Tak to ani nechápem, a logicky je pravda vždy niekde v strede ±.
Ale vždy pri týchto kritických postoch odomňa na určitu skupinu proste vynechávam - to sú všetko príspevky či už od ľudí ktorý označujú Hamiltona za “cuckolda” tak isto ako ľudia, ktorých chodia a označujú Maxa ako Crashstappen dookola. To minimálne u mňa ide vždy absolútne mimo - s takými ľudmi sa tu nepotrebujem rozprávať a je pre mňa iba chyba Adminov, že tu pôsobia a ešte nemajú BAN.
Na druhú stranu, opakovane (a to si si zažil aj ty) viem skritizovať “aj vlastnú stranu”. Tak isto ako som sa viac krát či už počas tvojho pôsobenia alebo aj pred ním dokázal vyhraniť voči niektorým príspevkom (napríklad Jos mal na začiatku veľmi faktické príspevky) ktoré časom bohužiaľ (aj vzhľadom ako to tu funguje) sú častejšie agresívne naladené. Napriek tomu, si myslím že je rozumný, možno tvrdohlavý ale bohužiaľ, prispôsobil sa forme ktorá tu funguje. Má rýpavý resp. vhodný prejav? už skôr nie. Nuž ale jak oni k nemu tak on k nim. Neobhajujem, konštatujem.
Tak isto som sa dokázal obrániť voči iným členom na F1 fóre. Ale na druhej strane, ja niesom ani Raptorova ani Josova (príklady čisto náhodne boys) mama či otec aby som im kázal jak majú prispievať.
Že niekedy reagujem útočne aj ja? áno. Otvorene to po už niekoľký krát priznávam. Moje snahy (alebo aj napríklad @Hedgehog) o nejakú normálnu komunikáciu, či napísanie konštruktívneho feedback ako sám vidíš zlyhali. Bolo ich niekoľko.
Viem, že je to skoro časovo nemožné ale keby existuje jednoduchý spôsob veľmi rád by som ti ukázal koľko krát príde niekto pod článok o AM alebo MB a začne tam len tak púštať
jaký je Alonso slabý jazdec. Znova, pripomínam, bavíme sa o normálnych členoch fóra.
Nechcem teraz vliezť do konkrétnej situácie a rozoberať ju. Nemá to zmysel. A mne nevadia ani viac citovo zafarbené komentáre, ktoré možno niesú objektívne. V pohode. Ale naozaj sa deje vo veľmi výnimočnom prípade na tomto fóre príklady kedy by prišiel napríklad taký @Bretnix ktorý je tu od začiatku vzniku a po niekoľko týždňovom nekomunikovaní, len tak šplechol v nejakom fóre niečo o Astonákoch. Opačne to funguje pravidelne, že sa tu oňho obtrie huba. To isté sa deje @Hedgehog ktorý sa pravidelne dostane či už priamo označením alebo hocičím iným do vlákna, v ktorom nenapísal jediný komentár. Poprosil slušne, aby sa tak nedialo, použil Ignore aby to nevidel. Pomohlo? Odpovedz si sám. Tak bohužiaľ prišla offenzíva.
A na záver, bezohľadu na to či to zobereš ako fakt alebo nie, je proste strašne zaujímavé, že konflikt je tu dookola s tým istým človekom/skupinkou. Kľudne si možeš hodiť mňa do škatulky, že patrím k tým horším (spolu s Jezkom, Josom, Raptorom atď) ale keď sa pozrieš na príspevky napríklad od Evap/Unleash/Arafinve (pardon, že spomínam ale inak to nejde) ktorý majú jedny s najnormálnejších príspevkov a napriek tomu dostali sódu, tak je asi problém niekde inde (?). Evap s toho vždy radšej vycúva (gj, chcel by som sa naučiť), Unleasha hodili naposledy do skupiny “RBR úderky”.
Chudák Nordotor tu na chvíľku prespal prispievať, len kvôli tomu, že sa opakovane do neho púštali. Áno, je to fanúšik Ferrari až srdcom, tak má občas nejaký zlý (nepresný) príspevok. Rozdiel je ten, že on keď postne nejaký rumor, tak je to v normálnej forme. Keď tu boli príspevky o tom, že RBR sa rozpadá a bola k tomu diskusia normálna, tak by to nikomu nevadilo - ale ešte aj taký Ježko, ktorý vlastne može mať celý RB uprdele (ako fanúšik Ferrari), povedal, že to bolo abnormálne kedže celá forma postovania (v tej dobe) bola snáď pod každým vláknom vo fore “AHAHHA RBR SA ROZPADÁ”. Každý týždeň sa prišlo s inou informáciu, jak má odísť Horner, jak má ísť Waché do Ferrari atď. Tu sa zastavím, lebo už začínam riešiť konkrétny prípad.
Ale k tomuto sa chcem dostať najviac. Toto je dookola to isté - ty Hogra nemáš v ignore tak si sprav názor sám. To je furt dookola “k F1 niečo nemáš” “Furt musíš urážať” a potom, v rámci toho istého vláka ti napíše že si d3bil, a potom to rýchlo editne na blb (anyway, výsledok rovnaký).
Prepáč, ja mám v tomto svedomie čisté. Už sme sa tejto témy dotkli minule a vlastne to aj tento krát tým ukončím - dvojitý meter, furt a všade. Vlastne bol o tom celý moj príspevok.
Pozri, ja si myslím, že tiež nemáme 100% rovnaké názory ale dokážeme sa normálne porozprávať, uznať kde je pohľad iný a kde je rovnaký. Možno sme ešte nemali tému kde by sa nám názor radikálne rozchádzal, tak uvidíme, ale takto si ja predstavujem diskusiu.
Anyway, niesi policajt ani admin (a koniec koncov aj keby si bol :D) aby som potreboval teraz nejaké tvoje “rozhrešenie” či rozhodnutie, snažím sa ti podať čo najobjektívnejší názor na to, prečo to tu vyzerá tak na <> ako to vyzerá.
Situácia je proste dávno za bodom, kedy by to išlo vrátiť späť. Ja už nemám na to absolútne chuť. Jeden z posledných rázov som to vyskúšal a trvalo to prosím pekne 3 dni kým prišiel prvý výsmešný komentár po tom, čo sme sa dohodli že sa nebudú písať agresívne resp. výsmešné ladené príspevky.