LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Kto bude teraz urazat Charlesa?

Ja som tu bol napadany, pritom som dal softovejsiu verziu nez samotny Charles, ale co on tak vie o zavodeni a pravidlach, ze @Daaviid23

A nazyvat po tom vsetkom Oscara magorim a pozadovat este tvrdsie tresty, to je to spravne :slight_smile:

1 Like

Jestli ten klokan měla být reference na to, že je z Austrálie, tak je Lawson z Nového Zélandu.
Z tohoto důvodu nemůžu.

Väčšinou čakáš, že keď niekto nie je podľa pravidiel vedľa teba, ale je pri tvojom zadnom kolese, tak to stiahne.

Keby sa tam Piastri nerútil tak rýchlo, že musel prebrzdiť, tak by sa nedostal ani k tomu zadnému kolesu a preletel by rovno poza Kimiho a Leclerca.

Už to pochop ty guma.

Když Bretnix nekomentuje politiku, tak mívá dobré příspěvky, souhlasím :stuck_out_tongue:

A co? Tam klokany nemají?

My je máme i v zoo v Ostravě.

ALe jak jsi Puffe psal, že kdyby nezabrzdil Oscar o Kimiho, tak že by skočil buh vi kde - tak to tak nebylo. Jo locknul pneumatiku, ale nebylo to tak, že do Kimiho vletěl on by to normálně projel, jen Kimi si na něj najel tím jak to moc zavíral.

Za mě fakt přísná penalizace.

3 Likes

Jestli ti to pomůže na duši, tak ja budu klidně nenávidět oba dva.
Stejně moje úplně první myšlenka byla nazvat je mužským pohlavním orgánem v množném čísle :slightly_smiling_face:

1 Like

Nemůžu si pomoci, tady Piastri na to být na vnitřku právo prostě měl. Kdyby mu to do Kimiho sklouzlo ok, ale tam to zavřel Kimi :man_shrugging:

2 Likes

Donnie_Darko tu zase lítal s pěnou u pusy a s tím že by měli Oscara za to pomalu upalit.

3 Likes

Prakticky to je aj ich chyba lebo tieto pravidla sa oni odsuhlasili. A ak tam v tomto konkretnom pripade niekto priletel ako divy tak to bol prave Piastri ktory divebomboval.

Yuki dostal taky přísnou.

Ten do Strolla najel, ne? :smiley:

2 Likes

“Kimi sees that there’s Piastri and doesn’t give him any room at all. Is it optimistic on Oscar’s part? Maybe. But could it have been avoided by Kimi? I think so. It’s ultra frustrating. I can’t do anything.”

Sam este v linku ktory si dal hovoril ze pravidla su take ako su a z nich vyplyva ze Piastri bol na vine. Cele to sposobil Piastri a Leclerc je salty ze Antonelli z toho vyviazol zatial co on nie.

A samozrejme ze sa tomu mohol vyhnut Antonelli. Ale preco by to robil? Aby stratil podium ked v ramci pravidiel bol v plnom prave?

1 Like

Jeden používateľ tu cez preteky v emóciách napíše, že jazdec je magor a to je všetko, odvtedy k tomu ani jeden príspevok a ty tu už 3 hodiny nariekaš, 12x si zopakoval, že je niekto magor a teraz ešte dávaš takéto debilné otázky.

Ešte ťa to baví?

6 Likes

Oscar Piastri (na detektoru lži)

Otázka: Co si myslíte o titulu?
Piastri: Zmerčil jsem toho zmetka na trati a hned jsem šlápl na plyn.

Dám ti like, když přestaneš s těma “vtipama”, ok? Ty ti fakt nejdou. :smiley:

4 Likes

Nechapeme sa v pointe :slight_smile:
Ked ja slusne pisem nieco, co je bez urazok a podla mna stale vecne a medzicasom to okrem inych potvdil dokonca priamo samotny Charles, tak som pre teba rozhodeny a to mas potrebu sa ozvat.
Ale ak su tu nezmysly o divebombe a magoroch, tak to ti neprekaza, lebo tam si sa doteraz ani raz neozval a neodsudil, tak si asi vecnost a slusnost (a vlastne aj ten odstup) vykladame inak :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

To se ti jen zdá, protože nemáš smysl pro humor.

1 Like

na boj so snehovymi vlockami je najlepsie nechodit von

2 Likes

@Jos_Is_Back tady chce byt za magora sam, ty mu sahas na jeho status tak se nediv ze te za to nema rad.

1 Like