LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Otázku co Puff pícha bych se tu neptal, alespoň ne veřejně :smile:

1 Like

Jos je úplně hotovej, takhle rozloženou osobnost u psychopata jsem snad neviděl :grinning:

3 Likes

Piastri je sice před Maxem ale absolutně nezaslouženě :grin:

Lewis bude dobrej. Příští rok rovné podlahy, v tom je mistr.
Spíš se bojím o motor Ferrari, když i inženýři Alpine říkali, že měli ve vývoji lepší motor.

Není třeba řešit titul, když Max jezdí tohle. Kolikrát jsi to viděl? OK přenastavili auto, ale co mohli extra udělat? Vrátili nějaké díly, aby měl Yukiho auto (tedy podle některých zde). ALe kromě strategie, tohle nebylo auto s převahou z roku 2023, je plus mínus srovnatelné s McLarenem a Mercedesem.

Ano měl výhodu strategie, beru, trať tomu nahrávala, beru, ale i tak fenomenální výkon.

Já být Georgem tak si po výkonu Kimiho a Maxe jdu raději ještě jednou přečíst smlouvu. Toto bude nadšen. :grin:

4 Likes

Ti už nevědí co by, extrémní zoufalost :smile: Ale proč? :thinking: Jo už vím, jejich zamindrákovanost, zapšklost, a pocit nějaké osobní války :smiley:

2 Likes

Podával lepší výkony skrze celou sezónu, než Max.

2 Likes

Do plastu se blbe picha :face_with_spiral_eyes:

2 sekundy pred Strollom po štarte o 3 priečky pred ním. To ste tak hlboko klesli v zelenom tábore, že toto je pre vás úspech? :clown_face:

image

5 Likes

Ano, ale tu zase Piastrimu tiez trochu skodi, ze je konkurencia predsalen blizsie nez v prvej polovici sezony, tak je pri slabsom vykone tazsie koncit za Norrisom. Ale zase ani pocas svojich slabsich vikendov Norris na Piastriho stracal zvycajne menej, nez Piastri teraz, aj ked samozrejme boli vynimky.

2 Likes

Maxe můžou mrzet ty jeho blackouty. Ty body teď chybí.

3 Likes

Myslíš si, že Piastri už nestáhne na Landa žádné body do konce?

A jede ten Max na titul teda nebo ne :thinking:

Ano, myslim si to.

1 Like

A to Strolla este zostrelil Tsunoda

2 Likes

Věřím, že jo, a přála bych mu to. Ale toho času už taky moc nemá, roky přibývají, a Ferrari je holt Ferrari… Pomalu se musí zabývat otázkou, co dál po životě.

Prides mi trochu rozhodeny Dejv :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale to je v poriadku, aj ti “odpustam”, ze si neodpovedal na zasadnu otazku :joy:

2 Likes

Myslim ze po zivote mu to uz moze byt celkom jedno co dalej :sweat_smile:

V Maxově podání to bylo další razítko s nápisem legenda.

Legendu dělají i takové jízdy. Notabene na okruhu v Brazílii, který toho pamatuje už hodně.

3 Likes

Já psal že Aston tragedie, pro mě to uspěch není, nikde nic takovýho nepíšu. Ale pokračuj, bavím se. :laughing:

2 Likes