Takže nebudeš písať k veci a ani nevyvrátiš to Spa… myslel som si
antifans nevedia predychat, ze si posledny Ric zasiel po FL.
A nestočil ju náhodou Michal? Reč bola o fastest lap a teamingu a on tu začal tárať niečo o engine modoch pred 10 rokmi. Ale možno som len zle čítal.
Buďto dát kolo za FL všem, nebo pouze pro top10, aby se nestávalo to, co se dnes stalo.
Ide o to, že Maxovi stačí byť vo všetkých, vrátane šprintov, 2. čo je pri mizérií Mclarenu s vyskladaním víkendu na 100% pre oboch jazdcov pravdepodobné. Zároveň neverím, že Norris vyhrá všetky zvyšné preteky. Max sa ešte vráti do hry a dúfam, že aj Ferrari ešte jedno win zoberie
A kolik měl v tu chvíli (při předjetí Russella) najeto na pneu Lando, kolik Max a kolik Oscar?
Vždyť je z Redbullu, tak od toho tam je, ne?
Ja som tému nezmenil. Jeden človek písal ako RB nevie vyhrať férovo. @Jos_Verstappen napisal o “férovosti” Mercedesu, henten hňup sa toho chytil, tak len argumentujem. On neodpovedá lepšie čítaj
Já bych dal bod za FL jen těm co s danou směsí nakonec odjeli alespoň čtvrtinu závodu.
Ale ten článek ti to SPA vysvětluje. Bylo několik engine modů - na Q, na race, a na předjíždění. Od poloviny 2020 to FIA omezila na jeden mod, plus jezdci používají ERS.
Podla mojho nazoru na to mali mysiet skor a nie teraz vyplakavat na Ricciardovym FL. Uz po madarsku prisli nazory, ze takto sa o titul nebojuje a moze ich to v zavere mrziet.
A jak se vojuje o titul? Že vlastníš dva tymy a použije druhej tým, aby obral soupeře o body?
Prečo teda Mercedes dovolil Lotusu mód ku ktorému viac prístup nedali a viac krát ho zapnúť nemohli. To bolo férové jednanie Mercedesu? Či oni môžu, to je fér, to len RB vždy všetko obchádza?
Třeba to byla jen náhoda. Ricci dostal po 10 kolech defekt, tak musel znovu do boxů.
Prostě to tak vyšlo.
Ja som to tiez nepochopil.
O to viac, ze som niekoho zachytil pisat o flexi kridle tento zavod a na to prisla reakcia, ze take bolo aj pred par rokmi, na co prisla reakcia, ze preco sa sem taha minulost…
Preslo par minut a na “kauzu” Ricciho FL sa riesi este vacsia minulost
Ale mozno som nieco nezachytil, aby to davalo zmysel…
- Mercedes byl dodavatel motorů, ale neřídil nic na dálku, jak o tom lhal tady Jos 2) ano logicky, některé engine mody byly možné použít jen na nějaký časový úsek a ne celý závod.
Jedno mi je líto - že Norris nepřekonal Vettelův rekord v náskoku na druhé místo z roku 2013.
ist si po FL je legitimna vec. Ja sa divim, ze sa to nerobi castejsie. Tieto vyplakavacky su uplne trapne. O titul sa bojuje tak, ze ked je adept na titul prvy tak ho timovou reziou neposlu na druhe miesto.
Tak nevím, jak s tím souvisí Paistriho strategie z Monzy, ale ok. Tak máš 4 monoposty vs dva, to není ferovka nikdy.
co tak madarsko?