Jednoduchej argument, nemít RB bčko, tak pošle do boxů Peréze. Vybavené. Svět není fér, smiřte se s tím.
Počkej a co tým co dominoval a majitel vlastnil i druhý tým?
Vox populi, vox Dei - podľa verejnej mienky to je vraj Lando, ale úprimne ani neviem za čo, s hentakým monopostom by to dali aj viac priemeru bližší jazdci, ako Lando.
(hlavne, keď jednu dobu mal skoro 30s náskok, to nemával ani Max svojho času)
Asi Charles by si to zaslúžil najviac, síce na konci nepredbehol Georgea, ale odjazdil fakt dobre.
k F1 mám počas preteku, po ňom už len sledujem ako sa tu zasa strápňuješ
U Charlese je opravdu škoda, že se nevyvedla Q.
Ja som myslel, že každý má možnosť ísť a tlačiť 2x toľko penazí do F1 vo forme Bčka rovnako ako RB.
Asi to neni tak výhodný business, keď Mercedes ani Ferrari neprišli a nekúpili Alpine/HAAS a podobne.
A čo hovoríš na to ako Mercedes pridával výkon svojím zákazníkom, keď bojovali s Vettelom?
Jazdec dňa je Ricciardo nie ?
Myslíš to opravdu vážně? Dobře.
Red Bull investuje do dvou týmů, tak na co si kdo stěžuje?
Nezapomeň na sprinty, zatím to má stále Norris jen ve vlastních rukách.
Nenavážam na nikoho. Píšem to všeobecne, že je jednoduchšie prepínať výkon zákazníkom podľa potreby ako vlastniť dva tímy.
Hlavne je úsmevné ako niekto chce aby RB nemal 2 tímy. Prečo by nemal? Keď bola kríza, tímy mali existenčné problémy… RB to platil, udržal a prevádzkoval… teraz to majú predať lebo niekto plače, že to nie je fér? That’s a joke
Lando predsa, či? ja som to vypol ešte keď dochádzali posledné kolo a Lando mal 19% či koľko. Tak pardon, ak som sa zmýlim.
Fans RBR už neví co by, tak začnou vytahovat alobalovou čepičku
Máš niečo k veci miesto urážok? 2015 Spa Grosjean. Tam máš príklad. Chceš to vyvrátiť?
A druhá vec je že Andrettiho ani nikoho iného tam nepustia, ale zároveň chcú, aby VCARB predali niekomu inému.
Ja som videl DOD Ricciardo 20%
Chci potvrdit tuhle konspirační teorii. Jinak jsem si nevšiml, že by Vettel bojoval s Mercedesem ve SPA 2015
Žiadny alobal, čistý fakt - Mercedes zákazníkom dal vyšší výkon keď sa mu to hodilo.
Honzie, všetci vieme, že si Mercedes fan, ale toto už je čisté zúfalstvo čo tu prevádzaš. Opäť drvivá väčšina tvojich komentárov mimo F1. Len snaha o hádky, teraz pre zmenu s @Michal824 , ktorý už sa asi tiež nedokáže pozerať na to aký si k0k0t.