LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli ti to pomůže na duši, tak ja budu klidně nenávidět oba dva.
Stejně moje úplně první myšlenka byla nazvat je mužským pohlavním orgánem v množném čísle :slightly_smiling_face:

1 Like

Nemůžu si pomoci, tady Piastri na to být na vnitřku právo prostě měl. Kdyby mu to do Kimiho sklouzlo ok, ale tam to zavřel Kimi :man_shrugging:

2 Likes

Donnie_Darko tu zase lítal s pěnou u pusy a s tím že by měli Oscara za to pomalu upalit.

3 Likes

Prakticky to je aj ich chyba lebo tieto pravidla sa oni odsuhlasili. A ak tam v tomto konkretnom pripade niekto priletel ako divy tak to bol prave Piastri ktory divebomboval.

Yuki dostal taky přísnou.

Ten do Strolla najel, ne? :smiley:

2 Likes

“Kimi sees that there’s Piastri and doesn’t give him any room at all. Is it optimistic on Oscar’s part? Maybe. But could it have been avoided by Kimi? I think so. It’s ultra frustrating. I can’t do anything.”

Sam este v linku ktory si dal hovoril ze pravidla su take ako su a z nich vyplyva ze Piastri bol na vine. Cele to sposobil Piastri a Leclerc je salty ze Antonelli z toho vyviazol zatial co on nie.

A samozrejme ze sa tomu mohol vyhnut Antonelli. Ale preco by to robil? Aby stratil podium ked v ramci pravidiel bol v plnom prave?

1 Like

Jeden používateľ tu cez preteky v emóciách napíše, že jazdec je magor a to je všetko, odvtedy k tomu ani jeden príspevok a ty tu už 3 hodiny nariekaš, 12x si zopakoval, že je niekto magor a teraz ešte dávaš takéto debilné otázky.

Ešte ťa to baví?

6 Likes

Oscar Piastri (na detektoru lži)

Otázka: Co si myslíte o titulu?
Piastri: Zmerčil jsem toho zmetka na trati a hned jsem šlápl na plyn.

Dám ti like, když přestaneš s těma “vtipama”, ok? Ty ti fakt nejdou. :smiley:

4 Likes

Nechapeme sa v pointe :slight_smile:
Ked ja slusne pisem nieco, co je bez urazok a podla mna stale vecne a medzicasom to okrem inych potvdil dokonca priamo samotny Charles, tak som pre teba rozhodeny a to mas potrebu sa ozvat.
Ale ak su tu nezmysly o divebombe a magoroch, tak to ti neprekaza, lebo tam si sa doteraz ani raz neozval a neodsudil, tak si asi vecnost a slusnost (a vlastne aj ten odstup) vykladame inak :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

To se ti jen zdá, protože nemáš smysl pro humor.

1 Like

na boj so snehovymi vlockami je najlepsie nechodit von

2 Likes

@Jos_Is_Back tady chce byt za magora sam, ty mu sahas na jeho status tak se nediv ze te za to nema rad.

1 Like

Já mám smysl pro humor.
třeba…: “Tsunoda dostal stejný upgrade jako Verstappen.”

Ten byl dobrej, ne? To musíš uznat. :smiley:

4 Likes

Naprosto bezkonkurenční, ale Max dostal downgrade. :grin:

Opat?

Este aj podporis dalsi utok proti mne?

O Oscarovi sa tu len raz napisalo ze je magor a divebomba, nemal tam priestor, slaby trest vobec nebolo a opakovane, ze? Uz sa budu popierat fakty?

Dokonca memecka co Oscara zosmiesnuju a vraj jediny prispevok :joy:
Napadane nazory uzivatelov vratane mna, pritom rovnake ma Palmer, Charles a dalsi, vid. hlasovanie v ankete. Ale nic z toho sa nestalo a nedeje a chyba je vo mne, nie v tych co narozdiel odo mna urazali, toto je konecna :sweat_smile:

3 Likes

na Slovensku sa znova zrazili vlaky …

zachvílu bude zavedená linka letecká…

takže najlepšie ani nevychádzať z domu v tejto krajine, a sedieť pri F1 :slight_smile:

1 Like

@Daaviid23 preco sa mattimu neospravedlnis sa skarede slovo?

1 Like

Srandovné je, že presne to isté robíš ty, keď sa ozývaš na mňa alebo iných, ktorí skritizujú McLaren, ale v živote si za to isté neskritizoval svojich zelených bff, ktorí tu používajú na Verstappena a Vettela urážky najhrubšieho zrna.

Nechutný pokrytec, ktorý sa hrá na svätého. :fu:

1 Like