LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak áno, neviem aký má súvis flexibilita na prednom krídle RB s témou “McLaren” má predné krídlo flexibilné.

Už snáď štvrtým či piatym rokom tu čítam jak Redbull podvádza kde može, jak ich treba trestať za flexibilné prvky, to tu bolo pod každým článkom ale zrazu keď to má MCL tak je to v poriadku :slight_smile:

3 Likes

Já už začínám chápat, kam se ztrácí peníze na Slovensku, když tu vidím ty počty :sweat_smile:

1 Like

Dnes som objevil že rok má 244 dní.

Dík za doplnenie znalostí

Zase len urážky? Ešte niečo máš?

Bude tuto sezónu crash mezi Pia a Ver?

A chceš ještě říct novinku? Sezóna začala v březnu 2024, takže už 3 sezona od 2022 běží.

Teď se bude ještě kroutit jak had, počkej. :smiley:

2 Likes

Nechtěl jsi napsat mezi Pia a Nor :smile: ?

2 Likes

Nezaviněně, ale to by hodně pomohlo :smile:

1 Like

Však už se kroutí. :smiley: Točí to na tom, co jsou 3 roky. :smiley:
Místo toho, aby uznal, že se pletl.

Může mě tahat na čem chce, na politice, na pohledu. Určitě je chytřejší než já, a určitě mě potahá.
Pokud se mnou chce hádat o technice v F1, tak se musí lépe připravit, protože se tomu snažím věnovat.

1 Like

A Sainz kedy dostane to flexi krídlo? Veď ho majú všetci už 3 roky, či?

Jinak Ricci se málem rozbrečel po závodním interview, takže to vypadá, že Lawson pojede od Austinu

1 Like

Jn, točím to na tom, že 3 roky to nemá každý.

Škoda že vždy zavreš p1ču keď máš odpovedať na niečo čo ti nesedí do naratívu.

Ale čakám prečo teda keď to má 3 roky každý, to nemal dnes v závode Sainz ty technika

3 Likes

2 Likes

Tam nehrozí kolize, ale u Maxe ano viz Rakousko nebo Maďarsko

Nedozvěděl jsem se od něj ani, kam jsem se měl teda přepínat. Škoda. :smirk:

1 Like

Ricci v McL upadl a už se nikdy nevrátil. Potom už to byla jen marná snaha. Mám ho rád, ale opravdu tam už nemá co dělat a to dlouhou dobu

2 Likes

Závod klasická nuda ze Singapůru. I když je pravda, že nakonec to mělo své příběhy.

Norris- tam není moc co řešit, jasně dominantní auto a i tak to mále zahodil. Ale zase naopak zvládl start, už se zlepšuje :slightly_smiling_face:
Max- konečně se vrátil na svůj standart po sérii slabších výkonu. I tak ale pokud RB v Austinu s updatem nezvýší hru, tak titul nezískají. Momentálně je Norris favorit.
Piastri- neměl ideální strategii, vlastně měl mizernou strategii. Vážně tým s nejlepším autem čekal na náhodu v podobě SC? Ale i tak se čekalo víc
Leclerc- obrovská škoda dodrbané qvali, v závodě asi nejlepší výkon.

Ostatní nezajímaví. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Chapem co myslis a preco ti to moze prekazat.
Dolezite je mat rovnaky meter.
Ak bol RB ok vtedy (ja som o ich nelegalnosti ci dsq nikdy nepisal), tak su aj ini (McLaren) teraz a naopak.

Na druhu stranu som si u dnes vsimol aj mnozstvo provokacii z tabora, ktoremu vadi provokacia inych, tak to tiez moc nechapem…
Ze uz je tu dominancia McLarenu, treba to zastavit a pod. Nie je to trapne takto ironizovat a provokovat tiez? To si nepisal ty, ale suvisi to s temou, tak to uvadzam… :slight_smile:

1 Like

Mezi Maxem a Oscarem naopak kolize nehrozí, není důvod. Piastri je za Maxem od Landa dalších 42 bodů, to by mu Max klidně uhnul. Situace se změnila proti Rakousku nebo Maďarsku a on není padlý na hlavu.