva lepsich zitrku.

1 Like

Chudak pradeda, co proti Turkum valcival, sa teraz musi v hrobe obracat.

1 Like

Uvidime. Treba mas pravdu. Max by mohl prestoupit do Mercedesu, nebo do Ferrari. Pokud se tak stane, budeme vedet jak na tom je.