Jako jo no, určitě by se našla silná korelace mezi tím, kde jsme se objevili a počtem příspěvků (i nových nicků :D), ale tak pro některé je to důkaz o tom, že to rozkládáme. Prostě všechno je jinak - největší moudrost.
Máme na nás zavěšený stalkery, cena za slávu
Pekne si sa zase vygrckal. Zas si ty ten chudacik. Zas je zla cela skupina, xy pouzivatelov a vsetci ublizuju len tebe. Normalne asi aj slzu pustim aky je k tebe zivot kruty.
Cim to je, ze Situs tu nikoho netrapi pokym si ta nezastava? Ani spineless, ani mitsubish ani nikto iny z Alonso fans tu nema take konflikty. Ten hejt na Alonsa je tu len a len kvoli tebe. Myslim si, ze (takmer) nikto nema s Alonsom problem a vacsina z nas mu svojim sposobom fandi. Pre mna patri medzi top 3 najoblubenejsich pilotov na aktualnom gride a aj vitazstvo by som mu doprial asi najviac. Takze to nie je ani o Alonsovi. Ale o h-vne menom Honzik. Si nula, ale to by bolo este v pohode. Ale ty si zakerny clovek a klamar, to je to najhorsie, a preto je to vsetko tvoja vina.
So Situsom som mal tiez konflikt, ked ma chcel kopat do hlavy, ale ako dal, tak dostal naspat, urazil sa a odvtedy ma ignoruje a je klud. Teba tu ludia vyslovene prosia, aby si ich ignoroval a nereagoval na nich, ale ty ides furt tie svoje hovnomety na nich. A cim viac ta clovek ignoruje, tym viac na neho reagujes.
Cele tyhle utoky zacali tvojou registraciou a zhorsuje sa to odvtedy postupne stale viac a viac. Velky zlom bol, ked ste @don.pindulanda po infarkte pisali v hadke, aby ho znova neyeblo. Chrapuni.
Ja som nic nehladal to po prve. A po druhe, ty si ten, kto tu v hadkach zneuzival proti druhym informacie, ze maju dieta a vykrikoval si, ze ci sa ma takto spravat otec dietata. Tak zavri papulu o nejakom zneuzivani nejakych informacii. Nemas mat verejne socialne siete, to je tvoj bordel, co na ne davas. A ked ti niekto lustroval LinkedIn, tak by si mal vediet kto, ukazuje tam, kto si pozeral tvoj profil.
Toto je len prisposobenie sa tvojej urovni. Nerozplac sa nam tu opat. Uz nebudes jezkovi plakat do sprav, ze ti tu zase kazdy naklada? Uz nie ste kamarati?
Ty si ten ohen zakladal aj prilieval.
Ako vravim, zakerny clovek a klamar.
Vsetci ti len ublizujeme a sikanujeme ta. Tak na co sem chodis ty hlupak?
Napisal clovek, co sa tu dennodenne s niekym hada a mal tu konflikt asi s kazdym, okrem jeho uzkeho tabora fanusikov Alonsa / hejterov RB.
Já s tím souhlasím, podle mě je název nicku a vložená fotografie oknem do duše daného uživatele.
U mě to může ukazovat na zoufalou úroveň anglické gramatiky.
Možná by stálo za to, vytvořit žebříček nejstupidnějších názvů nicků, samozřejmě až od druhého místa, protože první místo je bez debat na věky obsazené.
Miesto ospravedlnenia za nadávky tu budeš furt odbáčať na iné témy?
What a surprise
Triper je hodný a citlivý kluk, jen potřebuje nabrat trochu sebevědomí
Toho sa nezbavis to by si musel dat detox a nechodit sem ako bretnix any si nasledne po jednom uverejnenom prispevku bol zasa infikovany… nema to cenu, tomuto foru nepomoze nic
Ja uz tu moc ani nechodievam prispievat, zavody a kvaldy a treningy si uzivam mimo diskusie a je mi lepsie
Můžeš mu jít příkladem a omluvit se jako první.
Třeba se chytí.
Možná jsi neměl vzdávat ten tvůj nápad
Ja som mu nadával v tomto vlákne?
Ďakujem, nemám viac otázok.
Nadával jsi mě, ale v pohodě.
Jn, nadával.
On sa ospravedlní Ježkovi, keď ja sa ospravedlním tebe? Či čo?
Tak se neomlouvej no když nevíš proč.
No nemám sa za čo omlouvat kedže som tu dostal 3 nadávky a on dostal 0.
Či ste jedna veľká rodinka? a budeme si tu písať keď Ferko sa ospravedlní Ďurkovi, tak Majko sa ospravedlní Ignácovi?
HellHogra nemá čo zaujímať kedy ja sa ospravedlním Puffovi, teba tiež ne. Jediného koho to má zaujímať je Puff a je to problém mňa a Puffa.
Všetkých ostatných vás do toho velký, konský lofas
Však tě nikdo nenutí. Jen ti navrhl že můžeš jít příkladem s omluvami.
Jn, može ísť HellHogr príkladom. Máš pravdu.
Zase len niekto iný aby niečo robil Dám ti jednu radu:
Jistě že i on může jít příkladem.
Ja som sa vam uz tolkokrat omluvil a furt zacinate odznova … keby ste aspon povedali Ok priznal chybu nechame ho byt
Ne, dalsi den dalsie sh1tstormy od vas
Tak si nás blokuj když to jsou pro tebe Co je na tom těžkého. Já si přijdu v pohodě. Něco u mě určitě najdeš kde jsem sklouzl ale když je to na někoho moc, ignorujte mě.