Ten byl, uznávam. 

Ten byl, uznávam. 
Však Lewis získal 100+ výher s rovnými podlahami. V čem by to měl být vtip?
To je těžký, když bereš jako uražku Verstappena i to, když ho někdo zařadí do top 5 historie. 
Musíš ho zařadit na první místo a ještě dodat s velkým náskokem. 

Neklam, napísalo sa to tu 15x - Gastone 1x a ty 14x. 
jj, napsat o fous první by bylo špatně. 
Veď si písal, že si s trestom pre Piastriho ok, tak čo riešiš furt?
Si horší ako ohrdnutá bývalka a citlivejší na McLaren ako buze.rant na riť.
presne tak, lebo vasa svata trojka to nerobi s Alonsom kazdy vikend ked niekto povie ze bol slaby alebo ze niektori jazdci su lepsi ako on. Pamatam si dobre ako ste tu vybebhli po Arafinwe ktoreho ste nazyvali fake fanusikom Alonsa pretoze si mysli ze Vettel je lepsi.
Jo to si muže po angažmá obou v Astonu vedle Strolla myslet jen blazen. 
Co říkáš na 33:0 kvalifikační šňůru, když si tu předpovídal jak to bude vyrovnané podobně jako s Vettelem? 
Navrhuji sraz pro fandy RBR a Maxe na adrese Ústavní 91, 181 00 Praha 8. Protože co tu předvádí Jos, tiMur, David, Donkey nebo Bretnix je fakt už jen na kazajku
V tej prvej vete, že bude dobrej.
Či si to myslel vážne? 
Už ho nekrm, s Bretnixem zhrzený Vettelovec jenž jsou vzteky bez sebe že Alonso tam má proti Strollovi lepší čísla, i když už je dědek 
Jo Alonsovi je skoro o 10 let víc než když Vettela vyhodili z Astonu a stejně má o míle lepší vysledky. To musí být strašné. 
Přesně tak, souhlasím. Shodneme se, že se nechápeme, snad to příště bude lepší.
Dobrou noc 
Uff, toto je ťažká demagógia. Tá debata bola o Alonsovi na prvom mieste (kvalitný úlet) a myslím, že ostala nezodpovedaná otázka, či si Fangia vynechal zámerne a neradíš ho do top 5 alebo si na neho zabudol.
O Verstappenovi tam nejaká vážna diskusia nebola.
Ale chápem, že máš za sebou ťažší večer.
Takze nemas povedat nic k tomu ako urazas ineho fanusika Alonsa ktory si dovoli povedat ze Vettel je lepsi
ale hlavne ze “pre teba je urazka ked niekto povie ze Verstappen je top5”. Najblizsie sa mozno raď svojimi hlupostami aby si nebol za klauna. Btw stale cakam na to ako si tvrdil ze som vcera niekomu prial crash 
Dejve už vem bff s pěnou u huby zase do sklepa a nepouštěj ho, to se nedá číst
Jj, Vettel je/byl lepší stejně jakože dneska Lando nevyhrál… jo počkat
Uzavriem moj postoj k teme Oscar atd. nasledovne:
Zhodujem sa s vyjadrenim Charlesa.
Situaciu vidim podobne ako Palmer a dalsi, vratane ankety, napriek tomu som trest akceptoval, ale aj tak som bol napadany.
Ja som tu neurazal pilotov ci uzivatelov a nepaci sa mi nazyvat Oscarovu jazdu ze je magor ci divebomboval (memecka atd.) a vysmech tym, ktori boli napadani za nazor taky, aky maju Charles a spol.
Ak sa to niekomu nepaci a nakoniec je chyba vo mne a nie v klamlivych urazkach, kedze treba riesit mna a nie urazky a to co povedal Charles, tak to je dost smutny stav diskusie 
Normálně sme o tom pokecali, mužeš si tu diskuzi najít, nezakazoval jsem mu to tvrdit. Ty jsi fakt totálně vymletej Donkey.