LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen má vzhledem k boji o titul 3 nepovedené výsledky v řadě.
Tak je naštvanej, takže ho musíš z lidského hlediska chápat.

1 Like

On asi čekal že Verstappen vyhraje dneska. :smiley:
Po to co zbabral s RB svoje nastavení auta co je stale pod vyvojem, to naštve, ale jakoby mohl by si to vylevat někde na Slovensku…

1 Like

Ty hardy to úplně zabily, díky tomu se ostatní hardům vyhýbali

2 Likes

Já jsem to čekal. :smiley:

2 Likes

Dnes je strašný Aston, nie Alonso.

Keby dal Alonso dobrý výkon, tak je to zázračný Alonso.

Vymyté zelené mozgy nepochopíš. :joy:

1 Like

Tak pokud na to šel počty, které tu předvádí, tak čekal, že Max bude první po prvním kole. Ale tak co bys chtěl od analytika z Temu

2 Likes

Tak radost mám dnes a pokud to dopadne, budu mít o to větší, to je jasné :smile: . Ale zajíci se počítají až po honu a mám dojem, že i Lando to momentálně takhle bere - fajn, v pořádku, cíl je trochu blíž, ale pořád ještě daleko.

2 Likes

@PUFF vidíš, víc věřím Kimimu, než ty

2 Likes

Ano, ale podstatné jsou rozdíly. Toto už Max nedá, ani kdyby všechno vyhrál. Navíc, opakuji se, Lando je v laufu a McLaren je rychlý a spolehlivý, ten jeden výpadek motoru byla výjimka.

1 Like

Ten už tu jeden bol. :point_down:

Takto sa opusciť len za to, že Alonso išiel rovnaké tempo ako Stroll. Pritom oproti Mexiku je to zlepšenie, tam ho Stroll zajazdil na trati. Takže je tam pozitívny trend, zvyšujete tlak. :green_heart:

:joy: :joy: :joy:

1 Like

Neboj, v exceli viem aj programovat vo VBA, ak potrebujes nieco rad ti poradim :wink:

1 Like

Co Piastri, bavime se o Ferrari tak kde skoncil ten tvuj prirodni talent bez titulu :rofl:

1 Like

Od té doby, co jsem si koupil Kimiho figurku, tak jezdí jak šampion.

2 Likes

Excel je tvoja parketa a najväčší PC skill. Na HR stačí.

1 Like

Kup si figurku Jose, víš co s tím máš dělat

2 Likes

S těma hardama to dnes těžce nevyšlo. Škoda, uplně se nevědělo jak budou fungovat, no předpovědi Pirelli tentokrát dost napovídaly. Já teda čekal že vystartují na žlutých a jaké potom uviděj na ostatních, no jako ti pokusní králíci jsme tentokrát byli my :face_with_hand_over_mouth: A žel negativně.

2 Likes

Aj tomu Piastrimu veríš viac ako ktokoľvek. Dnes si tu ukázal ďalšiu klauniádu pri jeho kolízii a treste. :clown_face:

1 Like

Alonso v SQ před Strollem, ve Sprintu před Strollem + 3 body, v Q před Strollem a dneska v Race zase před Strollem? Vážně tady štěkáš s tímhle? :smiley:
Sorry ale ty jsi opravdu ten Black Knight z Monty Pythonů. :smiley:

2 Likes

Prosím Tě, co děláš s tou Lewisovou? Pícháš do ní špendlíky :smile: ?

1 Like

Fotku jak boucha do stolu :man_facepalming:t2:

2 Likes