Slušná diskuze ti teda nic neříká, zase jen urážky, když se ti nastaví zrcadlo?
V pohode, od 26 začne ísť FIA na ruku AM.
Tešíme sa
ďalej tam máš čo? niečo k F1?
Mohli by sme dneškom ukončiť všetky osobné invektívy, urobiť hrubú čiaru za tým, čo tu poslednú dobu bolo a od zajtra sa vyjadrovať len čisto k športu, lebo však koniec-koncov preto tu snáď všetci sme. Či sa sem niekto prišiel aj hádať?
Človek sem naozaj chce prísť trošku si oddýchnuť, prečítať si niečo o svojom obľúbenom športe, prípadne aj názory iných k danému problému, ale kým sa dostane k nejakému komentáru, ktorý je k veci, tak sa musí preštrikovať cez xy zbytočných urážok, nadávok a provokácií. V dnešnej dobe, kedy všade vládne toxicita by sme to mohli aspoň tu zvládať vyspelo a neskákať si zbytočne do vlasov.
Lidi jestli někomu není po srsti spolupráce více týmů, tak držte huby protože koukám že RedBull úderka takový názor není schopna akceptovat. Asi taky cítí že to trochu smrdí a čím více se v tom bude někdo rýpat tím se ten smrad už nezastaví
Už jsem to tu psal kluci, založit F1web je jednoduché, provozovat taky.
Stejně tu trávíte spoustu času, tak proč ho nevyužít smysluplně.
Dokonce si myslím, že by to mohla být zábava.
Jen se k tomu odhodlat, potenciál je tady veliký a já budu váš největší fanoušek.
Vzhledem k tomu, kolik toho udělal Red Bull pro F1 - a jiné sporty - je tvůj výrok úplně mimo. Už jen proto, že Dieter Mateschitz byl srdcař, který to rozhodně nedělal jen pro samotnou reklamu. Byly roky, kdy podstatnou část svoho ročního zisku investoval právě do různých sportovnoch odvětví. Drobné to nebyly ani na poměry Red Bullu. A historie to jednou docení, Red Bull je součástí F1, ať se ti to líbí nebo ne. A pokud chceš kritizovat marketingový nebo komerční aspekt věci, co potom Mercedes, který se vrátil jako samostatný tým především kvůli hybridním motorům, v nichž spatřoval budoucnost silniční automobility? Řekl bych, že tam byl ten komerční záměr silnější.
O toto tu bolo niekoľko pokusov z mojej, ježkovej, michalovej, raptorovej či hocikoho iného strany.
Pozri hneď príspevok pod tým čo si napísal myslím, že máš odpoveď
Ty jsi hlas rozumu, Tripere. Jdu dělat něco rozumnějšího.
to je vtip? Raptor co tu psal o rakovině fora? ježek co chodí do osobních zpráv urážet? Michal, co tu dělá, že je slušenj, ale na jakejkoliv názor, co se mu nelíbí, tak ozančí autora za šaška a tebe škoda komentovat
Tak ja už neviem ako toto riešiť.
Musíš převzít moc, a vyházet všechny, kteří ti nejsou po chuti.
Ja som snahu mal, to mi uprieť nemôžeš. Preukázal som podstatne viac snahy ako ty a tvoji kamoši. Vtedy si diskutovať nechcel. Prečo? Že som poukázal na tvoje praktiky? Môžeš aj na moje. Chcel som si vydiskutovať veci a pokúsiť sa nájsť nejaký kompromis k prospechu fóra. Tam si záujem spolupracovať nemal tak nemoralizuj. Šancu si mal.
Tak už by si s tým ■■■■■ mohol začať, to by sa tu žilo
Já se tu snažil nastolit mír, ale tady je válka, tady máš
Ako sa znižuje Verstappenov náskok, úmerne tomu narastá nervozita jeho zarytých priaznivcov.
Asi si jí zachvili vezmu , ale jako, musím říct, že furt je to pro mě přijatelnější, co se tady děje, než co se dělo na News třeba.
Přitom Mike17 tu chodí pod jiným nickem a má písmeno s modrým pozadím, jako profilovku