LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, zalezi od presnych okolnosti, ale bol by som rad, keby ma Oscar prekvapil a ten titul este ziskal. Svedcilo by to o jeho mimoriadnej mentalnej odolnosti, taky silny comeback si hadam ani nepamatam. A samozrejme, z Landovej strany by to bolo premarnenie obrovskej prilezitosti, ktore by potencialne mohlo definovat zvysok jeho kariery.

2 Likes

200w

… ale no tak, naopak, při restartu se takhle jezdí a jelikož ke kontaktu došlo uzavíráním prostoru, nikoliv tím že by Piastri neudržel vnitřní stopu, tak tu pentli nechápu.

1 Like

Ale to bylo jasné od začátku, že je to racing incident. To je fakt neskutečný, že i tohle tu musíš marně vysvětlovat, opravdu mám pocit, že to tu sledují zženštilí jedinci, kteří v životě neviděli závod

ak by tam Kimi nebol, tak Piastri letí až na vonkajšiu čiaru :smiley:

Ten pocit, ked si vsetci Tifosi mysleli, ze ta Hamiltonova nova laska pre kone je metafora a on to myslel doslovne.

1 Like

Ne nejezdí, dokonce byl Piastri na úrovni Leclerca ještě před cílovou čarou, a to nemůže.
Zahajovat manévr po restartu na úroveň dalšího vozu může až po přejetí cílové čáry.

Tak koukám že ty by jsi Piastriho nejraději nechal zavřít :smile: Jo pardon, to vlastně udělal za tebe Kimi :stuck_out_tongue:

2 Likes

Verstappen ale stihol byť pred Hamiltonom, to je taký malý detail.

1 Like

Ale ano jezdí a ty to víš. Piastri neposlal žádnou divebombu, normálně jel do zatáčky, ale Kimi to zabíral, aby jel do ideální stopy.

1 Like

Vůbec ne. V podstatě mi nic Piastri tento závod neudělal. :smiley:

Díky. Jak píšu, Max nesmí dostat příležitost, jinak ji využije :smile: . Takže mi zatrnulo, když byl před Landem, pořád si myslím, že to měli zkusit dojet, možná by vyhrál. Takhle jsem samozřejmě radši :smile: . Za hrozbu považuju oba, nebudu rozlišovat. Ani Lando nesmí. Prostě klapky na oči a šlapat dopředu, hotovo není. Ale je to o hodně veselejší než po Zandvoortu, to zase jo :slight_smile: .

1 Like

Ja som dokonca s tym trestom bol od zaciatku OK, aj ked dost prisne, skoda ze uz 5s nedavaju…
Zadymilo sa, niekto vypadol, nasli vinnika, prisne, ale berem, hoci presli po (re)startoch aj vacsie veci.

Ale co z toho niektori robia a ze Oscar na tu zakrutu nemal pravo, divebomba, malo prisny trest, magor, to je chore a Charles ich teraz vyjadrenim uplne vysmial :slight_smile:

1 Like

Nevyhrál by, ta degradace pneumatik tady v Brazilii byla obrovská.

Stihl no, ale v takové rychlosti, že musel brzdit o Hamiltona.
Jak říkám, hloupé pravidlo od FIA, která tyto manévry pravidlově podporuje.

Piastri v Red Bulle 2027 ako náhrada za Verstappena zrazu neznie tak nereálne. :sweat_smile:

Ne, napsal jsem ti že jsi rozhozený, protože normálně máš podle mě větší odstup a zapojuješ více hlavu a méně emoce, což jsem vždycky obdivoval. Ale dneska za mě to máš přesně obráceně.
To je všechno :wink:

3 Likes

Do toho ti trošku hádže vidle sám Hamilton, ktorý s tým Verstappenovým manévrom bol v pohode.

1 Like

Berme to vesele.

Lando: vysmátý jako lečo, happy, euforie, social boy of the year. :wink:
Andrea Kimi: babyboy numero uno, sen italských puberťaček.
Max: Bůh, Zeus, jezdecký Olymp je stále jeho.
Charles: ekvivalent Holčičky z Kruhu, ale jednou z té studny vyleze a pak uvidíte…
George: oschlý čedar, to se stane
Oliver: čerstvý čedar, we want more
Liam: nejlepší klokan v zoo, dneska bez debaty
Isack: lepší než Macron, horší než de Gaulle, ale co není dneska, může být zítra
Nico: neviditelný svatý dnešního závodu
Pierre: still the most handsome Frenchman (Brie quality)
zbytek nic moc.

Kyselý citron číslo 1: Fernando Alonso, Kyselý citron číslo 2: Yuki Yuki, Kyselý citron číslo 3: Lewis Hamiton (jezdecké umění odcválalo na koni)

Největší kyselý citron: Oscar Piastri, laureát ceny “the Best Crash”

6 Likes

a predsa leclerc na to doplatí :smiley: to je život toto :smiley:

4 Likes