Nechtěl jsi napsat mezi Pia a Nor ?
Nezaviněně, ale to by hodně pomohlo
Však už se kroutí. Točí to na tom, co jsou 3 roky.
Místo toho, aby uznal, že se pletl.
Může mě tahat na čem chce, na politice, na pohledu. Určitě je chytřejší než já, a určitě mě potahá.
Pokud se mnou chce hádat o technice v F1, tak se musí lépe připravit, protože se tomu snažím věnovat.
A Sainz kedy dostane to flexi krídlo? Veď ho majú všetci už 3 roky, či?
Jinak Ricci se málem rozbrečel po závodním interview, takže to vypadá, že Lawson pojede od Austinu
Jn, točím to na tom, že 3 roky to nemá každý.
Škoda že vždy zavreš p1ču keď máš odpovedať na niečo čo ti nesedí do naratívu.
Ale čakám prečo teda keď to má 3 roky každý, to nemal dnes v závode Sainz ty technika
Tam nehrozí kolize, ale u Maxe ano viz Rakousko nebo Maďarsko
Nedozvěděl jsem se od něj ani, kam jsem se měl teda přepínat. Škoda.
Ricci v McL upadl a už se nikdy nevrátil. Potom už to byla jen marná snaha. Mám ho rád, ale opravdu tam už nemá co dělat a to dlouhou dobu
Závod klasická nuda ze Singapůru. I když je pravda, že nakonec to mělo své příběhy.
Norris- tam není moc co řešit, jasně dominantní auto a i tak to mále zahodil. Ale zase naopak zvládl start, už se zlepšuje
Max- konečně se vrátil na svůj standart po sérii slabších výkonu. I tak ale pokud RB v Austinu s updatem nezvýší hru, tak titul nezískají. Momentálně je Norris favorit.
Piastri- neměl ideální strategii, vlastně měl mizernou strategii. Vážně tým s nejlepším autem čekal na náhodu v podobě SC? Ale i tak se čekalo víc
Leclerc- obrovská škoda dodrbané qvali, v závodě asi nejlepší výkon.
Ostatní nezajímaví.
Chapem co myslis a preco ti to moze prekazat.
Dolezite je mat rovnaky meter.
Ak bol RB ok vtedy (ja som o ich nelegalnosti ci dsq nikdy nepisal), tak su aj ini (McLaren) teraz a naopak.
Na druhu stranu som si u dnes vsimol aj mnozstvo provokacii z tabora, ktoremu vadi provokacia inych, tak to tiez moc nechapem…
Ze uz je tu dominancia McLarenu, treba to zastavit a pod. Nie je to trapne takto ironizovat a provokovat tiez? To si nepisal ty, ale suvisi to s temou, tak to uvadzam…
Mezi Maxem a Oscarem naopak kolize nehrozí, není důvod. Piastri je za Maxem od Landa dalších 42 bodů, to by mu Max klidně uhnul. Situace se změnila proti Rakousku nebo Maďarsku a on není padlý na hlavu.
Preto som povedal, že je to ok, FIA povedala, že je to v poriadku.
Spoločnú diskusiu na tému flexibilita sme mali, je to nonsense a nemusíme ani pokračovať. Bezohľadu na rok a team.
Že si do toho ■■■■■■■ áno. Prečo ja to možem čo článok pod RB čítať ale mám držať hubu?
A klasicky, @PUFF zdrhol jak malá <> keď nemá jak doložiť, že to má každý 3 roky viď Sainz hore.
Presne toto je diskusia s ním.
Takže slušně diskutovat neumíš?
Príde, vyprovokuje, zmizne a sleduje ako alzaboys bojujú za neho šašo, nič iné len šašo.
Nepoučuj o urážaní keď ty sám urážaš, okej?
To není, ale pokud by byl scénář, že Maxovi bude chybět 7b k titulu a bude na něj útočit Piastri, tak mu určitě neuhne