LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Formulu 1 čaká posledná veľká cena pred jesennou prestávkou. Po zastávke v Singapure nasledujú tri voľné víkendy, teda rovnako dlhá pauza, akú sme mali v auguste. Poďme si teda vychutnať dnešné preteky, ktoré sú z hľadiska času vôbec najdlhšími v celom kalendári. Sú vypísané na 62 kôl a do toho zahrievacieho vyrazíme o 14:00 nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172701/live-velka-cena-singapuru-2024

Lando pred pretekmi vravel, že môže iba získať, Max je ten, komu hrozí strata. S týmto rozostavením na štarte sa to trochu otočilo, lebo Max to môže Landovi poslať do prvej zákruty naplno a Lando sa musí starať, aby sa vyhol problémom.

Nech je ako je, som zvedavý na rýchlosť našich. P3+P4 nebude ľahké mať aj v cieli, ale snáď im obom dajú pred štartom kafíčko :coffee: a budú správne nabudení :blush:

Příjemnou zábavu všem, snad nás nečeká nuda :slightly_smiling_face:

4 Likes

vsetkym prijemnu nedelu a dobru zabavu pri F1🏎️

2 Likes

Dlho sme tu nemali SC/RF a prekvapiveho vitaza. Co tak dnes a vyhra Leclerc alebo niekto mimo top timov? :sweat_smile:

2 Likes
  1. Norris
  2. Hamilton
  3. Leclerc

To by bylo krásné.

Kludne by som to doprial aj niekomu uplne necakanemu, taky Tsunoda by bol poriadny sok :rofl:keby bol Russell na tretom mieste tak asi bude stale vyssi ako Tsunoda na najvyssom stupni :rofl:

2 Likes

Get in there.

1 Like

Štart by mohol byť zaujímavý, tak uvidíme.

Tady je to vždycky nuda :grin:

Hamilton na softoch s ambiciou dostat sa pred Maxa hned na starte nam moze vyradit hned 2-3 favoritov. :smiley:

2 Likes

Max to tam pošle, to je tutovka

1 Like

Ham to tam pošle. :smiley: Má Softy. :smiley:

Start bude bolet. :smiley:

1 Like

Lando, Lando, Lando,
mexická vlna, Lando hop. :muscle:

Max s Hamem si chcou zopakovat start top 3 z 2017 :smiley:

Domnievam sa, že Maxo dočasne zmenil mindsetting a chce sa vyhýbať kolíziam, aby neprišiel o body, tak som zvedavý. :slightly_smiling_face:

1 Like

Niekto link ? Please and thank you

no ak vyradí oboch tak nepríde o nič :smiley:

1 Like