Lobotómia v Red Bulle: Wolff kritizuje obviňovanie Antonelliho, že Norrisa pustil naschvál | Magazín F1 - F1online.sk

Stalo sa niekedy vo Formule 1, aby továrenský tím na trati pracoval pre svojho zákazníka? Podľa vyjadrení niektorých predstaviteľov Red Bullu sme to mohli vidieť na Veľkej cene Kataru. Kimi Antonelli mal spraviť službičku Landovi Norrisovi tým, že ho pustil pred seba a dožičil mu dva majstrovské body. Tota Wolffa tým červení býci poriadne nahnevali.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222030/lobotomia-v-red-bulle-wolff-kritizuje-obvinovanie-antonelliho-ze-norrisa-pustil-naschval

Veru aj Nelsonovi vsetci verili, ze urobil “iba chybu” ked to narval do mura.

3 Likes

Me zarazi ze na to Mercedes reaguje, Red Bull jsou tupci s cinknutou suplerou, to jsme videli.

1 Like

1 naozau čudujete sa markovy to je človek ktory je shopny obhajovať svojho oblubeneho pilota tak že zoseba roby blazna tak že ma to neprekvapuje zavodny inžinier to nevydel a tak nevedel nič povedať tosame kto sledoval TV tak nevie čo sa stalo lebo to nebolo zaberoch a kometatori strieskali o defektu nebo technickych problemov takže asi tak
2 na druhu stranu od Norrisa “Ach, spravil chybu. Ďakujem ti, Kimi,” ozval sa vo vysielačke Norris . prečo take niečo hovoril ved vieže je pod kameramy skratka dalšia zbitočna poznamka ktora iba dava priestor pre Marka a jeho teorie
3 hele uprimne jeto hluposť skratka chyba Norris ma sakra štastie

Wolfika este strasi AD21 :joy:

Tymto Wolff pozdravuje vsetkych lobotomov, ktori tu vcera grckali o tom, ako Alonso pustil Verstappena :upside_down_face:

2 Likes

Skoda toho Sainze, uz nemohl vice zpomalit, chtelo to par desitek metru navic, za me by to bylo v poradku.

Ale ze ma nekdo zaplacenou podporu komisaru, viz. Kimi bez trestu v Brazilii, Lawson Vegas bez trestu, tomu ja rikam ze je neco okate :eyes:

Toto má takú milú kombináciu diplomatickosti, kedy sa drží, no potom vie správne nadávkovať emócie a výsledkom je lobotómia RedBullu.

Go Toto, go! :slight_smile:

Krištáľovo čistý vľčik šteká

2 Likes

Antonelli= druhý Piquet…určite by mu Wolffinko nakázal aj havarovať, len naokolo neboli žiadne bariéry po ruke :smiley:

Ludkovia kluuuud…ze sa nad takymito vyhlaseniami pozastavujete…Marko sanlen snazi rozpumpovat ohen pred poslednymi pretekmi…hoc ktory iny sef timu ci pohlavar by vypustal skvalne taketo vyjadrenie…ja sa nad tym len pousmievam…co sledujete f1 prvy rok?

2 Likes

Myslim ze keby sa to tykalo bodov pre Piastriho, tak nad tym Stella a Brown len mavnu rukou a nepodporia ho. Tak, ako ho nepodporili uz viackrat.

Hovorí sa, že kto chce psa biť, palicu si nájde. A na tomto fóre je tých palíc dnes požehnane. Odborne sa tomu hovorí projekcia, ľudovo – potreba hodiť vinu na niekoho iného, len aby náš ‚miláčik‘ ostal čistý.

Je až úsmevné sledovať tú gymnastiku: Šampiónovi nevychádza sezóna? Nevadí, nájdeme nejaké ‚ucho‘, ktorému v jednej zákrute ušiel zadok, a urobíme z neho verejného nepriateľa číslo jeden. Páni (a dámy), klobúk dole. Ukázali ste, že keď sa nasadia ružové okuliare fanúšika, sivá kôra mozgová si zrejme berie dovolenku :joy:.

Toto má pravdu.
Lobotomi si skutečně neuvědomují, že teď mohl mít Kimi stejně bodů jako Hamilton ve Ferrari, kterého vystřídal.

image

1. místo by bylo krásné. Super stíhací jízda poslední 1/4 sezóny. :+1:
2 Likes

U Kimiho je velký předpoklad, že Hamíka letos překoná. Alespoň já tomu věřím. :+1:

Teoreticky by ho překonat mohl. Kimi má formu, Mercedes je lepší, Hamík je odevzdaný.

Red Bull nech je ticho v F1 majú štyri autá a zázračne sa im druhý tím vždy uhýba

2 Likes

Celé Ferrari je nějaké odevzdané. Povzbuzování Elkanna evidentně zabralo.

3 Likes

Ľudí z RB na čele s maxom stačí pozorne počúvať a každému je jasné, že to v tých hlavách majú vygumované riadne.

1 Like