LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 15:51

Strata dve desatiny na jednom z najkratších okruhov v kalendári je to, s čím sa musia popasovať najbližší prenasledovatelia McLarenu, ak chcú narušiť hegemóniu tohto tímu na Red Bull Ringu. Aspoň taká je poučka po skončení voľných tréningov. Teraz je pred nami kvalifikácia, v ktorej zistíme, či sú naše zistenia správne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205254/live-kvalifikacia-na-vc-rakuska-4
  1. Norris
  2. Verstappen
  3. Piastri
  4. Leclerc
  5. Russell

Albon zatím pořád Sainzovi celkem dává. Zatím mě to nepřestává překvapovat.

Lawson třetí? Co to má být :smile: ?

Stroll opět navýšil rekord počtu vypadnutí v Q1. V každém případě tady měl na mnohem více, velká škoda pro něj.

Cunoda je na ručník.
Sainz taky velká bída.
No Mercedesy s odřenýma ušima, desetinu od vypadnutí.

Red Bull se probouzí i s Rubidiem?
Spíše mě překvapilo, že Gasly postoupil z Q1.

Alpine je trochu nevypočitatelný, tam nikdy nevíš. A Gasly s ním jezdí dobře v rámci možností.

1 Like

Tsunoda slabej jak čaj

Juki je na uterak. Myslim, ze si momentalne nic nepraje viac ako vymenu za Hadjara.

2 Likes

A1 Ring je krátká kopcovitá trať, kde motor hraje dost velkou roli. Proto jsem postup vůbec neočekával.

Proč chceš Hadjarovi ublížit?

Yuki nemá upgrade. Má ho jen Verstappen.

Nějaké vylepšení už ale dostat měl.

To není nic nového, opak by bylo překvapení :smile:

preco by som mu chcel ublizovat?

Dopadl by stejně jako Lawson i Tsunoda. Takhle má aspoň možnost se v Rubidiu ukázat, že je nadějný jezdec.

Do Alpine místo Colapinto.
S motorem Mercedes budou lepší.

Jestli ještě nějaký Alpine bude.
Samozřejmě věřím, že ano, ale …

Na rade je Hadjar.

Jestli myslíš na odpis v RB tak nejspíše ano.
Leda by se RB rozhodl povolat do zbraně Arvida a ještě více promíchat obsazení RB. To by taky dávalo smysl, kdyby je Emil opustil.