Jasné, všetci sú blázni. Všetci, kto nepovažujú Alonsa za #1 v histórii.
Či ten komplex nie je tak veľký a týka sa len Vettela s Verstappenom (prípadne ešte Hamiltona) ?
Jasné, všetci sú blázni. Všetci, kto nepovažujú Alonsa za #1 v histórii.
Či ten komplex nie je tak veľký a týka sa len Vettela s Verstappenom (prípadne ešte Hamiltona) ?
Tak Vettel do top 5 jednoznačně nepatří za mě, pokud jde o skills.
Těžko se to porovnává. Protože se v závodech přeskakovalo z vozu na vůz.
Třeba v roce 1956 získal Fangio titul i díky tomu, že se mu v Argentině porouchal vůz. Vyskočil z něho a vzal si vůz Luigiho Mussa. Závod pak Fangio vyhrál. 7 v pořadí dostal třeba +15 kol.
To s dnešním závoděním nemá absolutně nic společného.
Vettel patří do top5 - nejvíc overrated mistrů světa
wow, to ti muselo dat vela namahy vymysliet, najblizsie sa viac posnaz. Predsa po tych 1000 komentoch za mesiac by si mohol mat vacsiu prax a kreativitu.
Třeba jako tahle reakce na Josa?
Matti to je v pohodě, tady vidíš, že fans Maxe a RBR jsou labilní jedinci, Puff je hater Piastriho a Dejv sem chodí jen vyvolávat hádky, o ježkovi škoda slov.
Dal si jasné argumenty, no tady vidíš, že se nejede na racionalitu, ale emoce a kluci holt nemají takovou inteligenci, aby se s tím popasovali, jejich urážky to jen potvrzují
To jako fakt? 
No jasně, to byla běžná věc v 50 a 60 letech
Komplex z Hamiltona a Vettela je jasny. A musi to byt tazke ked za poslednych 5 rokov sa dalsi jazdec dostal do rebricka najlepsich jazdcov pred Alonsa.
Dejve už toho nech, ty si tu způsobil takové škody …
Ani Alonso za mňa, pokud jde o skills.
Každopádne štatisticky do histórie sa Vettel zapísal ako najmladší šampión a ako #4 z hľadiska víťazstiev aj titulov.
To je jediné merateľné, všetko ostatné sú len naše názory. 
Každopádne pri pätici Schumacher, Hamilton, Fangio, Verstappen a Senna jednoducho nie je miesto pre nejakého Alonsa. Nie to ešte ho rovno dať na prvé miesto. Slovami klasika… 

A to tam sú ešte mená ako Prost, Lauda, Piquet, Stewart, atď, kde sa môžme len dohadovať kto pred kým a prečo.
No jasně. Tam se běžně porouchalo auto, opravy trvaly dlouho, tak sis vzal vůz někoho jiného a jel jsi. 
Třeba můj oblíbený příklad je vítěztví Luigiho Fagioliho. To samé. Fangio si vzal jeho vůz a vyhrál.
Výhra se počítá i Fagiolimu, takže je Fagioli nejstarší vítěz, který kdy v F1 vyhrál závod. (53 let)
Zhodneme sa, že sa to porovnáva ťažko. Aj konkurencia bola kedysi menšia a šport celkovo menej profesionálny. Preto sa treba pozrieť na to, ako bol ten ktorý pilot výrazne odskočený od konkurencie vo svojej dobe.
Môžme debatovať o tom, či Fangio má byť 1, 2, 3, 4 alebo 5. Ale nedať ho do top 5, pričom Alonsa dať rovno na prvé miesto. Veď povedz sám. 
Jasně ty máš nakoukaného i Fangia, ty jsi dokonalost sama. Přitom si ani netušil co ted Puff našel o Fangiovi. Nejspíš si s ním neviděl žádný zavod, stejně jako všichni tady na forum, natož abys znal souvislosti z těch let. Ale stejně tu budeš tahat Fangia a ptát se mě na to…
Na nějakého Alonsa, co si namazal na chleba Schumiho, koukám, že tvoje znalosti F1 jsou opravdu ohromující.
Vážně jsi tak blbej?
Já fakt nechápu, že je tak blbej, u Donkeyho je to jasný, ale Jos je naprosto vymletej chodící komplex😄
Vyplýva mi z toho otázka, prečo sem vlastne chodíš ty chudák, keď tu všetci idú v protismere, len ty ideš dobre? 
A za tých istých posledných 5 rokov pritom stihol Alonso vyfasovať prehru s “no name” Oconom. Potom sa nemôžme diviť tej frustrácii.
Největší prdel je, že ti pak jeden napíše, že je data analytik a druhej dělá matematický modely. Přitom dvě největší gumy.
Ta zakomplexovanost tam je prostě zakořeněná.