LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To je to tvoje překrucování, co si předvedl i u @Matti ty nic, ty muzikant. Ale první s Michalem ses tu včera začal hádat, v rámci diskuze jsem ti poslal video, na který si reagoval: to mě nezajímá. Tak jsem napsal, že v to případě jsi blb. Protože takhle se nedá diskutovat. A s psychickým onemocněním - napsal jsem, že je to jinej level, když tu přijdeš, že jsi viděl můj LinkedIn a začneš tu psát, jak jsem vlastně nic nevystudoval, jaká je to ubohost atd. Tím si neurážel jo?

Btw, kdo včera první začal s urážkama o šaškovi?

1 Like

To sa da povedat skôr o tebe co si odisiel ze koncis a za 3 dni si bol naspäť :joy:

1 Like

Spravny pristup :+1:

Len potom preco hned v dalsej vete zase riesis, co robia ostatni a nie to, co robis ty?

6 Likes

Čo tu teraz motáš nejaký linkedin?

Tu mám teraz vytahovať kde všade si ma ty urazil? Sa rozprávaj o tomto vlákne nevytahuj tu iné <>.

Napísal si d3bil, potom blb a potom že mám mentálnu poruchu :smiley: a ešte ideš rozprávať jaký si ty chudáčik jak za nič nemožeš to všetko my :smiley: No tu je to presne vidieť. Ani jedinú nadávku som neposlal tvojím smerom ale ja som schytal 3

To si ty. Neviniatko, ja nič ja muzikant. Tu ani netreba nič viac písať presne sa ukazuje ako to je :smiley:

2 Likes

No a jsme u toho. Že tu jedete hnojomety přes rok, to co, to je jedno. Ale teď, teď si údajně neurážel ani jednou. Proč vytahuju ten LinkedIn? Protože si hledal věci na mě a pak si to tu postoval, aby si urážel, chápeš ten princip osobní roviny? To je, jako bych hledal něco o tobě, našel, že máš hypotéku a začal bych tu psát, jak jsi neschopnej dostatečně vydělávat prachy, a místo toho, aby si fungoval v životě, tak si tu ho-n-íš svoje problémy. To je silně za hranou osobní roviny. @Hedgehog s tím, co tu postoval přes měsíc za osobní útoky, by měl žít v kanále.

1 Like

Já si to teda pamatuju tak, že jsem byl spolu s dalšími F1 kámoši izolován do jisté skupinky na kterou je prý lepší nereagovat, tenhle narativ se tu jede dlouhou dobu. :upside_down_face: Dokonce to někteří vyhnali tak daleko, že je tu “spešl” uživatel, spešl nick, který je čistě založen na tom aby nás urážel a křivě pomlouval - zajímavý, že to neřeší nikdo z těch moralistů jako je rHapo, který tu naznačil jak se oni jen vezou. Směšné.

3 Likes

Proč se ty vůbec vyjadřuješ o něčí slušnosti, když máš třetí účet?

2 Likes

Škoda, že som to napísal v tom Wall Poste ale nevadí, evidentne si prečítal tak prvé dve slová :frowning:

3 Likes

A co ta potom? Co sme v komunizme? Keby si nevyplakaval u admina s ďalšími tak mam vies co a nie 3ti účet… A ked nevies preco tak sa pozri jankovi do ksichtu :v:

2 Likes

Ok, bla bla bla.

Nemáš argumenty, si obyčajný had čo sa krúti, tak ideš teraz vyťahovať čo rok dozadu, čo minulý mesiac. Nezajíma ma čo Hedgehog nejsom jeho tatko. To si rieš s ním

Neurazil som ta v tomto vlákne, zato ty mňa 3 krát, miesto toho aby si sklapol uši a povedal sorry tak sa tu ideš vyviňovať.

3 Likes

No, tak kroutíš se ty, protože je to kontinutia. Že nemáš, jak to obhájit, tak budeš dělat: tuhle diskuzi jsem zvládl bez útoků (což ani není pravda), když přes rok tu chodíš urážet a shazovat, tak jedna diskuze fakt nic neřeší.

1 Like

Neřeším, konstatuji.

1 Like

Áno, zvládl, narozdiel od teba :smiley:

1 Like

Kluci, nechci se vám do toho plést, protože to vypadá, že vám ty stupidní hádky vyhovují.
Já jsem si ten problém s alzáky tady vyřešil, a mám klid.
Neni nic jednoduššího, než to udělat stejně jako já.

Takže přestaňte fňukat a už nikdy na ně nereagujte, ve fňukání jsou tady mistři oni, v tom je neporazíte.

5 Likes

K tomuto asi už nebude reakcia,že?

Radšej prídeš, niečo si vymyslíš, zatváriš sa jak si na vecou, realita je síce o pár riadkov vyššie iná ale tak potlapkali ste sa s chlapcami klasicky po chrbte a dobre je

2 Likes

Whatever. Snaha bola.

4 Likes

Ty to beres od diskuze k diskuzi??? Nenechaj sa vysmiat xddd

1 Like

Tak mi tu realitu z toho příspěvku prosím vytáhni. Já to tam nevidím.

2 Likes

Nezvládl, a já na rozdíl od tebe nedělám: to já nic, to oni. Já se tu výše omluvil, ty se tu trapně kroutíš. Přes rok urážíš a taháš to do osobní roviny, pak budeš dělat, že je to fuk? Taky můžu napsat: to bylo včera, co vytahuješ věci z minulosti, když je všem jasný, že jde o kontext, ne jednu diskuzi. Tak ještě, abys byl otec ježka, ale to neospravedlňuje to, jak se tu vzájemně podporujete v těch útocích.

1 Like

Však já tady nepíšu slohy, jak Andersen, jak kdo se má chovat, protože si myslí, že je lepší člověk. Přitom sám má máslo na hlavě.

Jinak souhlasím s tím, co bylo řečeno. Není už cesty zpět.

2 Likes