Stalo sa niekedy vo Formule 1, aby továrenský tím na trati pracoval pre svojho zákazníka? Podľa vyjadrení niektorých predstaviteľov Red Bullu sme to mohli vidieť na Veľkej cene Kataru. Kimi Antonelli mal spraviť službičku Landovi Norrisovi tým, že ho pustil pred seba a dožičil mu dva majstrovské body. Tota Wolffa tým červení býci poriadne nahnevali.
1 naozau čudujete sa markovy to je človek ktory je shopny obhajovať svojho oblubeneho pilota tak že zoseba roby blazna tak že ma to neprekvapuje zavodny inžinier to nevydel a tak nevedel nič povedať tosame kto sledoval TV tak nevie čo sa stalo lebo to nebolo zaberoch a kometatori strieskali o defektu nebo technickych problemov takže asi tak
2 na druhu stranu od Norrisa “Ach, spravil chybu. Ďakujem ti, Kimi,” ozval sa vo vysielačke Norris . prečo take niečo hovoril ved vieže je pod kameramy skratka dalšia zbitočna poznamka ktora iba dava priestor pre Marka a jeho teorie
3 hele uprimne jeto hluposť skratka chyba Norris ma sakra štastie
Ludkovia kluuuud…ze sa nad takymito vyhlaseniami pozastavujete…Marko sanlen snazi rozpumpovat ohen pred poslednymi pretekmi…hoc ktory iny sef timu ci pohlavar by vypustal skvalne taketo vyjadrenie…ja sa nad tym len pousmievam…co sledujete f1 prvy rok?
Hovorí sa, že kto chce psa biť, palicu si nájde. A na tomto fóre je tých palíc dnes požehnane. Odborne sa tomu hovorí projekcia, ľudovo – potreba hodiť vinu na niekoho iného, len aby náš ‚miláčik‘ ostal čistý.
Je až úsmevné sledovať tú gymnastiku: Šampiónovi nevychádza sezóna? Nevadí, nájdeme nejaké ‚ucho‘, ktorému v jednej zákrute ušiel zadok, a urobíme z neho verejného nepriateľa číslo jeden. Páni (a dámy), klobúk dole. Ukázali ste, že keď sa nasadia ružové okuliare fanúšika, sivá kôra mozgová si zrejme berie dovolenku .