LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

LOL, ty jsi kus blba, běž se hadat s někym jinym.

3 Likes

Co Bearman? Za mě opět fantasie. Neviděl jsem ho před sezonou kdo ví jak, no teď by mi nevadilo kdyby šel teď rovnou do Ferrari. Zapůsobil.

3 Likes

Jos je ještě hořký z té soboty. Nebýt toho, tak dnes Max mohl pohodlně vyhrát.
V podstatě zahodil 10 bodů.

4 Likes

Landův titul je víceméně konečná záležitost, ale závody nejsou jen o titulu, ale také o výkonech. A ten Maxův byl dneska fenomenální. Při startu z pitlane, s defektem a zastávkou navíc skončil jen nějakých 10 sekund za Norrisem, který startoval z P1 + má nejlepší auto.

Nádhera.

Škoda, že to nebyla P2, ale po takové jízdě nelze být smutný. Přesně jak píšeš.

3 Likes

Titul jasný zdaleka není, řekněme, že má Lando slušně nakročeno. Jestli chce titul, musí jezdit takhle. Ale ještě zbývá hodně bodů a možností zvratu. Co si budeme povídat, Oscar měl tuhle část sezóny slabší i vloni, ale taky bych ho ještě neodepisovala. A Maxovi se nesmí dát příležitost, nebo ji využije, to je ložené :smile: .

4 Likes

Já napišu uplně normální komentář a on tady na mě začne startovat? WTF? :smiley:

2 Likes

Objektivna kritika nie je hejt.

Poslednych 5 GPs bez podia a so skolackymi chybami v Baku a zufalymi manevrami v Austine a Brazilii. To su fakty, nie hejt.

2 Likes

Suhlasim.
McLaren a Lando najrychlejsi, jedine nejaky nestastny SC a pod. by to zmenili.
Oscar sa zarezal trestom, druhy asi mohol byt.
A Max zase normalne pred Kimim, lenze Q dopadla ako dopadla a ten defekt…

Jo, nech ho, ten je hotovej. Jen si zase ze závodu odnáší to že Alonso opět před Strollem :smile:

3 Likes

To víš, psychopatie není sranda, nevím, proč ho tu ještě někteří podporují

3 Likes

Ouč, to ťa zabolelo, trafil som strunu, čo? :joy:

Ale až takýto kolaps a ešte k tomu takto skoro som od teba nečakal. :clown_face:

1 Like

Hlavne zase uverili jeho vcerejsimu lhani o spatnem nastaveni kdyz jednoduse zayebal a delal chyby, sranda :sweat_smile:

2 Likes

Piastri nic? Kde skoncila 7 nasobna umelina od FIA?

Momentálně nikoho zatím časy v aerotunelu v příštím roce asi moc nezajímají. Třeba RB je hodil za hlavu úplně. Motory asi budou alespoň pro začátek důležitější.

1 Like

Alonso o 2 priecky a 3,5s pred Strollom, dalsi uber mega vykon od neho :muscle:t2:

3 Likes

Dejv by mohl přispěchat na podporu jeho bff s dalším mental breakedown. :smiley:

1 Like

Už si se naučil alespoň zaklady excelu?

1 Like

Ten náskok je moc veliký. Landovi už to stačí dojíždět, on ani nemusí vyhrávat. To by musel mít neskutečnou smůlu nebo neskutečně chybovat. Ale auta jsou spolehlivější než kdysi a Lando je v laufu. Tady už je více méně vymalováno. :wink:

V minulých jsme měli radost my, teď si ji užiješ ty (a další). :wink:

2 Likes

Díky, ale netřeba psát že Alonso byl opět před Strollem když na body to nebylo :confused: Zklamali v Astonu.

2 Likes

Přesně tak, ve hře je 83 bodů a stačí jedno vypadnutí Landa a vše je otevřeno!