Jestli ti to pomůže na duši, tak ja budu klidně nenávidět oba dva.
Stejně moje úplně první myšlenka byla nazvat je mužským pohlavním orgánem v množném čísle 
Nemůžu si pomoci, tady Piastri na to být na vnitřku právo prostě měl. Kdyby mu to do Kimiho sklouzlo ok, ale tam to zavřel Kimi 
Donnie_Darko tu zase lítal s pěnou u pusy a s tím že by měli Oscara za to pomalu upalit.
Prakticky to je aj ich chyba lebo tieto pravidla sa oni odsuhlasili. A ak tam v tomto konkretnom pripade niekto priletel ako divy tak to bol prave Piastri ktory divebomboval.
Yuki dostal taky přísnou.
Ten do Strolla najel, ne? 
“Kimi sees that there’s Piastri and doesn’t give him any room at all. Is it optimistic on Oscar’s part? Maybe. But could it have been avoided by Kimi? I think so. It’s ultra frustrating. I can’t do anything.”
Sam este v linku ktory si dal hovoril ze pravidla su take ako su a z nich vyplyva ze Piastri bol na vine. Cele to sposobil Piastri a Leclerc je salty ze Antonelli z toho vyviazol zatial co on nie.
A samozrejme ze sa tomu mohol vyhnut Antonelli. Ale preco by to robil? Aby stratil podium ked v ramci pravidiel bol v plnom prave?
Jeden používateľ tu cez preteky v emóciách napíše, že jazdec je magor a to je všetko, odvtedy k tomu ani jeden príspevok a ty tu už 3 hodiny nariekaš, 12x si zopakoval, že je niekto magor a teraz ešte dávaš takéto debilné otázky.
Ešte ťa to baví?
Oscar Piastri (na detektoru lži)
Otázka: Co si myslíte o titulu?
Piastri: Zmerčil jsem toho zmetka na trati a hned jsem šlápl na plyn.
Dám ti like, když přestaneš s těma “vtipama”, ok? Ty ti fakt nejdou. 
Nechapeme sa v pointe 
Ked ja slusne pisem nieco, co je bez urazok a podla mna stale vecne a medzicasom to okrem inych potvdil dokonca priamo samotny Charles, tak som pre teba rozhodeny a to mas potrebu sa ozvat.
Ale ak su tu nezmysly o divebombe a magoroch, tak to ti neprekaza, lebo tam si sa doteraz ani raz neozval a neodsudil, tak si asi vecnost a slusnost (a vlastne aj ten odstup) vykladame inak 
To se ti jen zdá, protože nemáš smysl pro humor.
na boj so snehovymi vlockami je najlepsie nechodit von
@Jos_Is_Back tady chce byt za magora sam, ty mu sahas na jeho status tak se nediv ze te za to nema rad.
Já mám smysl pro humor.
třeba…: “Tsunoda dostal stejný upgrade jako Verstappen.”
Ten byl dobrej, ne? To musíš uznat. 
Naprosto bezkonkurenční, ale Max dostal downgrade. 
Opat?
Este aj podporis dalsi utok proti mne?
O Oscarovi sa tu len raz napisalo ze je magor a divebomba, nemal tam priestor, slaby trest vobec nebolo a opakovane, ze? Uz sa budu popierat fakty?
Dokonca memecka co Oscara zosmiesnuju a vraj jediny prispevok 
Napadane nazory uzivatelov vratane mna, pritom rovnake ma Palmer, Charles a dalsi, vid. hlasovanie v ankete. Ale nic z toho sa nestalo a nedeje a chyba je vo mne, nie v tych co narozdiel odo mna urazali, toto je konecna 
na Slovensku sa znova zrazili vlaky …
zachvílu bude zavedená linka letecká…
takže najlepšie ani nevychádzať z domu v tejto krajine, a sedieť pri F1 
Srandovné je, že presne to isté robíš ty, keď sa ozývaš na mňa alebo iných, ktorí skritizujú McLaren, ale v živote si za to isté neskritizoval svojich zelených bff, ktorí tu používajú na Verstappena a Vettela urážky najhrubšieho zrna.
Nechutný pokrytec, ktorý sa hrá na svätého.