Však víš jak jsem to myslela, ne
?
… popravdě, ne, už Maxovi letos tolik nevěřím a ten titul mu utíká mezi prsty. Škoda, ty chyby tam byly a čas kdy nemaximalizovat taky. A vzdával se několikrát, a moc brzy.
Tak to je dobře, už jednou ses u Piastriho mýlil, takže si to zase zopakoval
No veď toto - samozrejme uvidíme ako to najprv celé skončí (ak sa nič dramatické nestane, tak na 80% víťazstvom Landa) a potom to asi bude skôr na nasledujúce roky rozlúštiť čo sa vlastne stalo. Či sa Lando naozaj prehnane trápil, alebo Oscar odpadol koncom roka, alebo čo sa tam presne deje. Opačná postupnosť výkonnosti by dávala väčší zmysel, ale tak asi ďalšie roky viac naznačia. 
Piastri neměl kam uhnout.
Podla mna zaver tejto sezony ukazuje, ze som sa az tak zasadne nemylil.
Fakt je sranda, že tady kluci sledují jak dopadne souboj Stroll Alonso kolem 15 místa. 
Nejspíš se bude v angažovat v nějakých hezkých projektech, kde pomáhá potřebným.
Nebo třeba najde tu pravou.
On je takhle mimo ve všem. 
Na to som aj zabudol. Takže dnes reálne Stroll opäť lepší od Díaza. 
Už chápem tých zelených frustrátov, že sa tu zase rozkladajú a podporujú v sebaklame. 
Zajtra to tu bude zase vyzerať. 
Ale zase drzi furt jeden a ten samej nick uz dost dlouho, to se musi ocenit, ale bolet to musi tomu rozumim.
Podle mě je dost zvláštní kritizovat za něco Jose, a pak mu lajkovat přesně takový příspevěk. Asi fakt fans Maxe spojuje zaselepnost a pokrytectví
Tak preco tam bol ked nemal kam ist?
Pravdepodobne to bude kombinacia oboch veci.
Tak zasmial som sa, Pelisky su moj soft spot. Shame on me. Aj tak mi tvoje pozorne sledovanie, kto komu co lajkoval pride trochu znepokojive.
Protože formule nelítá a když si vyberou stopu, tak tam už v ní zůstanou, to je co?
Jojo, kdyby jen Pelíšky.
Lando měl tu pentli kompenzovat, v rámci férovosti kdy to nebyla oprávněná penalta. Piastri na vnitřku, po restartu, nepochopím takovou pentli.