LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Je to zbytočné, už vám to tu nikto neverí toto prekrúcanie pravdy. Dokonca aj Evap nad vami už zlomila palicu.

Jedinou ospravedlnenkou by bol fakt, že naozaj máš IQ šimpanza a z kontextu si nepochopil to, čo by priermerne inteligentný človek bez problémov chápal. Aj to je možnosť, Honzi už má na to aj pečiatku od veterinára.

A platí, že apes together strong a vy sa toho držíte. Útočíte výhradne v tlupe, vy ste sa museli obaja narodiť v Chánove. :monkey_face:

Nic nepřekrucuju, nemužu za to, že se vyjadřuješ jako neandrtálec…
btw: nevím jakej problém máš teda s Maďarskem, ale asi to je velmi hluboké.

1 Like

Podarená partička ste so zelenými bláznami. :slight_smile:

image

Presne tak to ti co to pisu aj myslia

Slovakov nazyvaju cesi madarmi uz od nepamati takze otazka je: aky mas ty problem so slovakmi?

Mě opravdu nezajímá tvoje rodinné album, chtěl jsem jen nějakou vibe fotku ze závodů…nvm, zapomeň na to.

2 Likes

Asi nečteš co píšu. A na tohle se asi ptej sebe, když tvrdíš, že žiješ v Praze…ale kdo ví, že jo.

1 Like

Ale ja som ti nič z môjho rodinného albumu ani neposielal. Toto si ty s Honzim a Michalom.

Je ich plný internet, prečo si ju chcel odomňa? :sweat_smile:

Už nechci neboj.

1 Like

Je to škoda. Přitom dnes máme takové možnosti cestovat a krajiny i lidi kolem, že by jsme se měli takových předsudků zbavit. Já si dokážu představit, že bych mohl spokojeně žít v Polsku, Slovensku, Maďarsku, Německu, Rakousku, Maltě nebo klidně i na moři.
Prostě všude je nádherně, jsou tam dobří lidé, krásná příroda i holky a jídlo taky. Holt žijeme v ráji. :evergreen_tree: :deciduous_tree: :palm_tree:

3 Likes

Prečo? :cry:

Zrovna som ti ich sem nahrával.

Ty si regulerne chory na hlavu chlapce

Kto ty si ze ti tu maju cudzi ludia nieco dokazovat?

1 Like

Nemusíš mi nic dokazovat, ale už si laskavě ty utoky nech a nebo na mě vůbec nereaguj, díky.
Myslim, že míra tvýho pokrytectví je pro mě už příliš…

1 Like

Mna tvoja vymyslena miera nezaujima, dokedy tu budes vypisovat scestne blbosti na uzivatelov tak svoju retoriku neupravim

Jakou blbost jsem tady napsal na uživatele?

1 Like

Kazdy tvoj koment su sr4cky

Že ti to ani trochu neni blbý…

1 Like

Ja nesom paranoidny psychopat co tu po kazdom kto napise, ze niekde je, pyta fotografie jak nejaky uchyl

4 Likes

Jos byl doslova první u koho jsem se zeptal. Máš tam nějakou další lež? Pojd, dostan ze sebe tu nenávist.

1 Like

Jj tripera ste rovno odsudzovali

Si hnusny uchyl co zistuje osobne udaje uzivatelov a toto sa nezmeni

Este mas tu drzost ma obvinit ze v prahe nezijem

Jaky klamar musis byt irl aby si takto premyslal

4 Likes