LOL, ty jsi kus blba, běž se hadat s někym jinym.
Co Bearman? Za mě opět fantasie. Neviděl jsem ho před sezonou kdo ví jak, no teď by mi nevadilo kdyby šel teď rovnou do Ferrari. Zapůsobil.
Jos je ještě hořký z té soboty. Nebýt toho, tak dnes Max mohl pohodlně vyhrát.
V podstatě zahodil 10 bodů.
Landův titul je víceméně konečná záležitost, ale závody nejsou jen o titulu, ale také o výkonech. A ten Maxův byl dneska fenomenální. Při startu z pitlane, s defektem a zastávkou navíc skončil jen nějakých 10 sekund za Norrisem, který startoval z P1 + má nejlepší auto.
Nádhera.
Škoda, že to nebyla P2, ale po takové jízdě nelze být smutný. Přesně jak píšeš.
Titul jasný zdaleka není, řekněme, že má Lando slušně nakročeno. Jestli chce titul, musí jezdit takhle. Ale ještě zbývá hodně bodů a možností zvratu. Co si budeme povídat, Oscar měl tuhle část sezóny slabší i vloni, ale taky bych ho ještě neodepisovala. A Maxovi se nesmí dát příležitost, nebo ji využije, to je ložené
.
Já napišu uplně normální komentář a on tady na mě začne startovat? WTF? 
Objektivna kritika nie je hejt.
Poslednych 5 GPs bez podia a so skolackymi chybami v Baku a zufalymi manevrami v Austine a Brazilii. To su fakty, nie hejt.
Suhlasim.
McLaren a Lando najrychlejsi, jedine nejaky nestastny SC a pod. by to zmenili.
Oscar sa zarezal trestom, druhy asi mohol byt.
A Max zase normalne pred Kimim, lenze Q dopadla ako dopadla a ten defekt…
Jo, nech ho, ten je hotovej. Jen si zase ze závodu odnáší to že Alonso opět před Strollem 
To víš, psychopatie není sranda, nevím, proč ho tu ještě někteří podporují
Ouč, to ťa zabolelo, trafil som strunu, čo? 
Ale až takýto kolaps a ešte k tomu takto skoro som od teba nečakal. 
Hlavne zase uverili jeho vcerejsimu lhani o spatnem nastaveni kdyz jednoduse zayebal a delal chyby, sranda 
Piastri nic? Kde skoncila 7 nasobna umelina od FIA?
Momentálně nikoho zatím časy v aerotunelu v příštím roce asi moc nezajímají. Třeba RB je hodil za hlavu úplně. Motory asi budou alespoň pro začátek důležitější.
Alonso o 2 priecky a 3,5s pred Strollom, dalsi uber mega vykon od neho 
Dejv by mohl přispěchat na podporu jeho bff s dalším mental breakedown. 
Už si se naučil alespoň zaklady excelu?
Ten náskok je moc veliký. Landovi už to stačí dojíždět, on ani nemusí vyhrávat. To by musel mít neskutečnou smůlu nebo neskutečně chybovat. Ale auta jsou spolehlivější než kdysi a Lando je v laufu. Tady už je více méně vymalováno. 
V minulých jsme měli radost my, teď si ji užiješ ty (a další). 
Díky, ale netřeba psát že Alonso byl opět před Strollem když na body to nebylo
Zklamali v Astonu.
Přesně tak, ve hře je 83 bodů a stačí jedno vypadnutí Landa a vše je otevřeno!