LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem v myšlenkách taky jinde. :kissing_cat:

1 Like

5 Likes

Tušil som, že ty nie si človek. :smile:

1 Like

Rakousko prodloužilo do roku 2041 na pořádání závodů

1 Like

Vyzerá to tak, že kto sa tešil na Porsche Supercup, tak má v Rakúsku možno smolu. Krátko po pretekoch F2 padol na trať veľký reklamný baner. :grimacing:

Nemáš v tom prsty :smile: ?

Těžko, když sedí doma v Maďarsku u počítače. :laughing:

1 Like

Jak se vám s tím věčným podezíráním žije…

6 Likes

Vezmi ty své tři ztroskotance v zeleném a jděte na brigádu ať můžou splatit dluhy a vzít děti na zmrzku.

1 Like

myslím si, že lip než s věčnou naivitou. xdd

1 Like

Jasně Tripere. :grinning: Vážne seš takovej zbabělec, že se neustále musíš schovávat za dvěma účty?

2 Likes

Kdyby schovavaní za dvěma účty, ale ty neustále lži, to není člověk, to je chodící dno

2 Likes

Verstapen zase dokazal, ze ked nema top monopost, jazdi uplne ■■■■■… 2chyby v jednej Q to uz je na uterak… A vraj majster svete s tretim najrychlejsim monopostom :smiley:

Otázkou je proč má potřebu si takhle vymýšlet? Se chce něčím smyšleným utěšovat nebo co? To musí být teda hodně v prdeli :smile:

1 Like

I krysy v laboratorním bludišti se po pár dnech dokáží zbavit myšlenkových stereotypů. Vy čtyři jste rarita, snad se to po čase povede i vám zatím to trvá jenom rok. I trepka velká by to možná zvládla rychleji.
Tohle mě tak baví

Dámy a pánové.
Doporučuji dovolenou, kde se Vám vyčistí mozek od dennodenních stresů a okamžitě najdete nové obzory a s čistou hlavou budete nějaké štenkrování zcela přehlížet.
Alespoň já jsem po odplutí 202 n.mil a z toho 190 za kormidlem zcela deratizován od nešťastných myšlenek. :upside_down_face: :sailboat:

6 Likes

…si prostě zbabělec, nic víc.

2 Likes

x

No koukám, že si opravdu moc inteligence nepobral, když se takhle sundáš sám. Inu ten komplex méněcennosti je u tebe znát Jikro, měl by si to začít řešit léčbou a terapií

2 Likes

Vedoucí v šampionátu F2 je starší než vedoucí šampionátu v F1.

2 Likes

Dokola píše o tom stejným, a pak chce někoho urazit na tom, že je hloupější, než laboratorní krysa, když žije ve stereotypním myšlení. Takovou lidskou blbost jsem dlouho neviděl :smiley:

1 Like