Osobně se snažím nereagovat na příspěvky některých uživatelů, jakkoli to není snadné, protože často reagují na ty mé, ačkoli jsou vesměs neadresné. Nic lepšího mě nenapadá.
Ty si měl tu snahu? jak, že hned označít někoho za šaška nebo při arguemtnaci řekneš: to vide/článek mě nezajímá? jo to je vidět ta snaha
Za to se jistě omluví, prostě ulítnul
Hlavně tam bylo těžké něco, i jen slušně zkritizovat nebo vytknout, mizely tam neustále příspěvky. Ale teda jen některým, možná těm co nejezdili na sraz…
Ty máš taky docela rád podpásovky, že?
Opravdu se tě nechci dotknout, ale vývoj v šampionátu mě nechává klidným, viz povaha mých příspěvků k samotným závodům (např. výše).
Zdrojem napětí na fóru je něco jiného a není to otázka, který dolarový multimilionář se stane mistrem světa.
Je to tretí rok, nie tri roky. Tri roky to budú na začiatku budúcej sezóny (ak to majú od začiatku 2022).
Drž sa ty len fúrika a miešačky ak si v tom dobrý a čísla nechaj tým, ktorým bolo nadelené viac a rozumejú im.
Snahu som mal 2 dni dozadu keď som podotkol na to čo robíš, čakal som, že spravíš niečo podobné a vydiskutujeme si čo môžeme zmeniť. Záujem si nemal. Tam odpoveď neprišla. Hneď o 2 články vedľa provokuješ… nuž, každý má nejakú hranicu trpezlivosti. Potom sa nečuduj. Ja narozdiel od teba dokážem otočiť list a začať znova. Od teba som ten záujem nevidel. Tak sa nesťažuj. Profil mám odomknutý, keď budeš chcieť pochovať válečnú sekeru som tu. Ak nie tak potom neplač, že sa ti vracia požičané.
Pisanim komentarov k F1 a ignorovanim tych nezmyselnych, bez ohladu na to, kto ich pise.
Niekto, s kym sa bude dat rozumne debatovat, sa uz vacsinou najde
Ale oni sa predsa snažili, nechaj tak.
Preto sa pohádali tu na fóre s každým kým to šlo. Ešte aj taký užívatelia jak Unleash, Evap, či Arafinwe to schytali, čo majú najrozumnejšie príspevky na celom F1online.
Toto je tu zbytočné strácanie času. Doslova.
Mohl bys poslechnou Unleashe a nevyvolávat tu hádky. Ano, já jsem se to tu znažil mírnit, ale k čemu? se podívej, co tu postoval kolikrát ježek vůči mě a ty si napsal: však to je správně, to si zasloužíš. Tak nevím, o čem se tu chceš bavit? neustále děláš ze sebe oběť, Michal, Ježek to stejný, přitom chodíte, hádáte se do krve a místo uznání, že někdo mohl mít pravdu, tak začnete urážet. Tohle je na co jsem včera upozorňoval @Unleash_the_lion
Môžeš presne ukázať kde zo seba robím obeť? Vážne by ma to zaujímalo…
Však tady žádné hádky být nemusely, kdyby Hapo přiznal, že nic nového neobjevil.
Myslím, že jsme ho slušně upozornili, že ten objev trvá už dlouhou dobu.
Nikdo by mu hlavu neutrhl. Splést se může každý.
To je len môj pohľad na vec. Prečo si myslíš že mám rád podpásovky? Ja si o nikom netrúfam konštatovať že má rád “podpásovky”. A ani sa ho na to nepýtam.
Ale je to tam. Připisuješ fanouškům MV nervozitu, a proto neopodstatněnost jejich stanoviska, jako kdybychom neuměli unést realitu a pouze okolo sebe kopali. A tím přihráváš druhé straně navzdory často toxické povaze jejich příspěvků, jako kdyby jejich příspěvky byly správné a naše pouze důsledkem jakéhosi psychického kolapsu. (Nevšiml jsem si, že by někdo z nás systematicky obviňoval McLaren z permanentního podvádění, pouze @rHapo vyjádřil názor, že přední křídlo McLarenu se prohýbá až příliš. A právě @rHapo výše přesně vystihl, v čem selhává wannabe objektivní názor druhé strany.) A potom si farizejsky umyješ ruce odpovědí, kterou jsi mi právě poskytl - póza pana čistého, který přilil trochu oleje do ohně a tváří se, že ne. Každpádně připsání postoje, který evidentně nezastáváme, komunikační faul je. Pokud chceš tvrdit, že se na nás projevuje nervozita, která zkresluje naše úsudky, prosím, dolož to. Co přesně je formulováno pod vlivem domnělé nervozity a jak to má být věcně správně?
Len citaj a zabavaj sa. O milovanej F1 sa radsej bav a oddychuj s priatelmi pri pivku.
Ani ne, pokud se RB zázračné výkonnostně nesebere, tak bude ostuda když McLaren nezíská titul. Holt ve slabším autě se titul blbě získává
Získaj ho s prstem v nose, však už má náskok 41 bodů nebo kolik
Takže Mercedes byl 21 slabší, než RBR?
Honzí, co to zase píšeš?
no ale ked bude jeden vlastnik tak vzdy to takto bude, ze ked bude treba tak bcko pomoze a tie pustacky boli a dost casto hlavne ked o nieco islo
ako jedna vec je, ze ked niekto niekoho pusti lebo to je ho kamos, alebo nechce aby vyhral ten druhy, ale aby to mali od timu prikazane, ze s tymto bojovat nebudes a budes ich pustat, ale tymto klad odpor akoby si bojoval sam o titul tak to je uz nieco ine a je smiesne, ze to fia toleruje
nepacila sa im kedysi timova rezia vramci timu, ale dnes toleruju medzitimovu reziu