Neodpovídal jsem, protože jsem pozorně sledoval mistrovskou jízdu Maxe 
Honzi cez preteky:

Teraz neviem, na co narazas, ale asi to ani nechcem vediet.
Ani Verstappen v Monze 2021. 
To jsou propojené nádoby. Norris teď jede jako šampión, se sebedůvěrou, konečně našel sweet pot, který dosud ne a ne trefit. A k Piastriho krizi přidává nějaký stupeň právě i to, že vidí, do jakého rozpoložení se Norris dostal.
Tobě tohle chovani Jose tady přijde vtipný jo? OK no.
Vtipné je, kdyby to byl Verstappen, na místě Piastriho, dočkáš se diametrálně odlišné reakce
Vo vseobecnosti nie, ale tento jeden prispevok ma pobavil.
Mně se třeba nelíbí argumentace “byl jsem před ním musí mi dát prostor”.
Mělo by se zohledňovat za jakých podmínek byl před ním. atd.
Když tam někdo přiletí jak utržený ze řetězu, a druhý tu zatáčku projede tak, jak se má, tak je jasné, že vždycky bude někdo v zatáčce před někým.
Ale není to chyba jezdců. Je to hloupé pravidlo od FIA, která tyto “divebomby” podporuje.
Jako třeba Max v Mexiku. Vletí do první zatáčky rychlostí, která je o XY vyšší než je zdrávo, a pak se argumentuje tím, že pozice vracet nemusí, protože byl v zatáčce před nimi.
Tohle by se pro 2026 mělo změnit.
Tím že tu utočí na něco co nikdo nenapsal? 
Hahaaa, David, kedze uz jazdy skoncili, zachytili ste s @Hedgehog ako fans Ferrari vyjadrenie Charlesa k nehode?
Ci uz mu nefandis vobec?
Alebo je Charles rozhodeny a Oscar je magor? 
Uplne suhlasim, to iste si myslim aj ja. FIA to mala riesit uz davno.

Ty postih nedonosený, ty stále rozklikávaš všetky moje príspevky a zapisuješ si do excelu, že kto ich olajkuje?
Môžeš ty byť ešte väčší klaun a zúfalejší človek?
Mne ťa je normálne ľúto, keď si predstavím aký máš komplex z tohto fóra.
Gratuluji, tomu se říká perfektní víkend. 
Co říkáš na Maxe? Kolikrát ti zatrnulo? 
Koho považuješ za větší hrozbu pro Landa (on to vyhraje neboj), Maxe, nebo Oscara?
Jinak nepřekvapuje, že Piastriho forma opadla po tom swapu na Monze
To je teraz krizovy vysluch, alebo co? Ak mas chut nieco povedat k obsahu mojich prispevkov, budem rad, ale naozaj nevidim dovod, preco by si mal kontrolovat, kde a ako rozdavam srdiecka. Ved o nic nejde.
Co naznacujes?xxxx
Místo toho se davá pencle jezdci, kterej nemá kam uhnout, naprosto geniální
To nie je znepokojivé, to je hotová diagnóza.
A on sleduje všetkých kto komu čo lajkuje, nielen mňa.
Jo, mentálně ho zlomili. Neměl to dovolit
Teď už to nevrátí.