Lando mal v istom momente 30s naskok, mohol si prist po cervene. RB by to s Maxom spravili a zda sa mi, ze to kedysi aj spravili.
Grosjean s Lotusom bojoval s Vettelom. Lotusu na diaľku dali špeciálny motorový mód ktorý viac krát k dispozícii nemali. Tam máš tie Mercedes párty módy. Pochopiteľne to vieš ale naschvál ideš mimo témy… trápne. Tak sa zase ozvi keď budeš mať niečo k F1
Ok, tak mea culpa.
Dali mu to lebo vraj je to jeho údajne posledný pretek, či také dačo ševelil Brundle, alebo ako to je? Lawson si už mädlí ruky .
Dnes to byl hodně nudný závod.
Když vynechám start, tak o jediné drama se postaral Lando lízačkou o bariéru.
Minulý rok, si tak Max išiel po červené aby získal späť FL aj napriek tomu, že do šampionátu mu to prd pomohlo.
Potom bol aj prípad, kedy Max tak chcel ísť do boxu ale kvôli riziku mu to zatrhli.
Nemal. Maximum bolo necelých 29 sekúnd.
Docela to myslím vážně. Kdyby Peréz byl výš, třeba dokonce pátý, tak by to dilema bylo úplně jiné.
Ale on doslova byl desátý, doslova získal jen jeden bod. To by byl úplně no brainer rozhodnutí poslat ho do boxů pro FL
Ano, ale pokud si správně pamatuju, tak měli šampionát úplně jinak pod kontrolou. V téhle situaci by to byl hrozný risk.
co sa dokelu porobilo s F1App??? minuly rok ukazovali kto ma kolko bodov dynamicky aj pocas pretekov… dnes je cela ta funkcia vypnuta a este ani po pretekoch neukazu kolko ma kto bodov…
A čo hovoríš na to ako Mercedes pridával výkon svojím zákazníkom, keď bojovali s Vettelom?
Takže Mercedes povoloval náhodně zákazníkům výkon, aby porazili Vettela, který s Mercedesem nebojoval. Hm, ok a planeta je plochá
sprinty beriem ako rezervu pre pripad zavahania v pretekoch
ano ma to vo svojich rukach, ale rb by som neopisoval, predsa len maju troch zolikov
ktovie mozno aj pozdrzia podpis lawsona a ak ricciardo pomoze viditelne k zisku titulu tak za odmenu dostane este rok jazdy v bcku
Moc hezky zavod nakonec.
Lando pekna jizda, pekny start, ale mel namale. Ale to se na cele v roce 23 delo i Maxovi.
Max s prehledem druhe, misto. Auto na to nema, ale Max je Max.
Oscar dobra jizda, ale ta kvalda.
Hamilton marnost, Russell vcelku dobre, porazil teamate. Charles vynikajici vykon, asi nejlepsi vykon v zavode, skoda kvaldy.
Rici, velmi me potesil, bod minus pro Landa je potreba, McLaren a Lando jsou velmi silni.
Takže jseš s tím v pohodě, že se to takhle dělají jo?
Dobře, tak díky.
Máš niečo k veci na to aby si vyvrátil, že to tak nebolo? Či Grosjean si vymýšľa? Zase Honzík vie lepšie.
Jasně, že je Dejv hazí piloty přes pakubu, jen, aby byl ve výhodě ten, komu fandí
No, tak já nedostal žádný důkaz o tom tvrzení, jen vaše domněnky.
Mercedes má velkej počítač, kde sledují všechny motory.
A potom jim zapínají a vypínají výkon dle toho, kdo kolem jede.
No pro moment jsem tu viděl už dost. …
… tak možná dýl. Zatím pá.
Dobré nie? Lepšie ako aktívne zavesenie, asymetrické brzdy, Helmutove gombíky, Perezove spomaľovanie… zabudol som na niečo šašo?
ktore roky mas na mysli?
lebo ked bojoval s vettelom tak uz ferrari malo vacsi vykon motora a mercedes nemal ziadnu vykonnostnu medzeru a aj pravidla uz prikazovali dodavat taky hardware aj software ako tovarenskemu timu, takze ziadny specialny vykon nemohol zrazu mercedes vycarovat lebo to by sa jeho zakaznici zacali pytat, ze preco ten vykon nemaju od zaciatku ked si za neho zaplatili a podla pravidiel im ho mali spristupnit
a nejak si nespominam, ze by v 2017-18 kedze len v tychto rokoch realne vettel bojoval o titul, nejaky zakaznik mercedesu bol vykonovo blizko k ferrari aby mohol brat vettelovi body
Já byl vždycky realista, takže tyhle drobné po jeby mě nikdy moc nerozrušovali.
Hlavně vzhledem k tomu co už jsem ti psal.