LIVE: Veľká cena Talianska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Najvyšší čas opustiť fórum :waving_hand:

1 lajk

Celý víkend to tu je.. Pár ľudí sem niečo napíše a hneď to padá

No, Intergalakticky Kristus cislo 2 se urval z retezu, vytlacil kolegu z trate a pak to oprel do svodidel, nic jineho jsem pred zavodem nepsal, nema to s nima zadnou cenu.

1 lajk

Ukazuje se že s Hamem to nejde :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Leclerc je takový novodobý Montoya.
U něj taky člověk nevěděl, kdy dá ránu.

Keby Hamilton vytlačil Leclerca tak by som ti aj veril

A prý, že se Leclerc jezdecky posunul.

1 lajk

Ved bolo jasne vidiet ze to bola leclercova chyba ze isiel za ciaru kde to bolo spinave aj sa tam zaprasilo a komentatori tam splietaju ze mal asi defekt nejaky alebo ze ferrari ma problem so zadnymi gumami​:rofl::rofl::rofl:

1 lajk

@callabria
Ja nemôžem :rofl:

Hamilton! Hamilton! Hamilton! :joy:

3 lajkov

Problém toho celého je v niečom inom. Sú obaja na seba fixovaný až nezdravo. Strašne sa medializuje kto ma byť tímová jednotka vo Ferrari. Ako Hamilton aj Leclerc sú pod tlakom z toho a jeden, či druhý to bude viac skúšať na toho druhého. Dávate to extra za zle Leclercovi čo áno ma na tom podiel viny, ale ani Hamilton nie je bez viny a je totálne fixovaný na Leclerca. Vždy si obaja vyberajú tú istú stopu sa až vyhľadávajú na trati a potom sa stáva toto.

Toto je kontraproduktívne od oboch!

2 lajkov

Jasna jazdecka chyba, neni co riesit

to jako kvoli kazdej k0k0tine bude cervena vlajka?

Leclerc si to pekne sam posr4l, aj ked je otazne, ci mu Piastri kusok nepomohol. Na Hamiltona sr4t, nikto ho nevytlacil, sam sa napchal kde nemal. Na blbca to poslal do prvej zakruty a cakal co bude, resp. ze ho snad Leclerc pusti.

Kazdopadne, krasne predstavenie v podani Ferrari :grinning_face:

3 lajkov

Arvid na nádherném sedmém místě.
Ten klučina má velkou budoucnost.

1 lajk

No jde spíše o to že Ham hraje hry, mediální hry, vytváří tlak a chce být preferovaný. To pak moc fungovat nemůže a schází tam pak zcela respekt. 2 silní jezdci musej potlačit to ego, oba. Dostáváme se k tomu kdo to vlastně zvládne :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 lajky

Taliani majú siestu, toto pred 16tou neopravia…

1 lajk

No čo už. Leclerc nastúpil s krvavými očami a tak aj skončil. Dúfajme, že bez následkov.

1 lajk

LUI robi zlu krv v teame

Spíš než tu nehodu bych ho pokáral za to vytláčení.
Ale hodně nepovedené představení.

Pokud bylo Ferrari 50/50, tak teď by to měl být bod zlomu na full support Hamiltona k titulu.

3 lajkov

Hamilton je v tomto absolutne nevinne, start bol start, isiel tam tvrdo najprv lewis potom charles… ale toto je 100% leclercova jazdecka chYba… nemoze za to nikto iny len on a takymto sposobom neziska titul v zivote

Však a vychádza mu to. Stačí aby nechal trochu miesta a obaja sa mohli ťahať.. Možno by mal Hamilton slabý stint a vrátil by mu to..