Ľudia niekedy nevidia, aký je skvelý človek, hovorí Bortoleto o Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Medzi fanúšikmi je už pomerne známe, že Max Verstappen a Gabriel Bortoleto sú veľkí priatelia. Štvornásobný šampión dlho patril k najmladším jazdcom na rošte, ale dnes je z neho skúsený majster sveta a mentor brazílskeho pretekára, s ktorým sa zblížil prostredníctvom ešportu. Svedectvo o ich priateľstve vydala aj Veľká cena Rakúska.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205798/ludia-niekedy-nevidia-aky-je-skvely-clovek-hovori-bortoleto-o-verstappenovi

… je veľmi ochotní pomôcť
images

1 Like

Verstappen urcite posloucha kapelu Znouzecnost.

Tak nic noveho pod sluncem. Ale diky Gabrieli. Tak bychom to meli v kupe, podle lidi co F1 rozumi, nejlepsi pilot “minimalne” soucasnosti, to o nem zminuji i jeho souperi, no a podle lidi co ho znaji, dobrej chalan. Vcelku dobra vizitka pilota F1.

3 Likes

Max ide do Mecedesu :dizzy_face:

Jj od rana to lieta internetom dokonca aj od skysports, nechce sa mi tomu verit

a co ta to trapi?

1 Like

Kde je napisané, že ma to trápi?

1 Like

tak naco ten smajlik :dizzy_face:

To je trápiaci smajlík? :rofl:

daj so koko.t do huby

2 Likes

Dám, do tvojej :lips:

Kamo to nema cenu, nad tebou tu je nejaka svatoziara

Chýba ti kus objektivity…

Ja som sem len napísal nejakú info o Maxovi. K nikomu inému diskutérovi som sa nevyjadroval, ani som nikoho neurážal. Potom sem príde hopsajúci konik a začne sa bezdôvodne do mňa navážať, hoci ja som ho nikde nespomenul. Tak kto je tu hejter?

si neverny Ferrari hanba ti

Prvně k smajlíku, jelikož smajlík má přes oči křížky (je mrtvý) tak to taky beru asi spíš jako negativní jak pozitivní reakce ale tak, dnes ho používá kdekdo všelijak.

Jinak Prancinghorse motivovaný vyzkoušet, jaké to je dostat ban, tak od včerejška ostřejší mód, neřekl bych, že to myslí vážně, prostě to jen zkouší trollit, jak daleko se asi dostane :smiley: Proto aj ta reakce Ježka, se svatozáří

1 Like

a preto si mám dať niečo do huby? koľko máš rokov? 10?

o mojej vernosti Ferrari nemaj pochýb, ten tím musí zniesť aj tvrdú kritiku, nie len zaslepencov…

Musis citat medzi riadkami

O teba nejde, prancing mohol takto na hocikoho

co ta trapi mercedes a verstappen. ty by si ho chcel do ferrari?

@Hedgehog ale ko.kot. tento calabria trepe pi.coviny kazdy den…a teraz ho trapi verstappen…

2 Likes