Ano, do Maďarska. Už se začínám těšit, snad se tam neupečeme .
Máme Grid 1, to je před cílem vedle hlavní tribuny. Snad by to nemuselo být špatné.
Grid1 je super, za tribunou jsou hned stánky s občerstvením a taky je kousek hlavní fan zóna
Na tej som bol aj ja pri mojej prvej navsteve, vtedy sa este volala Gold 2. A bolo to absolutne super.
A pri worst csse scenario, ked sa ti nahodou nebude pacit alebo nebudes vladat vydrzat v tom teple, mozes ist vymetat tobogany do akvaparku, ktory je hned oproti okruhu. Teda ak ho medzicasom nezavreli, uz je to par rokov.
No ja ako domáci fanúšik si prajem, aby v Maďarsku pršalo, tak dúfam, že máš tribúnu so strechou.
@Unleash_the_lion prečo konkrétne sa ti Maďarsko páčilo viac? Lebo mne a všetkým zúčastneným sa snáď všetko páči viac v Rakúsku. Prostredie, výhľady, výhľad na trať, layout trate, atmosféra a aj program.
Nemám, s deštěm jdi víš kam !
Tak nezabudni pršiplášť. Ten musí byť vždy po ruke, keď ideš na F1 víkend.
Já jsem v myšlenkách taky jinde.
Tušil som, že ty nie si človek.
Rakousko prodloužilo do roku 2041 na pořádání závodů
Vyzerá to tak, že kto sa tešil na Porsche Supercup, tak má v Rakúsku možno smolu. Krátko po pretekoch F2 padol na trať veľký reklamný baner.
Nemáš v tom prsty ?
Těžko, když sedí doma v Maďarsku u počítače.
Jak se vám s tím věčným podezíráním žije…
Vezmi ty své tři ztroskotance v zeleném a jděte na brigádu ať můžou splatit dluhy a vzít děti na zmrzku.
myslím si, že lip než s věčnou naivitou. xdd