Lobotómia v Red Bulle: Wolff kritizuje obviňovanie Antonelliho, že Norrisa pustil naschvál | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem naopak přesvědčený, že prohlášení @PUFF nemá na nadvládu motorů Mercedes vůbec žádný vliv.

Honza jenom nezvládá tlak o titul na Piastriho.

Neboj. Do jara na Piastriho zapomenou a začnou se starat o šťastné nadšení pod deštníkem Hondy. :slightly_smiling_face:

Takže na konci března zase Piastri.

Jestli Alonso nebude podávat výkony, tak Piastri bude pro naší trojku jezdec číslo jedna. :one:

Hlavně kluci, aby začal podávat výkony Hamilton, ten má momentálně jediný reálně problém.

2 Likes

Toť otázka za všechny peníze.
Bude ještě jezdit dál, nebo si ukončit kariéru ve Ferrari už splnil?

No já doufám že se zvedne, přece Alonsa v 40+ kategorii nenechá samotného. Navíc mu příští rok musí pomoci odnést všechny ty trofeje do muzea. To Alonso sám nepobere.

3 Likes

Taky by mě moc potěšilo, kdyby se zvetil a byl Ferrari i sobě prospěšný.
Takový konec si nezaslouží.
Na druhou stranu si uvědomuji, že Hamík je duše citlivá a dokáže ho těžce rozhodit i rozchod s holkou.
Né nesměji se mu, ani na něj neukazuji prstem. Spíše si říkám jak my obyčejní smrtelníci to máme lehké, když jsme mohli prožít normální dětství se všemi úskalími života.

2 Likes

Alonso rozchody vždy dokazal zahodit v garáži. Je potřeba psychická odolnost.

2 Likes

Když jsem se náhodou dozvěděl o nějakém Alonsovém rozchodu, tak to stejně bylo dávno s křížkem o funusu.

Ma problem Hamilton, alebo Ferrari?

Obrázek o lidech si udělá každý sám

2 Likes

Za mě Ferrari i Hamilton. Hamilton vedle Leclerca nepůsobí moc dobře, nebo ti přijde, že je to OK?

Jezdi mesic v Mercedesu AMG a pak skoc do stareho Fiatu, kde te to bude vic bavit a motivovat.

Tak Ham odešel z lepšího do horšího, za to mu dávám kredit.
Ale třeba 2012 odešel z top týmu do úplně průměrného.

2 Likes

Lewis musi pockat s cim pristi rok Ferrari prijde, nema cenu tam vysedavat a poflakovat se po pitlane se svesenou hlavou, neni mu dvacet.

Však příští rok to může být uplně jinak. Leclerc to auto a postupy ve Ferrari zná dobře, ale 2026 bude restart i pro piloty, ne jen monoposty. Bude potřeba co nejrychlejší adaptace atd…

2 Likes

Ale letos dostali kartac velky, snad je to nerozhodilo v ramci vyvoje.

Jakoby vidím trochu rozdíl ve špatném vyhodnocení situace a mezi vyhrožováním smrtí…trochu rozdíl za mě :smiley:

4 Likes