Co bych naznačoval? Od Monzy nebyl Piastri na pódiu, očividně události na Monze vliv na Piastriho měly
Bro, ty jseš dneska fakt kousavej 
Leclerca jsem skoro oplakal a ty do mě tahle rejpeš 
Cize zase neodpovies? 
Trochu bych navázal na příspěvek @Arafinwe a doplnil, že závod dopadl dobře pro všechny v rozmezí P6 až P10. Kluci v čele s Bearmanem posbírali bodíky a i ten jeden pro Gaslyho je vzhledem k tristní situaci v Alpine dobrý. V sestavě býků dopadl bídně jen ten Yuki.
Jasne, Monza bola nehoraznost zo strany McLarenu, ale ak sa tym nechal Piastri takto zlomit, tak je len spravne, ze titul nie je v jeho rukach.

A podeľ sa s Honzim. 
Jo, díky Dejve, kdyby tam Leclerc nebyl, tak měl Antonelli místo P2 velký kulový.
Ne neni, ale jak psal Hell, je to zvláštní, se podívej co tady na mě vyblil…čekal bych že mu spíš napíšete aby se zklidnil. Whatever…
A bylo by to tak správně
Proč si tohle nevytvářel na Hungáči 2024 u Maxe?
Zatial to nerobim na objednavku.
No a co budeš psat, kdyby uplnou nahodou to Lando dvakrát zahodil a Piastri by bral podium a win?
Moj sposob vyjadrovania nesuhlasu s formou, akou niekto diskutuje, je na neho podla moznosti nereagovat. Len velmi zriedkavo tu niekoho vychovavam (obcas si rypnem, vsak nie som sväty), ale k comu by to podla teba viedlo, keby som tu niekomu pisal, aby sa ukludnil?
Práveže ide. Pre nich je toto fórum život. Pre Honziho už roky a brainlessa preplo pár mesiacov dozadu, predtým tu chodil menej.
Im to celkom vliezlo na mozog a vedú tu svoju životnú vojnu proti zákernému zlému Josovi a jeho družine, do ktorej patrí každý, kto mu niečo lajkne.
Andrea Stella: „Musíme zkontrolovat, zda jsme mohli udělat něco víc, abychom Oscaru Piastrimu pomohli se strategií.“
… to chce myslet při závodě, jako s Landem, ne až potom 
Piastri dostal penaltu oprávněně. To ti říkám s čistým svědomím a vědomím, takhle se prostě do zatáčky nejezdí, a ty to víš. Vletěl tam jak blázen a neměl vůz pod kontrolou. Akorát byla FIA nekonzistentní, takže chápu, že cítíš křivdu, protože podobně vletěl Max do Hama v Mexiku.
Nečetl jsem žádné prohlášení, jako ostatně nikdy 
Ale vzhledem k tomu, jak moc to pushuješ, tak hádám že Leclerc nedává vinu Piastrimu a nebo to alespoň zlehčuje.
Btw já nejsem z těch, kteří by dneska Piastriho věšeli. Zrovna Kimi předvedl letos mnohem horší manévry.
Ale kur vs Leclerc si to nezasloužil 
Tak si to fakticky zhrnme:
Na F1TV Palmer nehodu hodnoti ako racing incident a hned na to je cerstvy rozhovor, kde Charles, co je uplne nevinny a ma naj pravo byt nastvany, vidi podiel viny aj na Kimim a nehani Oscara.
Ja sa ozvem ze Oscar preto nie je magor a nebola to divebomba, na co nepipnes, ale napises mi ze som rozhodeny a preto kusem ja