LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To minimálne u mňa ide vždy absolútne mimo - s takými ľudmi sa tu nepotrebujem rozprávať a je pre mňa iba chyba Adminov, že tu pôsobia a ešte nemajú BAN.

Potrebuješ do tejto vety exaktne napísať všetky teamy a mená ktorých sa to týka?

Nespomenul som tam ani takého Fiata, ani prij3bané komentáre o tom aký je Mick najlepší jazdec a keď sa niekto obtrie od neho dostane spŕšku nadávok. Logicky, to tam všetko patrí tak isto ako Airbot.

3 Likes

Ďakujem, že si mi ozrejmil čo si myslím. Čarovná vec internet jak každý vie lepšie jak samotný človek.

Postav sa do radu ľudí ktorý vedia

Honza tady napsal taky sloh.
Nemusel jsi to stahovat na sebe.
Třeba to bylo o něm. :person_shrugging:t3:

1 Like

Ahh, na tento záver som čakal. Kedy príde odpoveď v štýle ja nič ja muzikant.

Hotovo, kruh sa uzavrel.

2 Likes

Řešení místní situace? Jedině veřejné popravy, nic jiného nepomůže :sunglasses:

3 Likes

Však to tu předvádíš od včera

Neboj bylo to na tebe. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dejve s kým by si tu pak fandil Maxovi a RBR?

Povedal človek ktorý plače, že dostáva urážky, zatiaľ čo on nadáva do d3bilov, blbov a mentálnych porúch iným užívatelom, ktorý ho nijak neurazili.

3 Likes

Vstanem, urobím si kávičku, že otvorím forum a pozrem čo nové a to tu fakt už nemá zmysel.

1 Like

… a jede se z kopceee :grinning:

1 Like

Jj, ty tu vytahuješ rok osobní věci, ale neurážel si :clown_face:

1 Like

No nic, místní úderka se zase ukázala, tak popojedeme :grinning:

1 Like

Ja ti garantujem ze ked prestanete provokovat (ty prvx s hogrom) kopat sarkasticke, posmesne a provokacne komentare na ostatne tímy hlavne redbull tak to tu bude inak vyzerať. Ale kdeze to ste vy a od toho sa to odráža. Zacalo to pekne cost capom a vasimi dristami o aero aktivne blablabla atd atd… Nejde ani o to ze co napisete za blud, ale ako to píšete a od toho sa odvíja druha strana :v: ty vies dobre o com pisem. Ty tu vzdy dropnes bullshit provokacny a zmiznes alebo neodpovedas a ten Jano sa tu hada za teba a bije do prs nasledne ako sa mu ubližuje

Grc

3 Likes

Tu dropnem video a prídem zachvilku. Ako sa ti toto ■■■■■ stane keď máš okno na 1 free pitstop? x.com

“Ahoj, som HellHogr a keď nemám čo povedať alebo nemám pravdu, tak začnem rozprávať o iných veciach aby som otočil debatu”.

Bla bla bla. 3 nadávky od teba mojím smerom vs 0 mojich tvojim.

Ale ty si obeť :smiley:

is-this-a-fucking-joke-matty-matheson

3 Likes

Timurovi jste tleskali za to, že je sarkastický.
Mě za to nadáváš.

3 Likes

Nevzpomínám si na další nick který by byl čistě založený na tom, aby uražel jiné a psal, že tu bude rozesílat kde mají exekuce atd…

3 Likes

Se všemi místními slušnými fanoušky :stuck_out_tongue:

1 Like

Za co sme mu tlieskali?