Ak Lando vyhra titul vdaka tretiemu miestu v AD tak to bude uplne legitimne vitazstvo a jednduchsi ludia, ktori sa rozhodnu hrat hru “Co keby”, ked si samozrejme povyberaju len tie situacie, ktore im vyhovuju, na tom nic nezmenia. Ak chceme byt objektivnejsi tak by bolo dobre sa skor pozriet na kategoriu “Jazdec, ktory stratil najviac bodov nie vlastnou chybou”. Tu jasne vyhrava Lando, ktoremu ako jedinemu zlyhala technika a bol DSQ z druheho miesta. To je 36b cize tie 3body plus z Kataru su oproti tomu nic.
Pokial ide o Kimiho, tak nechapem, ze ked uz je Kimi taky fanboy Norrisa, preco ho nepustil hned ale drzal ho par kol za sebou, najma ked v idealnom svete by Norris rad predbehol aj Sainza. Taktiez nechapem, preco po prvych boxoch Kimi pustil Oscara ale proti Landovi bojoval. Nejako mi to nevychadza.
Dokazem pochopit GPho, ktory zrazu vidi, ze je Lando pred Kimim a tak v tom emocnom navale mu ako prve napadne, ze ho Kimi pustil umyselne. Ale Marka, ktory si tu situaciu pozrie, vidi co sa stalo, chape, ze Kimi ma za sebou ovela rychlejsie auto, pred sebou ma dalsie auto, ktore mu viri vzduch, no on aj tak zahlasi, ze Kimi to spravil umyselne, cim len zbytocne muti vodi a tym nepriamo posiela este viac ludi priat smrt 19-rocnemu novacikovi, nedokazem pochopit.