To by @Matti vedel keby tu bol dlhsie. Ale @Matti si ma dal do ignore listu, lebo prave fakticku diskusiu (uplne na urovni, bez utokov, snazil som sa dookola opakovat fakty a pravidla) so mnou nezvladol minuly tyzden.
Stoj co stoj tvrdil, ze miniDRS nie je proti pravidlam, az prisla FIA a povedala, ze je proti pravidlam, a tak si ma Matti hodil do ignoru, lebo som ho vyzval k sebareflexii a uznani, ze je to tak ako som tvrdil (tak ako som ja uznal, ze som predcasne utocil na FIA). K sebareflexii nedoslo, za to prisiel ignore. Takze tazko tu diskutovat fakticky. A potom Matti povie, ze sice je fanusik McLarenu, ale zdaleka nie taky velky ako sme my fanusikovia RB.
O tie fakticke prispevky som sa snazil v poslednych tyzdnoch parkrat po VC, nevydalo. Nevznikla z nich ziadna normalna diskusia, lebo prisiel zubaty pes a vyvolal hadku a o F1 a mojom faktickom prispevku k pretekom nic.
Nema tu zmysel pisat fakticke prispevky, aj tak sa tu stratia a kazda snaha o normalnu diskusiu k F1 sa tu strati do par minut kvoli tej sracke. Tak sa Jos the Boss adaptoval na miestne prostredie a pomery. Ak admin s tym zacne nieco robit, potom sa mozme bavit o normalnych veciach.