LIVE: Veľká cena Singapuru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Oceňuji první větu :+1:. Dál už jsem možná paranoidní, ale mně připadá, že Oscar a jeho tým cílí výhradně na Landa. Kdyby přišel SC, mohl by si výrazně polepšit vůči němu, nějaký Max je mu ukradený. To se nepovedlo a tak vzal třetí místo, o druhé se ani nepokusil. No uvidíme dál :smile: .

Problém pre Piastriho a Mclaren bola Piastriho štartová pozícia ale aj pozícia Verstappena. Bez SC mali obmedzené možnosti.

2 Likes

Budu trochu jedovatý :slightly_smiling_face:ale Piastri neměl motivaci zdolat Maxe. Poslední po čem Piastri touží je Landův titul i když to pochopitelně veřejně nemůže přiznat. Takhle věděl,že Maxovi ušetří 3 body v MS a mohou to být rozhodující body. A jestli skončí druhý, nebo třetí už není podstatné. :slightly_smiling_face: Prostě, pokud se Landovi podaří titul ukořistit, tak Piastriho pozice v týmu se logicky zhorší, takže on dneska skutečně neměl důvod za každou cenu Maxe nahánět.

1 Like

Tému jste změnili na konspirační teorii o engine modu, tak tu máš článek, co ty engine mody vysvetloval a kdy se skrz to měnila pravidla

Všimol som si. Na argumenty veľmi rád mení tému, odbieha od podstaty a provokuje v domnení, že ustúpiš. Keď sa ukáže, že sa to nestane tak začne ignorovať a už neodpisuje. Potom to skúsi o článok vedľa. Najlepšie o deň neskôr až sa “zabudne” … tieto praktiky sú mi do bodky známe :slightly_smiling_face:

4 Likes

Co je špinavá taktika?

No ano, to je přesně ono. Reagovala jsem na to, že McLaren může pro Landův úspěch Oscara “rozumně použít”. Tak to chci přesně vidět.

V 2015 dostal Lotus mód, ktorý pridal 0,8 sekundy na kolo a opakovane k nemu prístup nemali. Článok z 2020 ma nezaujíma a ešte si sa nevyjadril k podstate. Tak buď argumentuj prečo Lotus dostal dočasne väčší výkon a viac krát im ho nedali alebo mi daj pokoj.

3 Likes

Keby Norris vyhral vsetky zvysne GP tak na 99% vyhra aj cely sampionat.

4 Likes

Pochopiteľný ťah, ale bod by mohol byť pre všetkých. V závere by to mohla byť slušná divočina aj vzadu

1 Like

Může mi to prosím někdo objektivně shrnout?
Děkuji

Ja by som bol za. Bod za FL by mal byt pre vsetkych. Nech si aj chapci vzadu o nieco zabojuju.

1 Like

Ano, kdyby se to stalo, tak tomu taky věřím. Někdo by Maxe o body připravil, když tedy ne kolega, tak třeba Charles. RB je v současné době k poražení i od jiného týmu než McLarenu.

No vidíš, kdyby tě zajimal, tak chápeš i tu podstatu

Taky myslím, žel už to není 100%.

2 Likes

Takže nebudeš písať k veci a ani nevyvrátiš to Spa… myslel som si :slightly_smiling_face:

2 Likes

antifans nevedia predychat, ze si posledny Ric zasiel po FL.

1 Like

A nestočil ju náhodou Michal? Reč bola o fastest lap a teamingu a on tu začal tárať niečo o engine modoch pred 10 rokmi. Ale možno som len zle čítal.

2 Likes

Buďto dát kolo za FL všem, nebo pouze pro top10, aby se nestávalo to, co se dnes stalo.

1 Like

Ide o to, že Maxovi stačí byť vo všetkých, vrátane šprintov, 2. čo je pri mizérií Mclarenu s vyskladaním víkendu na 100% pre oboch jazdcov pravdepodobné. Zároveň neverím, že Norris vyhrá všetky zvyšné preteky. Max sa ešte vráti do hry a dúfam, že aj Ferrari ešte jedno win zoberie