Já jsem naopak přesvědčený, že prohlášení @PUFF nemá na nadvládu motorů Mercedes vůbec žádný vliv.
Honza jenom nezvládá tlak o titul na Piastriho.
Neboj. Do jara na Piastriho zapomenou a začnou se starat o šťastné nadšení pod deštníkem Hondy. 
Takže na konci března zase Piastri.
Jestli Alonso nebude podávat výkony, tak Piastri bude pro naší trojku jezdec číslo jedna. 
Hlavně kluci, aby začal podávat výkony Hamilton, ten má momentálně jediný reálně problém.
Toť otázka za všechny peníze.
Bude ještě jezdit dál, nebo si ukončit kariéru ve Ferrari už splnil?
No já doufám že se zvedne, přece Alonsa v 40+ kategorii nenechá samotného. Navíc mu příští rok musí pomoci odnést všechny ty trofeje do muzea. To Alonso sám nepobere.
Taky by mě moc potěšilo, kdyby se zvetil a byl Ferrari i sobě prospěšný.
Takový konec si nezaslouží.
Na druhou stranu si uvědomuji, že Hamík je duše citlivá a dokáže ho těžce rozhodit i rozchod s holkou.
Né nesměji se mu, ani na něj neukazuji prstem. Spíše si říkám jak my obyčejní smrtelníci to máme lehké, když jsme mohli prožít normální dětství se všemi úskalími života.
Alonso rozchody vždy dokazal zahodit v garáži. Je potřeba psychická odolnost.
Když jsem se náhodou dozvěděl o nějakém Alonsovém rozchodu, tak to stejně bylo dávno s křížkem o funusu.
Ma problem Hamilton, alebo Ferrari?
Za mě Ferrari i Hamilton. Hamilton vedle Leclerca nepůsobí moc dobře, nebo ti přijde, že je to OK?
Jezdi mesic v Mercedesu AMG a pak skoc do stareho Fiatu, kde te to bude vic bavit a motivovat.
Tak Ham odešel z lepšího do horšího, za to mu dávám kredit.
Ale třeba 2012 odešel z top týmu do úplně průměrného.
Lewis musi pockat s cim pristi rok Ferrari prijde, nema cenu tam vysedavat a poflakovat se po pitlane se svesenou hlavou, neni mu dvacet.
Však příští rok to může být uplně jinak. Leclerc to auto a postupy ve Ferrari zná dobře, ale 2026 bude restart i pro piloty, ne jen monoposty. Bude potřeba co nejrychlejší adaptace atd…
Ale letos dostali kartac velky, snad je to nerozhodilo v ramci vyvoje.
Jakoby vidím trochu rozdíl ve špatném vyhodnocení situace a mezi vyhrožováním smrtí…trochu rozdíl za mě