Koniec európskej časti kalendára sa nezadržateľne blíži. Aký by to však bol ročník bez Veľkej ceny Talianska v Monze? Dnes nás čakajú preteky na jednom z najstarších a najslávnejších okruhov na svete. Kto sa bude tešiť z víťazstva? Dokáže Ferrari potešiť svojich domácich fanúšikov?
Včera ste kritizovali fajne Ferrari a kukajte štartujú aj tak obaja z druhého radu za Rusellom. Toľko zbytočných vašich slov a pre nič. Len dúfam, že im rozdelia stratégia, aby nemuseli riešiť tímové réžie. Sú dvaja na Russella sakra …
Kritiku si plne zaslúžia. Skončili porazení Mercedesom, McLarenom a dokonca aj Alpinom po dlho ospevovaných a očakávaných vylepšeniach. Zároveň boli v jednej desatine s Red Bullom, ktorý vôbec nefunguje a mal z top tímov s prehľadom najnižšiu maximálku.
Hovorím to už dávno, no teraz je to opäť potvrdené. Vasseur musí ísť von. Šancí a času mal až až. Každý rok len sľuby, hopium, čakanie na vylepšenia, ďalšie hopium cez letnú prestávku a následne čakanie na novú sezónu. Oproti Binottovi takmer žiadna zmena.
Sami vraveli, že mohli dať viac, ale objavili sa im problémy s baterkou počas Q2 a potiahlo sa im to do Q3. Jasne to nechceš, nemalo sa im to stať, ale isté veci neovplyvníš.
Ferrari neobetovalo ani jedného svojho pilota kvôli slipstreamu. Na konci dňa majú oboch pilotov vysoko tam kde ostatne tými ich majú roztrúsené po štartovom poli hore, dole. Z kade vieš kde samotné upgrady Ferrari prinášajú najväčší prínos, či kvalifikácia, alebo preteky? No nevieš, ale neodpustíš si ako hater ferrari možnosť kritizovať keď sa situácia naskytne … ani nezapieraj Jos. Všetci ťa tu poznajú, o čo ti ide.
Väčší debakel je to pre mercedes a Tota zjavne podľa jeho reakcie a rozbitého monitoru. Zase ich vyškolil ich zákaznícky tím s ich motorom
Delas jakobys nevidel ani jeden zavod, Ferrari bude v zavode zase perlit, tim jsem si jisty. Jedine co pomuze Lewisovi je se na ne kompletne vysrat vcetne LEC a jet podle sebe.
To je to, im sa vždy objaví nejaké ale, nejaký problém alebo nejaká chyba a nikdy nedoručia. Už to trvá 20 rokov. Mercedesu ani Red Bullu sa takéto “ale” alebo “nečakané problémy” takto nestávajú, respektíve stávajú oveľa oveľa menej a občas zajazdia aj nad rámec toho, na čo reálne majú (to platí najmä o Red Bulle, ktorý občas všektých preští stratégiou alebo skrátka Max maximalizuje a pozbiera body, na ktoré to auto reálne nemá).
A kto áno? Norris, Verstappen a nakoniec ani Russell nemali slipstream, ktorý by im pomohol.
Prosím? Nordotor si to ty? Že ja a hater Ferrari? Ja by som bol najradšej keby tento rok získa Leclerc a Ferrari titul. Netreba mať ale klapky na očiach a ospravedlňovať si opakujúce sa zlyhania a problémy.
Keď niektorý tím nemám rád, tak je to primárne Mercedes a aj to nie je tímom, ale skôr Wolffom a Russellom.
Pre Mercedes je to určite zakopnutie, ale Gaslyho zožerú v pretekoch ako nič.
Vyškolil ich primárne Max, ktorý im zničil slipstream. Ale samozrejme od Alpinu a Gaslyho je to dokonalá práca a mám z neho obrovskú radosť. Šlapali perfektne od Q1.
To je co tě zajímá na foru o F1? Kde si byl, když FIA přiznala, že energy deployment je čistě SW záelžitost a ne co si blábolil během Japonska, že je to čistě na jezdci.