LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Kluci by si měli vzít příklad z Hornera a neútočit tu neustále dokola, ale oni jdou marní, ztracená generace v edici F1.sk

3 Likes

Ty si s vasej party ten najviac normalny, a jak som ti to kedysi pisal aj do spravy, tak si stale stojim za tym, ze nebyt hogrovho tahania ta dolu, tak by si tu sni nemal s nikym problem a ani nikto s tebou… pozri kazdy tu obcas rype, sem tam je sarkasticky atd

Ale tieto gaslighting sr4cky od hogra ktore tu denno denne musime citat, to uz je fakt unavujuce a neni to k uzitku

Uz su prec casy kde som bol utrhnuty z retazu a travil dni hadanim sa s vami, uz mi to je fuk ale jak aj ty pises, kazdy nech zacne od seba. Ale nestaci to napisat, su potrebne skutky

4 Likes

… fakt si nemyslím že takhle se někam dostaneš. Změň na to pohled nebo ty komenty ignoruj.

1 Like

Nepoviem na dážď, ale na suchu cmon to vie asi každý ne? https://youtu.be/1BaKtJh2T50?si=rDFYRIZLfyoCa3_j&t=60

2 Likes

Akoze mam ignorovat hogrove denne narazky na mna?

1 Like

Jj Ježku, ty si se vždycky snažil normálně komunikovat

Strácaš čas. Vidíš, že on radšej bude nezmyselne brániť Hogra po ďalšom náklade od viacerých užívateľov ako by mal na rovinu napísať, že ti ďakuje za to ako ho vnímaš a že on sa do toho nebude zapájať. Ja som mal o ňom tiež ten názor, kým ma pri faktickej diskusii nechcel kopať do hlavy, keď mu nesedeli čísla. Ale aj tam to vyvolal tuším Hogr.

Ale on sám vie, že Hogr je problém, len to nemôže priznať, lebo to by sa Hogr asi obesil.

2 Likes

Což je další lež.

To je to tupý kroucení. Po 10 tu zopakuju, že si tu přes rok urážel a vytahoval osobní věci, to, že si včera urážel minimálně neznamená, že kontext neexistuje. Jestli tu rok urážíš, tak jedna diskuze nic neřeší, obzvlášť, když v té diskuzi zase stejně urážíš i další uživatele. Tady nejde o rodinu, ale o princip, to je, jako bys někoho okrádal, a jeden den bys to neudělal a řekl: vidíš, já jsem tě dneska neokradl, tak co řešíš a u toho si okrádal někoho dalšího.
Prostě máš pokroucenou osobnost, neumíš se omluvit a budeš furt ukazovat na druhé. Nikdo tě nenutí se chovat tímhle způsobem, ale opakuješ tuhle trapnou písničku dokola.

2 Likes

A omlouvám se slušné části fóra, že jsem se nechával strhnout. U @Hedgehog se omlouvám za některé dřívější výpady, @rHapo omlouvám se za toho blbce/de-bi-la ve včerejší diskuzi.

4 Likes

:+1::+1::+1:

A uz v nich nepokracuj a budeme kamosi

1 Like

Áno áno, ja tu rok urážam a toto boli tvoje prvé 3 urážky však :slight_smile:

Najlepšie je jak ja tu dostávam náklad, že vytahujem osobné veci :smiley: čo som normálne asi po 4 mesiacoch čo sa tu vytahovali od iných, našiel jednu vec na Linkedine lebo si tvrdil v tom čase, že nemáš súkromnú vysokú školu a ja som ti poslal tvoj Linkedin profil (ktorý keď chceš aby bol neverejný ide schovať) a poslal, že klameš :smiley:

Proste ty si taký hnusný, klamár až to bolí

EDIT: A tu máš to vlákno ty hnusný klamársky pes, nech všetci vidia jaké “ja som vytahoval osobné veci”

5 Likes

Pribudlo tu od vcera vela prispevkov (najma @rHapo @HellHogr), cize dlhe citanie… a zial, asi potvrdzuju, ze cesta spat bude narocna, alebo nemozna.

