Nabehni mi ešte viac
Všichni až na Sainza (a teda asi aj Leclerca)
Nabehni mi ešte viac
Všichni až na Sainza (a teda asi aj Leclerca)
24 uz skoncil jo? Hups. Nemal si byt mimo “mozna dyl”? Ti to vydrzalo. Paaaaa 🫢
On je mimo. Len tak trošku inak
Ok. Tak myslím, že ne .
Napsal, že všichni maji flexi část tohohle předního křídla. Ne,že všichni maji stjenou felxibilitu v te části.
Tohle křídlo bylo v roce 2022, bylo v roce 2023, je v roce 2024. Kolik to je let?
Flexibilita i elasticita křídel byla i v 2021, 2020. atd.
Však se jen tupě kroutí. Nejdřív, že je to něco novýho, pak, že to není 3 roky, a teď, že to nemá stejnou flexibilitu u všech
Tak když toho Ferrari neumí využít…? McLaren to za ně dělat nebude.
McLaren krídlo sa prehne o cca 1-2cm.
“Tohle maji všichni už 3 roky” @PUFF 2024
Ferrari krídlo sa ani nepohne.
Proč lžeš? Na tom videu co jsem postoval je to vidět u všech 4 top týmů. Že mají všichni flexibilitu na předním křídle, neznamená, že je u všech stejná.
nezajíma ma video, hore máš screenshot ktorý je z VC Singapúru na ktorom sa malo krídlo prehnúť lebo to “majú všichni už 3 roky”.
Akurát sa Sainzovi neprehlo, jaká náhodička
Omlouvám se ti. Není to 3 roky, ale 2 roky a 9 měsíců.
Tohle jde na moje triko, uznávám.
Zase jsi vyhrál.
Protože startoval pátej a tenhle víkend oproti Norrisovi velmi zaostával. To přeci neznamená ignorovat kartely ve spolupráci v týmech se stejným majitelem.
No, tak jsi blb, protože video je z letošní Monzy. Mě nezajímá tvoje lhaní. S logikou: ale u vsech to musi být stejný, je jako tvrdit, že všichni mají V6 1,6l, tak musí mít stejnej výkon
Neumíš nic jiného než urážet
Škoda, ale jinak ten chlapec jezdí výborně a místo v některém týmu by si víc než zasloužil.
Co tu zas brečíš o ukázkách, když jsi začal urážet první