LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi tam zatáčí jako by tam byl sám :grinning:

3 Likes

Ano, rozhodilo ma ze Oscar je magor.
Na to si sa doteraz neozval, ale ku mne ano.
Zacnite sa teraz vysmievat Charlesovi a davat nalepky ako Oscarovi, mne ci inym, ze aku blbost povedal :slight_smile:
Ked vnimam taku nespravodlivost, tak sa odstup drzi tazsie, ja som bol zase v tom, ze aj ty chces slusnu diskusiu tu, ale v poriadku… :slight_smile:

2 Likes

Ty seš básník. :grin: Vtipné a celkem výstižné.

1 Like

Abych nekřivdil jen Piastrimu…

Kimi tam zaspal no …

Piastri v pořádku, krásně za Kimim před čarou. Leclerca nepočítat, ten odstupoval což se za 3s prokázalo :smiley:

1 Like

Oblíbené okénko, šance na titul:
Norris 99%
Piastri 0%
Max 1%

Technicky správně by měl mít Piastri mnohem větší šanci než Max, ale on je výkonnostně tak mimo, že mu dávám nulu.
A poznámka do zápisu, není to jen kvůli dnešní kolizi :smiley:

Tento koncept ti vyšiel. :grin:

Dúfam, že po Vegas bude pokračovanie.

1 Like

Jste si s Bretnixem vařili večeři na lžičce? :slight_smile:

2 Likes

Pokusím se. :wink:

1515

1 Like

sad-fernando-alonso-f1

to AM dnes totálny výsmech, Alonso po takýchto víkendoch musí mať strašne velku zálubu jazdiť, pretože ja už by som sa na to dávno vy.ebal :smiley:

hrozná stratégia, žiadne tempo, zelený traktor…

cez zimu by sa musel stať zázrak aby sa to zvrátilo

2 Likes

Leclerc je po Massovi najväčší smoliar v histórii F1. :sweat_smile:

Čo sa týka objemu smoly, je Leclerc s prehľadom prvý a široko ďaleko nikto za ním, ale zatiaľ to nebolí až tak veľmi ako Massu ten rok 2008.

2 Likes

Pošli like a nepyskuj. :slightly_smiling_face:

Trest pro Oscara jsem nepovažoval za reálný, ale chyba to byla. Ještě hůř pro něho, že rychlostně se dává dohromady. V opačném gardu udělat to Lando je tu mezi některými za matláka a Max za vraha.

Buď rád, že se Oscar alespoň trošku vrací. Ještě není konec. Chválit ho nebudu, mám Maxe, ale jak jsem psal, vyjma startu to nebylo úplně marné. :+1:

Netřeba se rozčilovat, po několika dost velkých failech už je zase ve špi čce. A jak psala Evap, pořád se jako fanynka Oscara obává.

4 Likes

Kto bude teraz urazat Charlesa?

Ja som tu bol napadany, pritom som dal softovejsiu verziu nez samotny Charles, ale co on tak vie o zavodeni a pravidlach, ze @Daaviid23

A nazyvat po tom vsetkom Oscara magorim a pozadovat este tvrdsie tresty, to je to spravne :slight_smile:

1 Like

Jestli ten klokan měla být reference na to, že je z Austrálie, tak je Lawson z Nového Zélandu.
Z tohoto důvodu nemůžu.

Väčšinou čakáš, že keď niekto nie je podľa pravidiel vedľa teba, ale je pri tvojom zadnom kolese, tak to stiahne.

Keby sa tam Piastri nerútil tak rýchlo, že musel prebrzdiť, tak by sa nedostal ani k tomu zadnému kolesu a preletel by rovno poza Kimiho a Leclerca.

Už to pochop ty guma.

Když Bretnix nekomentuje politiku, tak mívá dobré příspěvky, souhlasím :stuck_out_tongue:

A co? Tam klokany nemají?

My je máme i v zoo v Ostravě.

ALe jak jsi Puffe psal, že kdyby nezabrzdil Oscar o Kimiho, tak že by skočil buh vi kde - tak to tak nebylo. Jo locknul pneumatiku, ale nebylo to tak, že do Kimiho vletěl on by to normálně projel, jen Kimi si na něj najel tím jak to moc zavíral.

Za mě fakt přísná penalizace.

3 Likes