LIVE: Veľká cena Talianska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Leclerc to absolutně nezvládl a naprosto potopil svůj tým dneska. Škoda, že Fred je slabej TP, jinak by Leclerc dostal takovou čočku, že by si tohle už nedovolil :slight_smile:

1 lajk

No ja som leclercov fanusik ale tuto sezonu je lando jasne lepsi

2 lajkov

Čistý zákerák už s Vettelom keď jazdil za Ferrari ešte nech mu dajú zmluvu na ďalších 10 rokov

1 lajk

No jinak ty baterky se tu vybijí ještě před 3 zatáčkou, to je horší, než ve SPA

1 lajk

Lerclerc dostane +5 míst na další závod.

1 lajk

Ani Brundle ktory je zaujaty v prospech britov nedava ziadnu vinu na Leclerca. Hamilton sa pchal kde nebolo miesto a je to cisto jehi chyba.

7 lajky

Je to teda strasne, Ralf Schumacher na Sky seriozne tvrdi, ako Leclerc na starte iba isiel svoju stopu a ako nemal co robit a pritom sa tam priamo za Ferraristami odohra identicky suboj medzi Verstappenom a Piastrim, kde to Max zvladol, nechat na vonkajsej strane dostatok miesta.

1 lajk

Mimochodem po tom nárazu hned vyskočil SC ale Colapinto potom předjel Piastriho na cílovce.

2 lajkov

Ale dobre, Max uz na P3, kedze ma najvykonnejsi motor, tak by dnes mal s lahkostou vyhrat.

Mizerná sezóna pro Leclerka. Může ji odepsat a zapomenout na ni.

1 lajk

Predstavte si ako sa asi tak teraz tvári @callabria :rofl:

3 lajkov

Však právě vy tu pořad jedete tezi o dvou silných jezdcích v každé stáji, nerozumím. :grin:

1 lajk

To je hrozná doba než to vytáhnou. Italská siesta.

Start bol ok, isli obaja tvrdo, ale toto bola fakt trapna chyba, za toto si zasluzo byt 2ka do konca sezony

2 lajkov

To bylo určitě brzdami.

v prvom rade je jasne lepší Mercedes, a v druhom rade ano, prvýkrát jazdí Norris konštantnejšie ako Leclerc. To ale moc nekorešponduje s názorom, že je celkovo lepší za tých 8 rokov

Môžeme mať prosím servery, ktoré sú viac ako 2 spojené zemiaky u niekoho v pivnici? Toto sa tu deje bežne…

1 lajk

Hm a ako je mozne, ze medzi Piastrim a Verstappenom, ktori bojovali rovnako, to neskoncilo Piastriho vyletom do strku?

1 lajk

SC vyskočil dost dlouho po nehodě. Dlouho bylo jen žlutá vlajka.