Lobotómia v Red Bulle: Wolff kritizuje obviňovanie Antonelliho, že Norrisa pustil naschvál | Magazín F1 - F1online.sk

Toto je šéf. Tak to má být, Tak im treba. No mě to tak taky přišlo, ale už jsem se Kimimu omluvil. :grin:

Ale ne že by mě to zlobilo, jen by mi to bylo líto kvůli Kimimu. Pokud by to udělal, nebyl by to mistrovský materiál. Takhle z něho mám pořád radost.

Max tenhle závod měl jiné spojence. :grinning:

1 Like

Tak Kimimu na sítích vyhrožují smrtí. Myslím, že se to Helmutovi a GPmu povedlo dokonale. :-1: :face_vomiting:

2 Likes

Proč mě takové fandění Josovců neudivuje?

2 Likes

Lidi to nemají v hlavách v pořádku, tohle je opravdu choré. A obávám se, že to není zase taková výjimka, frustrovaní zamindrákovanci si takhle dodávají důležitost a jsou přesvědčení, že mají na sebevětší sprostotu vůči sportovci právo, protože ho z pozice diváka svým způsobem vlastní. Ach jo.

3 Likes

To nebude specialita konkrétních příznivců, to by bylo moc jednoduché. Takových případů je z různých stran. Prostě i.d.i.o.t.i (omluva :slight_smile: ).

6 Likes

@Ferda Se bohužel stává. Snad si z toho Kimi nebude dělat těžkou hlavu.
Jsou to jen štěkající štěňátka.

4 Likes

Nebo mu nezbyde, než se na sítích přinejmenším odstřihnout od veřejnosti. Myslím, že Lando to už udělal, a pravděpodobně nejen on. Dáváš takovýmhle hezké jméno, já bych to řekla ostřeji :slight_smile: .

@PUFF
Dnes má k internetu přístup každý a děti, které si neuvědomují co píšou taky.
Asi je hloupost očekávat, že by se takové názory neobjevovaly.

To se neomlouvej, je to tak.

Je to jak píšeš. To jde napříč sporty.

A nejhorší je když se přidá čistá iracionální nenávist. Chudák Kimi. Tohle si nezasloužil. A to i kdyby Landa pustil. Je to jeho věc, do toho nikomu nic není. V AD 21 se spousta pilotů nechtěla těm dvěma plést do cesty.

Ale mě udělal radost. Jezdí moc pěkně.

1 Like

Nevím, jestli tohle dělají děti. Podle mě jsou to jednoduše frustráti naplnění zlobou. Normální člověk je rád, když udělá pro někoho něco dobrého nebo pomůže nastolit nějakou pohodu a dobrou náladu. No a pak jsou lidi, kteří to mají obráceně. Takoví dokážou otrávit atmosféru a lidem ublížit. Ale možná jsem na tohle trochu přecitlivělá.

Hlavně je to pořád jenom sport a má především pro diváky být pro zábavu. A to, že je někdo známý sportovec, ještě neznamená, že se k němu kdejaký xxx může chovat podobným způsobem. Ale už se zase zbytečně rozčiluju :smile: .

1 Like

Děti z toho vyrostou, ale hlupákům ta nenávist zůstane. Glockovi prý vyhrožují smrtí dodnes a to je od 08 docela dlouho.

2 Likes

Však tu jejich vulgárnost vůči ostatním vidíš i tady. Možná to je jejich DNA.

1 Like

Je to tak. Myslím že Masimu i Latifimu to chodí dodnes. Holt prokletí dnešní doby. I když asi to bylo vždy. Viz, Juventus vs Liverpool 1985.

2 Likes

Velký vliv na tom má virtuální svět. Především mládež nic jiného než internet nezná a kromě školy se přímo s lidmi setkává hodně málo. Pak je těžké nějak výchovně působit, když se pohybují v prostředí ve kterém se cítí bezpečně i když si zaslouží trest, nebo aspoň pokárání.

Masiho ke slušným a nevinným lidem nepřiřazuj.

3 Likes

Prosim? Protože udělal rozhodnutí, které se ti nelíbí?

To je tvoje reakce v tomhle vlákně, kde se kritizují výhrůžky smrtí?

Takže protože tobě Masi nepřijde jako slušný člověk tak se mu vyhrožovat smrtí může?

Máš divně nastavené hodnoty. I když v tvém případě mě to tolik nepřekvapuje.

4 Likes

Já nikomu smrtí nevyhrožuji. Naopak bych Masimu přál spravedlivý soud.

3 Likes

Tak ja fakt neviem, či je Masi slušný človek. Ale ak arbiter, ktorý má bdieť nad dodržovaním pravidiel ich sám pri rozhodovaní hrubo poruší a je slušný človek, tak sa aspoň ospravedlní. Či? Samozrejme všetky formy násilia voči komukoľvek odmietam.

1 Like

Hodně to zhoršila ta dost hloupá vysílačka od Norrise, to se mu teda těžce nepovedlo :frowning:

Jinak ta chyba Kimiho byla divná, upřímně to v tu chvíli asi napadlo úplně každého, tomu se divit nelze. Po “vychladnutí” si myslím, že to byla prostě začátečnická chyba - asi i v kombinaci s tím, že měl trochu problémy Sainz a tak se mu hodně přiblížil, což zvedlo turbulence, to by i dávalo smysl. Doufejme…
Upřímně - bylo by hodně dobře, aby v případě, že v AD Max vyhraje, byl Lando na jakémkoli jiném místě než třetím, vyhrát titul s podobným stínem nikdy není dobré :frowning: