LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

A vedle s rHapem jedete hnojomety, protože se vám nelíbí názor na Visu :grinning:

Tých snáh tu už bolo nespočet. Vždy to skončilo rovnako. Hogr ma ma v ignore liste a reaguje na mna nonstop, nonstop ma spomina a nonstop klame. Hedgehog, hapo, bretnix a ini ho viackrat vyzyvali, nech na nich nereaguje a oni sa ho snazili ignorovat. Cim dlhsie trval ich ignor, tym viac Hogr stupnoval utoky na nich. :slight_smile:

2 Likes

I

Well well, zdá se, že někdo má potřebu lhát a překrucovat. No nic, to vlastně ani nepřekvapuje, jen se utvrzuje, že se takovým vyhlášením od tebe nedá věřit :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ty si zrelý na odbornú pomoc. Otvárať tému po týždni a reagovať na príspevok v cudzej diskusii, ktorý je navyše uprostred vlákna. To nemáš nič iné na robote, len nonstop čítať fórum a keď nie je nová téma, tak sa hrabať v starých?

#NoLifeHonzie

2 Likes

Kazdy moze vidiet o co hogrovi ide

2 Likes

Jn, jde mi o to, že nikdo nemá rád lháře, což tu permanentně předvádíte. Ale místo sebereflexe přichází další útoky, níž už klesnout nemůžete chlapci :slightly_smiling_face:

2 Likes

Super mas pravdu si frajer

Nebuď tak zahořklý :slightly_smiling_face: Už jsi četl nejnovějšího Steinera? Milujeme lidi co jsou upřímní :smile:

2 Likes

Týden neni zase tak dlouhá doba. Dost to trefil… :thinking:

2 Likes

from a regulations point of view it was a shit show of biblical proportions, and regardless of what decision Charlie Whiting might have made in Michael Masi’s position there would have been far less controversy and embarrassment,” Steiner wrote.

Teď jsem si to přečetl, ta upřímnost je tam veliká. Shit Show of biblical proportions:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Všichni to o Abu21 vědí :wink: Jde jen o to že ne všichni si to kvůli výsledku který to přineslo přiznaj :smile:

2 Likes

Bez ohľadu na obsah toho čo napísal, povedz mi, načo po týždni? Jeho jediným cieľom je opäť len vyvolať hádky.

A ty si tiež čítaš co voľnom čase týždeň neaktívne diskusie? Aby som vedel, či len on má tak smutný a nudný život alebo ste dvaja?

2 Likes

Tak preto ťa tu nikto nemá rád. :sweat_smile:

2 Likes

Stacilo by kdyby se na Abu21 podivali, toho ale nejsou schopni, jejich svet by se zhroutil. :orangutan:

2 Likes

Je to poslední velká po závodní diskuze, nevím proč by si jí po týdnu nemohl otevřít. Ty si jí ted přece čteš taky…

1 Like

To jsou jen nesmyslný útoky a protiřečí si, jen, aby zakryl, jak jejich úderka běžně lže a toxikuje, tam se nic smysluplného nedozvíš

1 Like

Díky Bobí, jdu si dát, sice budu zase muset brečet, ale tak slz štěstí není nikdy dost :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Kazdemu je jasne aky je jeho ciel, ked otvori tyzden neaktivnu diskusiu a zareaguje na komentar zo stredu diskusie dvoch pouzivatelov a zacne na jedneho z nich utocit. :sweat_smile:

Ale otazka nebola ci moze alebo nemoze po tyzdni otvarat taketo diskusie. Otazka bola na teba, ci aj ty si vo volnom case (navyse ked sa na fore nic moc nedeje) len tak citas tyzden stare vlakno (nielen jeho koniec, ale v podstate cele) ?

Neber tu otazku ako utok na teba (ja na nej nic utocne nevidim), len ma to zaujima, ze ci fakt existuje este niekto, kto sa tak nudi, aby toto robil.

1 Like

12.1.2025 bude premiéra.

3 Likes

Honza bude na roztrhání?