LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Co bych naznačoval? Od Monzy nebyl Piastri na pódiu, očividně události na Monze vliv na Piastriho měly

Bro, ty jseš dneska fakt kousavej :stuck_out_tongue:

Leclerca jsem skoro oplakal a ty do mě tahle rejpeš :cry:

2 Likes

Cize zase neodpovies? :slight_smile:

Trochu bych navázal na příspěvek @Arafinwe a doplnil, že závod dopadl dobře pro všechny v rozmezí P6 až P10. Kluci v čele s Bearmanem posbírali bodíky a i ten jeden pro Gaslyho je vzhledem k tristní situaci v Alpine dobrý. V sestavě býků dopadl bídně jen ten Yuki.

1 Like

Jasne, Monza bola nehoraznost zo strany McLarenu, ale ak sa tym nechal Piastri takto zlomit, tak je len spravne, ze titul nie je v jeho rukach.

3 Likes

Mozno si skor visual learner.

3 Likes

A podeľ sa s Honzim. :clown_face:

1 Like

Jo, díky Dejve, kdyby tam Leclerc nebyl, tak měl Antonelli místo P2 velký kulový.

1 Like

Ne neni, ale jak psal Hell, je to zvláštní, se podívej co tady na mě vyblil…čekal bych že mu spíš napíšete aby se zklidnil. Whatever…

2 Likes

A bylo by to tak správně

Proč si tohle nevytvářel na Hungáči 2024 u Maxe?

Zatial to nerobim na objednavku.

1 Like

No a co budeš psat, kdyby uplnou nahodou to Lando dvakrát zahodil a Piastri by bral podium a win?:thinking:

Moj sposob vyjadrovania nesuhlasu s formou, akou niekto diskutuje, je na neho podla moznosti nereagovat. Len velmi zriedkavo tu niekoho vychovavam (obcas si rypnem, vsak nie som sväty), ale k comu by to podla teba viedlo, keby som tu niekomu pisal, aby sa ukludnil?

5 Likes

Práveže ide. Pre nich je toto fórum život. Pre Honziho už roky a brainlessa preplo pár mesiacov dozadu, predtým tu chodil menej.

Im to celkom vliezlo na mozog a vedú tu svoju životnú vojnu proti zákernému zlému Josovi a jeho družine, do ktorej patrí každý, kto mu niečo lajkne.

1 Like

Andrea Stella: „Musíme zkontrolovat, zda jsme mohli udělat něco víc, abychom Oscaru Piastrimu pomohli se strategií.“

… to chce myslet při závodě, jako s Landem, ne až potom :smile:

1 Like

Piastri dostal penaltu oprávněně. To ti říkám s čistým svědomím a vědomím, takhle se prostě do zatáčky nejezdí, a ty to víš. Vletěl tam jak blázen a neměl vůz pod kontrolou. Akorát byla FIA nekonzistentní, takže chápu, že cítíš křivdu, protože podobně vletěl Max do Hama v Mexiku.

1 Like

Nečetl jsem žádné prohlášení, jako ostatně nikdy :smiley:
Ale vzhledem k tomu, jak moc to pushuješ, tak hádám že Leclerc nedává vinu Piastrimu a nebo to alespoň zlehčuje.

Btw já nejsem z těch, kteří by dneska Piastriho věšeli. Zrovna Kimi předvedl letos mnohem horší manévry.
Ale kur vs Leclerc si to nezasloužil :cry:

1 Like

Tak si to fakticky zhrnme:
Na F1TV Palmer nehodu hodnoti ako racing incident a hned na to je cerstvy rozhovor, kde Charles, co je uplne nevinny a ma naj pravo byt nastvany, vidi podiel viny aj na Kimim a nehani Oscara.
Ja sa ozvem ze Oscar preto nie je magor a nebola to divebomba, na co nepipnes, ale napises mi ze som rozhodeny a preto kusem ja :joy:

2 Likes