LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Prišlo, ale neviem či je to naozaj tak. :slight_smile:

Tu úplne nesúhlasím. Sledoval som už minulý rok niektoré sessions z úplného konca cieľovej rovinky, kde je výhľad na poslednú dvojzákrutu a je neskutočné ako tam F1 letí oproti F2 alebo Porsche.

Ale samozrejme keby bol ten monopost menší, tak by to vyzeralo lepšie.

Jo, byl jsem spokojenej. A to to normálně vůbec nesleduju. I F2 byly paráda, navíc když můžeš fandit našemu závodníkovi. Takže máme úplně stejné pocity.
Já právě chtěl vidět ještě tyhle monoposty před změnou.

Díky, pěkný spoiler. :woozy_face: xdd
Každopádně ten film už má 84% na csfd. 2 a pul tisíce hodnocení - to už má statistickou váhu.

Kdyby Sonny Hayes potrenoval měsíc - dva, tak bude lepší než Stroll Cunoda.
Discord_xMdVPGA28x

Pamatam si na film Seven. Super hodnotenie, niektori sa isli posrat aky super film a nakoniec to bola priehladna blbost.

Hmm, kazdy ma iny vkus a kriteria, ale hodnotit 7even ako priehladna blbost je ojedinele :slight_smile:
Aj ja mam par filmov, co maju vysoke hodnotenia a neohurili ma tak, no sem tam v dobrom prekvapi aj slabsie hodnoteny film…
Nejake priklady pre teba super filmu, ktory nie je predvidatelny a blbost? :slight_smile:

zase tak narocny nie som ale 7even nemalo okrem vyberaneho sadizmu ziadnu inu pointu. To uz aj taky Dexter je o dva levely vyssie.
Vzdy ked sa ma nitko spyta, ze

tak ma napadne The invention of lying.
a pritom taka blbost.
Ja sa proste pri filme rad bavim. Mozno to s tym F1 nebude take zle nakoniec.

To som nevidel, tak tazko odhadnut tvoj vkus :joy:
Filmy co bavia vedia byt aj jednoduche, casto tiez predvidatelne, co neznamena hned nieco zle.
Novy Top Gun ako hodnotis?
Myslim, ze nebude vela fanusikov, co na F1 film povedia super, na to vieme az moc vela :sweat_smile:
Ale aspon za mna, prave pre tu zabavu, technicke spracovanie a realne prostredie F1 su pozitiva, preco chapem kladne hodnotenia beznych divakov :slight_smile:

a samozrejme Napoleon Dynamite. :slight_smile:

1 Like

Sedm je spickovy film, videt jeho odkaz v sadismu? Vzdyt je to totalni nesmysl, vrah tam trestal lidi podle sedmi lidskych hrichu, jako jestli si nedelas srandu tak jses blbej jak trakar.

Nemůžeš porovnávat seriál a film. Seven je výborně natočený film.
Jen nechapu, jaktože to nebyl posední film Gwyneth Paltrow. :scream:

Ty podle mě nevíš co chceš. :grinning:

2 Likes

ale ano. film si vyberam podla nalady

podla mna je to spickovy film pre niekoho komu vela na zabavu netreba. Nejaka ta dobre namaskovana krv a ludske pozostatky. dej je priehladny, odkaz velmi pofiderny. keby produkcia neinvestovala do hercov tak je to tretotriedny krvak o ktorom nikto nevie.

Nebudu se bavit o filmu s nekym kdo o nem nema ani sajnu, Sedm o sadismu staci papa :nerd_face:

a o com je 7even? napis svoj nazor.

Uz jsem ti to psal.

O tom, že se nemám otevírat krabice uprostřed pouště

toto?

to je cele? to ti staci?

1 Like

Napis tvuj oblibeny film.

Ved mas :point_up: hned dva.