LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jasné, všetci sú blázni. Všetci, kto nepovažujú Alonsa za #1 v histórii.

Či ten komplex nie je tak veľký a týka sa len Vettela s Verstappenom (prípadne ešte Hamiltona) ?

1 Like

Tak Vettel do top 5 jednoznačně nepatří za mě, pokud jde o skills.

2 Likes

Těžko se to porovnává. Protože se v závodech přeskakovalo z vozu na vůz.
Třeba v roce 1956 získal Fangio titul i díky tomu, že se mu v Argentině porouchal vůz. Vyskočil z něho a vzal si vůz Luigiho Mussa. Závod pak Fangio vyhrál. 7 v pořadí dostal třeba +15 kol.

To s dnešním závoděním nemá absolutně nic společného.

4 Likes

Vettel patří do top5 - nejvíc overrated mistrů světa

1 Like

wow, to ti muselo dat vela namahy vymysliet, najblizsie sa viac posnaz. Predsa po tych 1000 komentoch za mesiac by si mohol mat vacsiu prax a kreativitu.

Třeba jako tahle reakce na Josa?

Matti to je v pohodě, tady vidíš, že fans Maxe a RBR jsou labilní jedinci, Puff je hater Piastriho a Dejv sem chodí jen vyvolávat hádky, o ježkovi škoda slov.
Dal si jasné argumenty, no tady vidíš, že se nejede na racionalitu, ale emoce a kluci holt nemají takovou inteligenci, aby se s tím popasovali, jejich urážky to jen potvrzují

To jako fakt? :smiley:

2 Likes

No jasně, to byla běžná věc v 50 a 60 letech

Komplex z Hamiltona a Vettela je jasny. A musi to byt tazke ked za poslednych 5 rokov sa dalsi jazdec dostal do rebricka najlepsich jazdcov pred Alonsa.

2 Likes

Dejve už toho nech, ty si tu způsobil takové škody …

1 Like

Ani Alonso za mňa, pokud jde o skills.

Každopádne štatisticky do histórie sa Vettel zapísal ako najmladší šampión a ako #4 z hľadiska víťazstiev aj titulov.

To je jediné merateľné, všetko ostatné sú len naše názory. :slight_smile:

Každopádne pri pätici Schumacher, Hamilton, Fangio, Verstappen a Senna jednoducho nie je miesto pre nejakého Alonsa. Nie to ešte ho rovno dať na prvé miesto. Slovami klasika… :point_down:

image

A to tam sú ešte mená ako Prost, Lauda, Piquet, Stewart, atď, kde sa môžme len dohadovať kto pred kým a prečo.

No jasně. Tam se běžně porouchalo auto, opravy trvaly dlouho, tak sis vzal vůz někoho jiného a jel jsi. :smiley:
Třeba můj oblíbený příklad je vítěztví Luigiho Fagioliho. To samé. Fangio si vzal jeho vůz a vyhrál.
Výhra se počítá i Fagiolimu, takže je Fagioli nejstarší vítěz, který kdy v F1 vyhrál závod. (53 let)

4 Likes

Zhodneme sa, že sa to porovnáva ťažko. Aj konkurencia bola kedysi menšia a šport celkovo menej profesionálny. Preto sa treba pozrieť na to, ako bol ten ktorý pilot výrazne odskočený od konkurencie vo svojej dobe.

Môžme debatovať o tom, či Fangio má byť 1, 2, 3, 4 alebo 5. Ale nedať ho do top 5, pričom Alonsa dať rovno na prvé miesto. Veď povedz sám. :sweat_smile:

Jasně ty máš nakoukaného i Fangia, ty jsi dokonalost sama. Přitom si ani netušil co ted Puff našel o Fangiovi. Nejspíš si s ním neviděl žádný zavod, stejně jako všichni tady na forum, natož abys znal souvislosti z těch let. Ale stejně tu budeš tahat Fangia a ptát se mě na to…:smiley:

1 Like

Na nějakého Alonsa, co si namazal na chleba Schumiho, koukám, že tvoje znalosti F1 jsou opravdu ohromující.
Vážně jsi tak blbej?

1 Like

Já fakt nechápu, že je tak blbej, u Donkeyho je to jasný, ale Jos je naprosto vymletej chodící komplex😄

1 Like

Vyplýva mi z toho otázka, prečo sem vlastne chodíš ty chudák, keď tu všetci idú v protismere, len ty ideš dobre? :thinking:

A za tých istých posledných 5 rokov pritom stihol Alonso vyfasovať prehru s “no name” Oconom. Potom sa nemôžme diviť tej frustrácii.

Největší prdel je, že ti pak jeden napíše, že je data analytik a druhej dělá matematický modely. Přitom dvě největší gumy. :smiley: Ta zakomplexovanost tam je prostě zakořeněná.

2 Likes