Ja len zopakujem, ze nechcem byt rozhodca a vobec nemam snahu komukolvek pripisovat vacsi/mensi podiel viny, ale z toho co uz dlhsie evidujem, je to komplexnejsi problem, ako som pisal, nie ciernobiela zalezitost…

Nepochybne su stare krivdy tak hlboke, ze privelmi ovplyvnuju pritomnost. Co sa dialo v minulosti moc riesit nechcem, urcite by vsetky strany mali nekonecno protiargumentov a aj tak sa nic nevyriesi.
Viete, pripomina mi to uz trochu (a prosim neriesit politiku, len mi to pride ako vhodny aktualny priklad) ako dlhodoba situacia na Blizkom vychode, kde asi tazko niekto objektivny najde jednu stranu ako 100% vinnika celej situacie. Je tam uz tak dlha historia konfliktov a krivd, ze sa to neda a vsetci asi tusime, ze to tak bude aj v buducnosti…

Mam tendenciu verit a vnimam, ze styl komunikacie/provokacie @HellHogr tu mohol vyvolat velke konflikty, na druhu stranu aj ocenujem, ze sa ospravedlnil (snad uprimne) a hlavne, uz x krat som videl, ako v niektorych vlaknach nic zle (alebo nie inak ako mnohi ini) nenapisal, ale automaticky prisli na neho utoky.

No a osobne utoky, opakovane najhorsie vulgarizmy a hladanie si sukromnych info atd. je dalsi, este vyssi level, ktory odsudim u kohokolvek, oboch taborov. To sem proste za mna nepatri, nech bola historia akakolvek.

Ja si napr. s @rHapo ci @Hedgehog a inymi vzdy konstruktivne popisem a rozumiem, cize ani tam problem nevidim, aby bolo jasne. Len u istej casti evidujem nadradenost typu, nas/moj nazor je fakt a jedina pravda a ostatni pisu totalne nezmysli a hluposti, ci su rovno zosmiesnovani. Ak sa k tomu pridaju aj vulgarne slova, tak “krasa”… Ak sa tak sprava “moj” tabor, tlieskam, ak druhy, kritizujem. A tento fenomen naozaj nie je problem jedinej skupinky.

Proste taborove fandenie (az niekedy fanatizmus) a konflikty minulosti to tu prerastli a je to skoda. Komunita F1 je pre mna specialna, mierne ina ako dalsie sporty, preto je to smutny pohlad na sucasnost.
Viem, ze sa to lahsie pise ako urobi, ale aj ked to nebude nikdy idylka, pokusme sa kulturne aspon zlepsit aktualny stav :slight_smile:

9 Likes

Preco ho vodis za nos a robis si z neho srandu? :sweat_smile:

Myslim to vazne :sob:

Pekne si to trafil. :dart:

Ale tomu idiotovi nedojde, ze sa mu nikto nesmeje za skolu, ale ze je na smiech kvoli tomu, ze sa hra na nieco co nie je, klame o sebe a vymysla si.

Po vystudovanej VUT bola druha pekna rozpravka o tom ako sa tu hral na to, ze ake auta on bezne jazdi a na Porsche chodi po rozky, no zabudol dodat, ze to bolo par mesiacov kedy robil v Porsche stazistu a pritom aky je rozpravkar, tak cloveku sa nechce verit, ze vobec soferoval niektore z tych aut. :sweat_smile:

3 Likes

Robit si srandu z jenoduchsich nie je vobec pekne. :sweat_smile:

Ale vidim, ze novi uzivatelia su este naivni (nic v zlom na Mattiho, este nevie kto je aky). Najneskor pri dalsej VC tu bude rovnaky shitstorm z jeho strany a zas mu budu vsetci ublizovat chudatku az nebude mat na vyber a bude musiet zacat klamat a urazat kazdeho. :slight_smile:

1 Like

No a teraz mrkni na koment nado mnou, zároveň na to kto ho ocenil a zistíš, že si mal pravdu. Je to marný, je to marný…

2 Likes

A teraz mrkni do vedlajsieho vlakna kam Honzik prisiel do cudzej diskusie. A nie, neprisiel prispiet nazorom. Prisiel len prvym komentarom kopat do druhej skupiny. A pochopis moje reakcie na neho, aj ten komentar nad tebou, ktory spominas. :slight_smile:

1 Like

Však OK. Ja len reagujem na snahu Mattiho urobiť hrubú čiaru, zabudnúť na staré urážky, odpustiť si a začať odznova. Myslím, že by to prospelo či už fóru, ale najmä užívateľom.

1 Like

To uz sme tu mali xy krat

Vzdycky to skoncilo na tom ze protistrana si nevedela pomoct a sklzala k utokom aj dalej

Ja uz som tolkokrat otocil list ze mi uz ziadne neostali tak len pozorujem, semtam neco napisem a dam srdiecko

Ale cenim ze aj ty z tohto fora chces robit lepsie miesto na diskusiu

1 Like