Já jsem v myšlenkách taky jinde.
Tušil som, že ty nie si človek.
Rakousko prodloužilo do roku 2041 na pořádání závodů
Vyzerá to tak, že kto sa tešil na Porsche Supercup, tak má v Rakúsku možno smolu. Krátko po pretekoch F2 padol na trať veľký reklamný baner.
Nemáš v tom prsty ?
Těžko, když sedí doma v Maďarsku u počítače.
Jak se vám s tím věčným podezíráním žije…
Vezmi ty své tři ztroskotance v zeleném a jděte na brigádu ať můžou splatit dluhy a vzít děti na zmrzku.
myslím si, že lip než s věčnou naivitou. xdd
Jasně Tripere. Vážne seš takovej zbabělec, že se neustále musíš schovávat za dvěma účty?
Kdyby schovavaní za dvěma účty, ale ty neustále lži, to není člověk, to je chodící dno
Verstapen zase dokazal, ze ked nema top monopost, jazdi uplne ■■■■■… 2chyby v jednej Q to uz je na uterak… A vraj majster svete s tretim najrychlejsim monopostom
Otázkou je proč má potřebu si takhle vymýšlet? Se chce něčím smyšleným utěšovat nebo co? To musí být teda hodně v prdeli
I krysy v laboratorním bludišti se po pár dnech dokáží zbavit myšlenkových stereotypů. Vy čtyři jste rarita, snad se to po čase povede i vám zatím to trvá jenom rok. I trepka velká by to možná zvládla rychleji.
Tohle mě tak baví
Dámy a pánové.
Doporučuji dovolenou, kde se Vám vyčistí mozek od dennodenních stresů a okamžitě najdete nové obzory a s čistou hlavou budete nějaké štenkrování zcela přehlížet.
Alespoň já jsem po odplutí 202 n.mil a z toho 190 za kormidlem zcela deratizován od nešťastných myšlenek.
x
No koukám, že si opravdu moc inteligence nepobral, když se takhle sundáš sám. Inu ten komplex méněcennosti je u tebe znát Jikro, měl by si to začít řešit léčbou a terapií
Vedoucí v šampionátu F2 je starší než vedoucí šampionátu v F1.
Dokola píše o tom stejným, a pak chce někoho urazit na tom, že je hloupější, než laboratorní krysa, když žije ve stereotypním myšlení. Takovou lidskou blbost jsem dlouho neviděl