LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Kde jsem tě obvinil že nežiješ v Praze? :laughing: To že jsem se vysmíval Triperovi, když sem posílal fotky nafocený z monitoru nebo dělal printscreeny z nějakýho videa z Kuvajtu, to tě tak nadzvedlo? Jo jasně, to je totiž uplně normální, po něm jsem opravdu nikdy žadný fotky nechtěl…ale pokračuj, podle mě toho je v tobě daleko víc. :relieved:

To že tady někdo napsal, že máme exekuce toho ses hned chytnul, co a roznášel si to tady. pokud je tady někdo silně ujetej na hlavu, tak seš to jedině ty.

1 Like

Este nieco?

Tvoje pripadne exekucie ma nezaujimaju ani hogra ani situsa

Zaujima ma f1 a toto forum

4 Likes

No já mám takový pravidlo, že opravdu na internetu, na anonymním foru, nikomu v zásadě přehnaně nevěřím. Tohle neni obvinění z toho že tady nežiješ, ale když vidím jak se chováš a co si tu o mě roznášel, tak si řikám, že by ses měl sakra stydět a přesně takovým lidem jako jsi ty už tuplem vše věřit nemusím.
Je to anonymní forum ježku. Prober se už.

Exekuce si tu roznášel o všech. Hlavně si tu hraj na objektivního policajta, zatím připomínáš spíš STBáka.

1 Like

O exekuciach pisal airobot, to ze som dal nejake podryvacske srdiecka je tak vsetko a jj robil som si z toho srandu

To ze neveris ludom na nete to mame stejne

Ale co ti tu mam poslat svoje ico abo co zeby si mi s tymto dal pokoj
?

A to s objektivitou naozaj nechapem, nemam silu kazdy den tu pisat ze nesom objektivny

Hele, asi bych to už ukončil, kde sem po tobě chtěl jaký ičo? Ty jsi totálně mimo. Jak si psal, že dostáváš od života neustále šach mat, tak to ti věřím ale na anonymním foru svoje problémy nevyřešíš, víc se s tebou zahazovat nebudu. Jsi příšernej. Domluvil jsem a je to z mé strany na tebe poslední reakce tady. Měj se.

2 Likes

Konecne som dosiahol co som chcel

Uzivaj si paranoiu

2 Likes

Keď tu furt klameš aj s tvojimi chánovskými zelenými šimpanzami, tak potom si myslíte, že automaticky sú takí všetci a klamú tiež.

Používaš staré známe - podľa seba súdim teba. :slight_smile:

2 Likes

V čem klamu?? :upside_down_face:

1 Like

…tak to jo. :sweat_smile: No myslím, že s tímhle mám na dlouho dost. :woozy_face:

2 Likes

Ty nevíš, že Jos, Ježek, Dietrich_Reimann nebo Michal63829 tě můžou napadnout z toho, že furt lžeš, bez toho, aniž bys lhal? Však pohoda. Michal38282 tu včera psal, že jsem se tu měl vysmívat někomu po infakrtu, samozřejmě potom už neodpověděl. Ale jasný, tohle je ta konstruktivní diskuze😄

1 Like

Nejsi prvni ani posledni. Kdyz jsem se jel podivat na minulou a tuhle generaci monopostu, tak to byla velka nuda. Nebyt F3, F2 a porsche cupu, tak jsem fakt zaplakal. :smiley:

Btw : Porsche cup je slusnej rachot, co? :smiley:

Jo, ten internet s anonymními uživateli je krásné místo :smile:

1 Like

Nemyslim si, ze starsie generacie monopostov boli zabavnejsie na pozeranie. Rozdiely v F1 nikdy neboli mensie ako su dnes. :slight_smile:

Akurat zvuk musel byt lepsi pred 2014. Dvojite difuzory alebo este predtym V10ky, to musela byt fantazia.

Sonny Hayes ma 60 a vyhral sampionat…

1 Like

Byl jsi ted v Rakousku, ne? Neprislo ti, ze nejvetsi zvuk mela f1, kdyz rekuperovala? Jinak to bylo hodne slaby. Kazdopadne rozdil je hlavne ve velikosti toho monopostu. Na papire je to samozrejme nekde rychlejsi ale na oko to vypada strasne pomaly, nez se tam ta formule nasklada do ty zatacky. Na druhou stranu diky minulym pravidlum to vypadalo i na oko rychly, ale pravidla se zmenila… (: Zvuk byl lepsi, nez fia udelala regulace na sezonu 2022 ohledne wastegate.

A o vyrovnanym poli jsem se ani nebavil. Psal jsem to ciste z hlediska jako divaka jak u televize tak na trati.

Aha… :slight_smile: Tak nic.

Nevyhrál ani zdaleka.

Měl by ses už uvolnit a jít do kina. :slightly_smiling_face:

1 Like

ale urcite vyhral aspon GP.

Proč by vyhrál závodního inženýra Verstappena?

co si dostal upal takto hned zrana?

1 Like

Ty si napsal, že alespoň vyhrál GP :thinking: