Ľudia niekedy nevidia, aký je skvelý človek, hovorí Bortoleto o Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, četl jsem, že je to stejný zdroj, který tvrdil, že Sainz podepsal s Mercedesem a taky stejný zdroj, který psal, že Hamilton náplní smlouvu s Mercedesem na 25

2 Likes

Řekl bych, že v tom vyjednávání hraje největší roli motor. Jak na přestup (to je jasný) ale i na výši peněz.

Za předpokladu, že má Mercedes lepší motor.
Tak bych to takhle ve vyjednávání hrál já.

70m a lepší motor u nás.
70m v RB horsi motor.

Musí v tom hrát hlavní roli monopost. Nerimxze by to dělal “jen” kvůli prachům.

Možná WEC v budoucnu?
Wolff i Verstappen něco brblali o BoP.
V jeden den oba, o bop ve WEC? To není náhoda.

1 Like

No, přišlo mi to celkem málo, neberu to moc vážně, stejně nikdo neví kolik by bylo na bonusech a tak, to je těžký.

1 Like

Ty už pomalu mluvíš jako že to je jasná věc :eyes:

1 Like

Puff už má nakoupenej merch

2 Likes

Aby tam mohl otřít ten druhej prst co neolíže? :smile:

1 Like

Já už to vím dávno.
Foceno 8.3.2025

2 Likes

Ty se tím vlastně oficiálně staneš největším fanouškem Verstappena tady. 🥹

3 Likes

Ma mercedes nejaky WEC hypercar program na nadchadzajice roky?

nie. ale tento rok sa vratili do le mans prvy krat od 1999 akurat, ze pod sukromnym timom v GT3. Podobne to spravilo Ferrari so spolupracou s AF Corse. Radsej ako budovat tim budes spolupracovat s timom, ktory sa vie v BoP a vytrvalostnych zavodoch pohybovat.

aj preto mi prisli tie kecy o BoP trapne…

a teoria, ze Ver ide spolupracovat s MB vo WEC je tiez dost nepravdepodobna. Nema dovod. Ma svoj zavodny tim a ked bude chciet bude ho mat aj vo WEC. Auto si kupia od koho chcu, s Mercedesom zatial nejazdil pokial viem a hlavne potrebuje skuseny tim, co MB vo vytrvalostnych nema

1 Like

…se nedělej :smile:

1 Like

Sonny Hayes je kde?

U tebe v hlavě :thinking:

Autosport understands that nothing has been decided yet regarding Max Verstappen’s future in F1, despite ongoing discussions with Mercedes and reports in Italy suggesting a deal is close.

Vymenils hlavu :slight_smile:

pobavilo…

Skús fotku Bad Johnieho Groha.

Ak to ustojíš, tak máš oficiálne HESOYAM na ban.

3 Likes

Ocon tleská, jásá, dekoruje alegorické vozy, souhlasí. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

posli mi ju do pm

nechapem preco sa mu posmievas. Podla mna je krajsi ako ty

Že to ten zoufalec rozesílá, tak to mě ani nepřekvapuje, ale od tebe jo.
Jestli tu nechceš být, tak si dej pauzu. Tohle je zbytečné.
Snad ti je dost na to, aby jsi tu nebyl, aniž bys dostal ban.

4 Likes