Mozno preto ze Piastri a Verstappen nie su v jednom time. Keby to bolo s Norrisom tak je to urcite podobne.
Sami si odpovedzte, či nebol Hamilton naivný … čo si sakra myslel, že z jeho vnútornej stopy bude za ascari pred Leclercom? To bolo jasné už dávno pred tým, že toto neskončí pre Hamiltona nijako dobre. Čo si sakra myslel? Von koncom je je jedno, že je Hamilton po práve. Jazdec jeho skúsenosti by mal vedieť, že na tomto stratia len obaja.
pi čo, to je doba
V červenci jsem objednával z Itálie nějaké součástky, ale nedodávali do ČR.
Abychom se pochopili, tak to trvalo 15 emailů.
Pak se mě ptal, jestli jsem v srpnu na dovolené, že mi to pošlou během srpna, tak jsem říkal, že jsem doma, že to můžou poslat v srpnu. Je 6.9. a ještě to ani neodeslali.
No Lui si myslel ze ma vedla seba Bottasa ![]()
Ty ešte ideš obhajovať Leclerca?? Bol to tímový kolega na Monze kde Ferrari ide na výsledok..
Součástky na míchačku?
Na čase predĺžiť Leclerc na ďalších 10rokov ![]()
Jj takový šneky do ozubenýho kola na převodovku. ![]()
To jsme ale zase na začátku, takové problémy nastanou při podobném složení týmu vždycky. Ideální je, když je v týmu přirozená jednička, prostě je jednoznačně lepší než ten druhý. Tomu pak nezbývá než nosit vodu. Dobrovolně to nikdo dělat nebude a všechny proklamace o prospěchu týmu jsou jenom fráze.
Počkej jako fakt? To měl být vtip.
Ok. ![]()
Najdolezitejsie je, ze je Charles v poriadku, bola to riadne tvrda rana. Je pre mna uplne nepochopitelne, ze tu v tej suvislosti panuje tolko skodoradosti. To si ma teraz Leclerc dolamat koncatiny kvoli nejakemu sprostemu kontaktu s Hamiltonom, ci co?
K tomu kontaktu suhlasim so Situsom, Hamilton ma, co si zasial. Ak vcera verejne vyhlasoval, ze by ho Ferrari malo na ukor Leclerca uprednostnit, tak mi pride celkom logicke, ze na neho Leclerc vystrci lakte.
Hm, Rosberg říkal, že to byla vina Leclerca. Měl nechat Hamovi víc místa.
Má tady na fóru snad někdo víc zkušeností s F1 než Rosberg?
Dovoľujem si nesúhlasiť. Max išiel rovnakú stopu.
Na F1.online? Však každý predsa ![]()
Som nasraný na oboch. Nemám naladu niekoho si vyberať a obhajovať. Rovnako ma sere zavretie Leclerca ako Hamiltonova naivita. Mali by im dať pravidla typu papaia pre Ferrari s tým, že si bezpodmienečne budú musieť vyberať rozdielne stopy, ak štartujú vedľa seba. Ten ktorý je v predu si bude vyberať pred štartom či chce vnutornu, alebo vonkajšiu stopu a druhý berie inak. Ja inak neviem ako toto vyriešiť.
To iste hovoria na Sky ale fans Hamiltona si budu vzdy tvrdit svoje.
Mám kamarádku, která u nás prodává taliánské průmyslové pily a vůbec ji tohle nepřekvapuje.
Jednou ji v taliánském hotelu chtěli umístit do nějakého pokoje v podzemí a pak byli velice překvapení do jakých míst byli posláni jejích plynulou vlastní řečí.
Tymto padom sa poriesili aj zastavky v boxoch.