LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak sa zase ozvi keď nájdeš podstatu pôvodnej témy :upside_down_face: možno pomôže dať si z hlavy ten alobal. Odkáž aj Puffovi :wink:

3 Likes

Já bych se Piastriho zastal, na tvrdých už ta převaha McLarenu nebyla tak markantní, Lando po boxech nenavyšoval náskok tak rychle + jel s enormním rizikem. Navíc Max šetřil gumy, nikam se nehnal, takže podle mého názoru Piastri vyhodnotil situaci správně. Navíc si při stíhání a předjíždění Mercedesů musel docela sjet gumy, Russell ho za sebou chvíli držel.

2 Likes

Aha, takže přeci, díky tomu bodu už to Norris nemá ve vlastních rukách a potřebuje k úspěchu pomoc někoho dalšího aby Maxe obral o nějaký bod.
image

2 Likes

To on uz nenajde, lebo sa tam nechce vracat. Ked diskusia zacne vyzerat, ze nema pravdu alebo ma zle argumenty, zacne rychlo utekat k inym temam v domneni, ze ta strati a bude mat pravdu aspon vo veci, o ktorej absolutne povodne nebola rec. To je nas Honzik

8 Likes

O co tu ide? Ze si Ricciardo zasiel pol FL? Ved kazdy co nesiaha na body si moze zajst po FL. Je to snad zakazane? Redbull svoje becko nepouzil nikdy na nejaku spinavu taktiku. Oni si vzdy isli svoje preteky. Ist si po FL ked uz o nic nejde je uplne legitimne a mali by sme to vidiet castejsie.

9 Likes

Oceňuji první větu :+1:. Dál už jsem možná paranoidní, ale mně připadá, že Oscar a jeho tým cílí výhradně na Landa. Kdyby přišel SC, mohl by si výrazně polepšit vůči němu, nějaký Max je mu ukradený. To se nepovedlo a tak vzal třetí místo, o druhé se ani nepokusil. No uvidíme dál :smile: .

Problém pre Piastriho a Mclaren bola Piastriho štartová pozícia ale aj pozícia Verstappena. Bez SC mali obmedzené možnosti.

2 Likes

Budu trochu jedovatý :slightly_smiling_face:ale Piastri neměl motivaci zdolat Maxe. Poslední po čem Piastri touží je Landův titul i když to pochopitelně veřejně nemůže přiznat. Takhle věděl,že Maxovi ušetří 3 body v MS a mohou to být rozhodující body. A jestli skončí druhý, nebo třetí už není podstatné. :slightly_smiling_face: Prostě, pokud se Landovi podaří titul ukořistit, tak Piastriho pozice v týmu se logicky zhorší, takže on dneska skutečně neměl důvod za každou cenu Maxe nahánět.

1 Like

Tému jste změnili na konspirační teorii o engine modu, tak tu máš článek, co ty engine mody vysvetloval a kdy se skrz to měnila pravidla

Všimol som si. Na argumenty veľmi rád mení tému, odbieha od podstaty a provokuje v domnení, že ustúpiš. Keď sa ukáže, že sa to nestane tak začne ignorovať a už neodpisuje. Potom to skúsi o článok vedľa. Najlepšie o deň neskôr až sa “zabudne” … tieto praktiky sú mi do bodky známe :slightly_smiling_face:

4 Likes

Co je špinavá taktika?

No ano, to je přesně ono. Reagovala jsem na to, že McLaren může pro Landův úspěch Oscara “rozumně použít”. Tak to chci přesně vidět.

V 2015 dostal Lotus mód, ktorý pridal 0,8 sekundy na kolo a opakovane k nemu prístup nemali. Článok z 2020 ma nezaujíma a ešte si sa nevyjadril k podstate. Tak buď argumentuj prečo Lotus dostal dočasne väčší výkon a viac krát im ho nedali alebo mi daj pokoj.

3 Likes

Keby Norris vyhral vsetky zvysne GP tak na 99% vyhra aj cely sampionat.

4 Likes

Pochopiteľný ťah, ale bod by mohol byť pre všetkých. V závere by to mohla byť slušná divočina aj vzadu

1 Like

Může mi to prosím někdo objektivně shrnout?
Děkuji

Ja by som bol za. Bod za FL by mal byt pre vsetkych. Nech si aj chapci vzadu o nieco zabojuju.

1 Like

Ano, kdyby se to stalo, tak tomu taky věřím. Někdo by Maxe o body připravil, když tedy ne kolega, tak třeba Charles. RB je v současné době k poražení i od jiného týmu než McLarenu.

No vidíš, kdyby tě zajimal, tak chápeš i tu podstatu

Taky myslím, žel už to není 100%.

2 Likes