LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, do Maďarska. Už se začínám těšit, snad se tam neupečeme :smile: .

1 Like

Máme Grid 1, to je před cílem vedle hlavní tribuny. Snad by to nemuselo být špatné.

Grid1 je super, za tribunou jsou hned stánky s občerstvením a taky je kousek hlavní fan zóna

1 Like

Na tej som bol aj ja pri mojej prvej navsteve, vtedy sa este volala Gold 2. :slightly_smiling_face: A bolo to absolutne super.

A pri worst csse scenario, ked sa ti nahodou nebude pacit alebo nebudes vladat vydrzat v tom teple, mozes ist vymetat tobogany do akvaparku, ktory je hned oproti okruhu. Teda ak ho medzicasom nezavreli, uz je to par rokov. :upside_down_face:

2 Likes

@Unleash_the_lion No tak díky, to vypadá dobře! Dám určitě vědět.

2 Likes

No ja ako domáci fanúšik si prajem, aby v Maďarsku pršalo, tak dúfam, že máš tribúnu so strechou. :stuck_out_tongue:

@Unleash_the_lion prečo konkrétne sa ti Maďarsko páčilo viac? Lebo mne a všetkým zúčastneným sa snáď všetko páči viac v Rakúsku. Prostredie, výhľady, výhľad na trať, layout trate, atmosféra a aj program. :slight_smile:

Nemám, s deštěm jdi víš kam :smile: !

Tak nezabudni pršiplášť. Ten musí byť vždy po ruke, keď ideš na F1 víkend. :sweat_smile:

1 Like

Já jsem tady.

2 Likes

Já jsem v myšlenkách taky jinde. :kissing_cat:

1 Like

5 Likes

Tušil som, že ty nie si človek. :smile:

1 Like

Rakousko prodloužilo do roku 2041 na pořádání závodů

1 Like

Vyzerá to tak, že kto sa tešil na Porsche Supercup, tak má v Rakúsku možno smolu. Krátko po pretekoch F2 padol na trať veľký reklamný baner. :grimacing:

Nemáš v tom prsty :smile: ?

Těžko, když sedí doma v Maďarsku u počítače. :laughing:

1 Like

Jak se vám s tím věčným podezíráním žije…

6 Likes

Vezmi ty své tři ztroskotance v zeleném a jděte na brigádu ať můžou splatit dluhy a vzít děti na zmrzku.

1 Like

myslím si, že lip než s věčnou naivitou. xdd

1 Like