LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Áno, spomenul som že je vtipné predné krídlo McLarenu ale že je to legál tak pohoda.

Načo som dostal info, že každý to má 3 roky už (od 2022, neviem síce ako funguje matematika keď je 2024 ale dobre) a asi za 3 minúty bol záber na Sainza, ktorý žiadne flexi prvky na prednom krídle nemal.

Tak ma to pobavilo jak to “má každý” len asi Sainzovi to zabudli namontovať.

4 Likes

Ano, tak to bylo. Spolupráci týmů za tím nelze vidět :slightly_smiling_face:

1 Like

22, 23, 24 - 3 roky ne?

3 Likes

2022, 2023, 2024… To jsou 3 roky.

Hups. :smiley:

3 Likes

2 Likes

Jj, no a prave pri tej prestrelke som evidoval reakciu, neviem ci nie od niekoho ineho ako.od teba (nechce sa mi to hladat, tieto vojny ma nezaujimaju), ze co s tym ma minulost.

No a ten isty argument, akoby uz neplatil neskor (pri “kauze” FL), ak chapes, co myslim :slight_smile:

1 Like

A Sainz čo teda? Je 2024 a stále zabudli? Tak to asi všetci 3 roky nemajú no :sweat_smile:

Míšo musíš pomoct rHapíkovi s matikou, on ti pomůže zase s aj :slightly_smiling_face:

Jáj, on už je koniec roka 2024.

Dík, idem napraviť kalendár

1 Like

Podle toho jakou konverzaci tu jednou se mnou vedl, tak mu nepomuže ani s tou Ajinou. :smile:

1 Like

Niečo mimo urážok by si nemal? Buď nerozumieš písanému textu alebo úmyselne klameš. Šašo Puff písal ako to všetci už 3 roky majú. Zábery zo Sainzovho monopostu ukazujú niečo iné…

Tak čo to bude? Nechápeš textu alebo klameš?

1 Like

Oprav si kalendář. A doplň znalosti.

2 Likes

No kluci to mají nějak pomotané v hlavě, asi jim nedělá dobře to, když Max nema dominantní monopost

1 Like

Zase si si neprepol účet?

Konkrétně na koho jsem ho měl přepnout?

2 Likes

To už je hrozná křeč co tu předvádí :grinning:

1 Like

Myslel som, že 3 roky sú 3x365 dní. resp. 3 sezóny.

Ale chápem, 3 roky sú 974 dní.

1 Like

RedBull úderko, mír? Nebo už se vzdáváte? :grinning:

1 Like

Ty už radši nemysli, protože co tu zase tvoříš, jako twitter odborník, to nemá hranic :grinning:

To, co si dnes velkolepě objevil, tak funguje od 2022.
Takže si nic neobjevil. Bohužel. :confused:

3 Likes