LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Fiat, Lednice, Rukavice a milión iných. Naozaj si nerobím zoznam nickov vo Worde.

Neviem síce čo to mení na podstate veci, kedže som sa vyhranil voči všetkým takýmto nickom ale chápem, asi potrebuješ exaktne napísať že Airbot by mal mať BAN. Len škoda, že je to napísané úmyselne tak aby si každý normálny človek v tom našiel toho svojho a presne sa nestalo to, že zabudnem na 1-2 nicky ktoré sú tu problémové a niekto vytiahne, že som zabudol na to.

Každý iný na fóre to pochopil, že myslím všetky tieto nicky bezohľadu na to či idú proti RB, Ferrari, MB, Mclarenu, Williamsu, AM alebo hocikomu.

2 Likes

Chceš jako říct, že já jsem tady ještě chyběl?
To máš teda pravdu! :grin:

1 Like

Ty jsi tohle všecko způsobil, jaký je to pocit? :grinning:

1 Like

Kde máš ve výčtu Jose a jeho radoby účty na urážení?

Tohle fórum je přesná ukázka toho, kam zajde společnost, když žije v naprosté demokracii.

Přitom by stačilo tři uživatele vaporizovat, jednoho pro výstrahu zbičovat a byl by světový mír…

5 Likes

rHapo, Ježek a Jos? Myslíš, že by to stačilo jo?

Ja to vravím furt, že ľudstvo je rozmaznané.

Vojnu na všetkých

2 Likes

To neber ako útok na teba, ako som vravel, ja to vnímam a viem, aké príspevky si mal na začiatku a aké dnes.

Tak ako vravíš, a vidíš to aj tu kde ti henten had bude tvrdiť, že všetko je ok a on chce diskutovať pritom nadáva do d3bilov, blbov a mentálnych porúch. Ale on nič :slight_smile:

… tady už by se chtělo bičovat a vaporizovat :smile: Tolik k tomu začít u sebe :smiley:

1 Like

Je to jako s parazity, v tomhle případě jste ale ti hostitelé vy tady na fóru.

Když je přestanete živit, zahynou, protože hádat se s vámi je to jediné, co v životě mají…

5 Likes

Na ten josův 3 účet nebudeš reagovat? What a surprise

1 Like

Vobec to neberiem ako utok na mna. Len som to chcel dovysvetlit to Mattimu a zaroven tebe som chcel napisat to, ze s Mattim som sa snazil diskutovat fakticky, ale nezniesol to, ze FIA potvrdila moj nazor ako spravny a ziadal som od neho sebareflexiu (tak ako ju on alebo major (neviem ktory z nich) ziadal odomna a nemal som problem napisat, ze som sa unahlil ohladom FIA). Nuz, skoncilo to ignorom z Mattiho strany. Tolko k faktickym diskusiam na tomto fore. :smiley:

1 Like

Pro mě je tohle jiný extrém, ale jsem na něj zvyklý, protože tenhle případ byl právě i na f1sport…ale co se jede zase tady? No to, že “my” jsme rozložili všechna fora…

2 Likes

Asi tak, ze este nie si ready na to, byt majstrom sveta. Mat Verstappen alebo Hamilton jeho auto, tak uz pohodlne vedu sampionat. :slight_smile:

Ale Stella bude riesit to, ze Ricciardo si v (pravdepodobne) poslednom preteku v zivote dovolil zajazdit najrychlejsie kolo. Namiesto toho, aby riesil to, ze Piastriho tam varili na mediumkach az kym stratil sancu na druhe miesto. Norris dal v prvom stinte Maxovi 20+sekund a to ani nesiel naplno, tak nech mi nikto nehovori, ze Piastri by Maxa nedal keby maju rovnake pneu.

1 Like

najlepší max v cool down miestnosti.
Max: Mal si pustiť brzdy aby si získal grip späť

To mu musí fakt niekto hovoriť v F1? Kedˇto je dosť jasná vec u jazdiacej veci bez ABS.

2 Likes

To oni nedokazu pochopit, lebo su tak chori z tohto fora, ze maju ulozene foldre uzivatelov, kde maju poscreenshotovane ich komentare a len cakaju kedy ich budu moct vytiahnut (nenarazam teraz priamo na spinelessa). A ked to robia oni, tak si myslia, ze to robia vsetci. :smiley:

3 Likes

Tvoj dalsi multinick? :joy:

F1sport diskuzi jsme opustili asi 5 let před jejím koncem, vedle to stále funguje a tady každým dnem přicházej nový uživatelé, Rebeca, Warakar … je to na vzestupu :muscle: :smiley:

2 Likes

To mu fakt povedal? :joy:

Cooldown uz som nevidel, isiel som po VC hned trosku vychillovat do wellnessu, ale asi si to dopozeram poobede. :smiley:

Ale tak Max je majster co sa tyka gripu, jazdy na vode a zladani smyku, on moze radit celej F1 (az na par vynimiek, ktori su tiez majstrami na vode). Brazilia 2016 bude este dlho najlepsim vykonom pilota v preteku F1. :fire:

Podle mě za to všechno může Triper, protože nemá gramaticky správně napsaný nick, což všechny štve k nepříčetnosti a výsledek vidíš :sweat_smile:

2 Likes